Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, fetelor!
Multumesc ca v-ati gandit la mine, sunteti niste dragute .
Pai sa iau si io o ceasca de cafea de la oana si sa va povestesc:

Doamna doctor n-a parut extraordinar de ingrijorata, dar a zis ca trebuie sa facem investigatii suplimentare. Asa ca initial a zis sa vedem daca putem face biopsie de trofoblast. M-a trimis la eco, dar din pacate placenta este pozitionata fundic (parca asa a zis) si riscul e prea mare si nu putem executa operatiunea. Avantajul ar fi fost ca faceam procedura saptamana asta probabil, adica pana sa intru in sapt. 14. Asa ca peste 3 sapt. o sa ma programez la amniocenteza. Toata lumea parea increzatoare, inclusiv doctorul de la eco, care imi va face si amnio a zis ca probabil nu e nimic, serioase probleme se pun la un pliu nucal de peste 6 mm, nu de 3 ca al meu.
Asteptarea asta o sa ma omoare. Si tre' sa fiu tare, mama saraca era terminata ieri. N-as fi vrut sa-i spun, dar stia ca astept rezultatul la Dry Test si nu prea aveam cum sa o pacalesc.
In rest... azi am schimbat semnatura, am mai crescut un pic. La fel si burtica, noroc ca blugii mei dragi sunt cu 5% elastan, asa ca inca ma mai incap, dar trebuie sa-i imping jos, spre pubis, cel putin cand stau jos. .
Concediu nu mi-am luat, nu stiu de ce.
A, ca sa nu mai zic ca nici doctorita mea, nici doctorul de la ecograf nu m-au bagat in seama despre petele mele, au zis ca nu-s nimic alea. Da' macar l-am mai zarit pe fasolica pe monitor... cum statea el strans acolo la mine in burtica... si ce mare a crescuuuuuut.... se vedea clar de tot la abdominala si cred ca nici n-a marit imaginea dom doctor.

_
Our future determines our past
Fasolica de S13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Am fost ieri la eco si ne-a spus nenea dr ca suntem bine si avem 7 sapt, daca ar fi dupa ET atunci am avea 5 sapt si am trece in a 6-a, m-am cam incurcat cu socotelile
Deci sa inteleg ca avem 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

digeka, felicitari si o sarcina usoara si fara probleme!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Vreau si eu sa urez bun venit noilor burticute!

Sara, am vazut ca intrebai de avion! Nu ai de ce sa-ti faci griji! Eu am fost in Rusia, imediat dupa conceptie cred! Toata lumea spune ca mersul cu avionul este foarte sigur! Asa ca, bucura-te de vacanta!

Fetelor, aseara am avut o durere groaznica de cap, cu un episod de greata foarte, foarte violent. M-a last si capul si greata pana dimineata, dar colac peste pupaza, acum ma doare gatul! Trece si asta, sunt sigura!

Va pup pe toate!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Digeka ne luam de mana. Si eu tot FIV am facut. In general dr calculeaza dupa ultimul CM, asa ca poti sa calculezi asa. Am mai vazut si un calcul in cazul nostru ceva de genul: de la data ET scazi 14 zile si aia ar fi prima zi de cand incepti sa calculezi. Ma rog .. mare diferenta nu e, asa ca vezi si tu ce iese.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Legat de avion, eu am fost plecata acum 2 weekenduri. Am intrebat dr si mi-a zis ca totul e ok (mai ales ca dr mea e si ea gravida si a fost de multe ori plecata in sarcna). A spus ca in cartile lor scrie doar ca fiind plecata te indepartezi de dr tau. De aici deduc eu ca daca doamne fereste de intampla ceva ajungi la alt dr din strainatate si poate nu e ok asta. Ma rog, cert e ca nu e nici o problema sa calatoresti cu avionul, evident daca sarcina e ok.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata neata la burticute dragute,

Oanasm stii ca ne-am obisnuit cu tine, asa ca iti simtim lipsa de cate ori tragi chiulul...

Acum sa incerc sa va iau din urma si sa raspund unde ma pricep....

Dyanira eu ma epilez la un salon de cosmetica , o data pe luna, cu ceara, total. Acum in sarcina este mai dureros dar este cel mai sanatos asa si tine mult... Durerea aceea de cateva minute nu afecteaza bb!!

piolica despre infectia aceea habar nu am nimic, dar antibiotic oricum nu este bine sa iei. mai multe nu stiu!!
Amniocenteza se recomanda doar daca ai rezultate nasoale la triplu test si la masurarea pliului nucal, nu doar daca ai peste 30 de ani. Stiu ca la amniocenteza sunt riscuri destul de mari sa-l avortezi pe bb, deci daca nu exista motiv suficient de serios sa o faci, UITA!!!
Ecografiile nu sunt invazive, nu il afecteaza deloc pe bebe, poti face si 1 pe luna, de fapt mie dr mi-a recomandar vreo 6 in cele 9 luni....
Nerantula mie de la prima sarcina mi-a ramas un miros de lapte la sani, desi nu mai alaptez de 2 ani!! Utrogestan iau 2/zi seara inante sa ma bag in pat oral. Asa am luat de la inceput, asa iau si acum...

sanziana27 si digeka bine ati venit alaturi de noi. Va tinem pumnii sa aveti sarcini usoare, bb-i sanatosi si frumosi, si sa ne ajutam reciproc cel putin in cele 9 luni de sarcina...

Ada74 mie dr mi-a recomandat inca de asta vara, de cand i-am spus ca vreau bb, sa iau acid folic 5mg /zi. Si acum tot atata iau, iar la un moment dat cand nu se mai gasea dinasta de 5mg, imi spunea sa iau macar 2mg/zi, din ala de 1mg. Cred ca nu am fost prea explicita, dar sunt cam ametita azi... sorry. Concluzie,in primele 4 luni de sarcina tre sa iau cate 5mg/zi!!

Daca imi mai aduc aminte de alte intrebari, mai revin.

Pupici

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burtici!!!!!!!!
Am fost f ocupata si nu prea am apucat sa intru.
Va tin pumnii celor care mergeti maine si joi la eco.Joi voi merge si eu ,abia astept!!!!!!!!!!!
Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

July, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin tot stresul asta!!! Suntem alaturi de tine. Eu una nu am deloc incredere in rezultatele testelor genetice! Revin cu asta! Sunt pline de erori! Asa ca, fruntea sus, sa nu ii faci rau lui bb, cu atata stres!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Merci mult pentru incurajari fetelor!

Boo - imi pare bine ca mai este cineva ca mine pe aici
Cat despre utrogestan - eu pun cate 6/zi - 2*3 ori (vaginal), mi-a zis dr ca mai continuam asa cel putin o luna, pana la urm examen.

Mergi la inceput