Despre copii_i presedintelui
Raspunsuri - Pagina 11
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by iileana
LYLY899, corect.
Pacat insa ca nu ai gasit ceva mai interesant de facut si aseara, cind ai postat mesajele acelea total deplasate.
--------------
Denizelu', io cred totusi ca-i vorba despre clona :))))))))))
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Pacat ca nu ai curajul sa-mi scrii pe PM ce te doare de fapt, si continui aici cu comentariile de prost gust. Incerci sa convingi pe cineva de ceva? Pe mine nu ai cum, eu am o parere formata pe baza unor fapte reale care s-au intamplat nu de mult.
Se vede treaba ca esti un fan infocat al Elenei, fetita cea gangava, care are nevoie de logoped. Sa fii sanatoasa!
Si am facut si alte lucruri interesante aseara...da' nu te priveste pe tine lucrul asta.
Abtine-te sa mai dai sfaturi fara sa ti se ceara. Fac ce doresc cu timpul meu liber. Asa cum si tu faci cu al tau.
Lyly si Alec 30 mai 2006
denizel spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Pacat ca nu ai curajul sa-mi scrii pe PM ce te doare de fapt, si continui aici cu comentariile de prost gust.
Botezul, ceremonia nr. 10!
Se vede ca esti zana, mai Iileana! :-)
quote:
Elena - fetita cea gangava, care are nevoie de logoped.
Lyly, depasesti orice limita . Asta suna chiar mai urat ca aia cu "arata ca un "! :-((((
iileana spune:
quote:
Pacat ca nu ai curajul sa-mi scrii pe PM ce te doare de fapt, si continui aici cu comentariile de prost gust. Incerci sa convingi pe cineva de ceva? Pe mine nu ai cum, eu am o parere formata pe baza unor fapte reale care s-au intamplat nu de mult.
Se vede treaba ca esti un fan infocat al Elenei, fetita cea gangava, care are nevoie de logoped. Sa fii sanatoasa!
Si am facut si alte lucruri interesante aseara...da' nu te priveste pe tine lucrul asta.
Abtine-te sa mai dai sfaturi fara sa ti se ceara. Fac ce doresc cu timpul meu liber. Asa cum si tu faci cu al tau.
Nu-ti scriu pe PM intrucit mi-e frica.
------
"Se vede treaba ca esti un fan infocat al Elenei"
Chiar asa se vede?
Ups.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
LYLY809 spune:
denizel ,asa o fi. Scuze ca te-am oripilat
Ma scuzati, are o dictie perfecta.
Merit sa fiu
Da' nu-i corect ce se intampla. Eu nu mi-am chemat aici artileria sa ma sustina
iileana, nu, nu iti este frica. Nu ai motive, pentru ca ti-am scris un mesaj intr-o maniera civilizata. Si te-am ironizat nitel aici, dar mai mult in gluma. Tu ai doua mesaje postate aici care te pun intr-o lumina nu prea grozava. Dar nu-i pasa nimanui, crede-ma!
Lyly si Alec 30 mai 2006
denizel spune:
quote:
Da' nu-i corect ce se intampla. Eu nu mi-am chemat aici artileria sa ma sustina
Cuuuuuuum?????
Nu ti-ai chemat prietenii la botez???? Stii ca botezi pe cineva si tii secret?????
nasol! Or sa afle, si n-or sa-ti mai raspunza nici aia la pm-uri .
LYLY809 spune:
denizel, incercarile tale de a ma ridiculiza sunt palide rau... Si trase de par. Dar, ti-ai dat si tu seama de asta. Insa cred ca esti un prieten de nadejde, iar asta este de admirat!
Fetelor, eu m-am plictisit. Finally...
Mai trec pe aici de 1 martie, sa va dau cate un martisor.
Sa traiti bine!
Lyly si Alec 30 mai 2006
denizel spune:
quote:
Sa traiti bine!
Iileana, cre' ca te-ai tinut bine de marginile cristelnitei!!! :-)))) Cufundarea nr. 13 a fost la adancimea cea mai mare! :-))))))))))
saphir spune:
Lyly, prea le pui la suflet si prea mult zgomot pentru nimic
Nu trebuie sa te justifici in fata nimanui pentru parerile tale. Ti-ai exprimat o parere si daca fanele Basescu au fost in preajma, te-au taxat. Asta e. O sa fie bine, mergem mai departe.
Cat despre "traitul bine"......poate ei, la ei acolo (si aici ma refer la neamul lui Basescu).
lilianasoare spune:
Valeleu, pe-aci ajunse subiectul? L-am cautat de m-au trecut toate naduselile, nu mi s-a mai intamplat asta de cand cautam url'u pe tastatura
Am si io o mare nedumerire. Cine sunt fanele lui Basescu? dar ale Elenei Basescu? Ca Ileana si Denizel sigur nu-s.
Faptul ca discutiile au luat-o pe aratura mondena este relevant pentru activitatea care i-a adus donsoarei B. notorietatea. Or nu asta declara ea ca ar fi cel mai eficient mijloc de promovare? Iesi cumva in evidenta (fiecare dupa propriile posibilitati, cat il duce capul) sa te stie lumea, dupa aia sa vezi ce te alege poporul in Parlament.
Oricum, mi se pare tare trist si ingrijorator faptul ca asta este viitoarea clasa politica: incompetenta, ignoranta, fara cultura si incoerenta.
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
Teodora D. spune:
Pacat de subiect ca a evoluat asa. Dar daca o boteaza cineva pe Iileana (nu am priceput de ce si cum), eu ma ofer sa-i fiu nasa.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.