Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(108)
Raspunsuri - Pagina 8
numeioana spune:
Zoze, nici eu nu pot sa vad montajul tau...
Mersi, fetele, pentru aprecieri!!
Stelutz, ce burtica frumoasa!! Pupici!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
ioana si mami - frumoase amintiri aveti voi in montajul ala...
rox, ti-am starnit amintirile? tare frumoasa povestea:)
naty, pupa iulia mica; cum adica nu stii unde ti-ai parcat mashina???
sovi, cred ca si eu voi ajunge cu tzoalele in saci:))
ioana, maine e martzi:))))
si am fost la ctrl (alt+del)
. toate bune si frumoase. recoltat sange, secretzie, echografie. am un superbebe!!! frumos, inalt si musculos ca taica-su (in care se umfla pipota cand l-am sunat sa-i dau raportul)....deci, va tineti bine? teo a ramas tot baiat 100 % - m-a asigurat doctoritza ca nu e niciun cordon intre picioare, decat daca are si 2 ciucuri...are avans de crestere de 1 sapt., masuratorile corespund sapatamanii 34 +. este un gras, are deja 2,365 kg, iar dr. a zis ca-l estimeaza undeva peste 3,500 kg la nashtere...restul parametrilor:bpd=8.5 cm, fl=6.10 cm, hl=5.47 cm, fta=74.17 cmp. ce este fta??? data probabila a nasterii dupa um este 16 apr (eu care credeam ca 13
), iar dupa echograf este....9 aprilie!!! (psssst, alex e nascuta pe 10 apr.:))). dar e posibil sa apara +/- 2 sapt.
am atacat subiectul cezariana si dr. mi-a zis ca in acest spital nu se fac cezariene la cerere....decat cu indicatzie. mi-a mai zis ca daca vreau eu neaparat, pot sa fac rost de o "indicatzie" de la un optician sau altfel de medic...dar ca "ma roaga ea din sufletzel" sa nu o fac, caci pt ea e ushor sa ma taie si sa rezolve in 10 min., dar ca pt mine va fi foarte greu pe urma si ca e pacat, daca totul este perfect si ok, sa fac asta. i-am povestit trauma mea de data trecuta si mi-a promis ca ea nu ma va lasa sa sufar, ca daca va vedea ca exista cel mai mic semn de suferintza materna sau fetala, va face cezariana de urgentza....mi-a zis ca voi nashte natural, cu epidurala si ca-mi promite ea ca nu voi avea nicio problema....cat despre epiziotomie nu scap si ca va fi pt binele meu, ca sa evitam alte probleme, dar ca si de data asta imi promite ca nu voi avea probleme....
asa ca, draga mea sovi, "adio barza, ma va durea in fund de tine!!!"...pana la urma, am tras biletzelul cu varianta durut in fund...
m-am hotarat sa merg "pe mana" doctoritzei, am incredere in ea ca va fi bine de data asta...
teo este intors deja, este cu capul jos, direct pe pubisul meu (de aici mersul meu leganat si icnetele mele de "bucurie" cand ma deplasez de zeci de ori in nocturne, catre baie (daca se poate numi asha chestia aia cu peretzii jumulitzi:))), picioarele lui cele lungi si musculoase sunt bine fixate in ficatul meu, asta apropos de gustul de fiere de care se plangea cineva (sorry ca nu mai stiu cine...)...."nu mai stiu cine", itzi recomand cu draga inima ANGHIROL!!!! nu e daunator pt sarcina, e din anghinare si are efect super!
si teo este foarte sughitzator si alexutza era...si a continuat mult timp dupa nashtere...apropos, la bebeii mici, trece sughitzul cu cateva picaturi de suc de lamaie...
pozutze nu am de la echo, pt ca poznashul meu si-a ascuns mereu fatzuca dulce dupa manutze, a facut iar mai mai cu fatzuca pe peretzii uterului (partea lui super inferioara), l-a vazut dr. de 2 ori cum lingea peretele!!!! eu nu am vazut, oricat m-am caznit, dar ea se distra copios, chiar a chemat si pe asistenta sa vada:)).
outzele ni le-a aratat cu greu, ca iar se ferea, tot pudic a ramas, dar pana la urma la prin dr. cu "chilotzii" jos si mi-a aratat repede podoabele:))
nu mai stiu ce sa scriu...cred ca am scris destul, hehehe
alexutza aproape 5 ani + si
33+
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
zozela spune:
www.onetruemedia.com/my_shared?z=278d43dc1826a42f900c26&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Acum mere?!!
Ela..
in 36+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei
nicol_conte spune:
Am vazut ca vorbeati mai devreme de carucioare Douceur...ce coincidenta, chiar azi am vazut unul identic cu acesta http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-pentru-copii-2-in-1-model-507.html in magazin unde lucreaza prietena mea,la noi in oras si am fost super incantata de el. Costa in magazin 550 ron(mai putin cu 35 ron fata de site) si i-am spus sa-mi faca si mie comanda de unul ca asta si-l oprise pt ea.Ce ziceti?
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
31+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
numeioana spune:
Ce de vesti bune, Ariel!! Ma bucur din suflet!!
Maryb, nu-ti mai face griji! Totul va fi ok cu bebele tau!!
Ela, acus ma uit...
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:
se vede ELA frumooooos, mai ales melodia e super imi placeeeeee

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la 
zozela spune:
Ahh..Ma bucur ca merge..in sfarsit!!
www.onetruemedia.com/shared?p=51e3b8230cf14f4cc684ff&skin_id=801&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Ela..
in 36+ cu
!! Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei
numeioana spune:
Nota 10 (ZECE), Zozelina!!!!!!!!!![]()
Ioana 40+ si
David
poze
nicol_conte spune:
Zoze super si montajul tau!!
Mai fetelor, m-ati innebunit cu montajele voastre..abia astept sa fiu si eu mireasa, dar cred ca pana la anu nu o sa se intample minunea..
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
31+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
ccris_ccris spune:
mai, randunici, voi ma emotionati tare cu filmuletzele voastre! Ff. frumos si al tau Zoze! Eu nu-mi fac, ca nu vreau sa plang ca prostutza, ca eu ma gandesc la alte alea...
Ariel, felicitari pentru Teo grasunel!
Ma duc sa stau nitel in pat, c-am stat toata ziua atrnata pe scaun. Ne vedem mai tarziu.
Cristina
31+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community