Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(108)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Zoze, nu merge, mey, montajul! cica sa sing in...
Sovi, daca ai sti ce bine ma simt acum cand deschid frigiderul, sclipeste
Sa va fie de bine plimbarica si mama in oras, ce dlagut!
Pai daca vrei s adai 8-9 mil pe un carut, de ce nu iei Graco? Gasesti si la 6-7-8 mil si sunt cele mai bune.
Stelutza, vazut burtica frumoasa!
Noi n-am mai plecat la Real, mergem maine, azi a plecat randunel mai repede la servici si nu aveam timp...in schimb am fost harnicuta, am si calcat o groaza de camasi! Na, sa ma laud si eu!
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Raluk31 spune:
Felicitari,Clau si Olgutza!Sa va traiasca fetele si sa fie sanatoase!
Maria,sa dea DD sa ai o nastere cat mai usoara!
Roxana,povestea ta m-a inviorat - deci se poate si asa!![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
nicol_conte spune:
Ioana si Mami_P foarte frumoase montajele voastre..am si eu un filmulet montat cu Alexia, dar facut cu programul de la camera foto...sunt super...
Zoze montajul tau nu reusesc sa-l vad..de ce???
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
31+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
maryb spune:
ariel, am inteles, dar eu am baut in 2 zile mai multe pahare de vin si niste bere si putin whisky....deci am sarit calul, dar nu stiam ca sunt gravi...

maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
bubu05 spune:
Zozeee, trece-le si pe fete in listuta, ca sunt in minoritate bebelusele! ![]()
Go Maria, go! Hai tizuleee!
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
Uraaa, ce bine, nu-mi vine sa cred ca am intrat in luna a 8-a!
Ce-a trecut timpul...
Stelutza, vazut pozici cu burtik frumoasa!
Ursuleatza
, ce prezentator tacanit! Oamenii aia isi spuneau saracii of-ul si el radea de vocile lor!
Maryb, nici chiar asa, nu te ingrijora! O colega de-a mea, nestiind ca e
, a fost la o nunta si a baut si a fumat de numa-numa toata noaptea... Cand si-a facut p-orma testul si a iesit +, a stat si ea cu teama, dar acu are o fetita de 3 anisori frumusica foc si sanatoasa si isteata, care nu suporta fumul de tigara. Ii zice lu' ma-sa: "Mami, nu tigala, nu cafea, pecam in pac!".
Cristina
31+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
mstela spune:
Bv zoze pt montaj..Abia astept sa va vad,dar deocamdata,nu se vede.Am impresia ca nu ai pus linkul bun.Ii spuneam mai devreme si mamicului de asta..
Maryb,adevarat ca alcoolul trece cat ai lipi in placenta,dar tinand cont ca bb e fff mic,nu e format practic,eu zic sa te linistesti si sa nu te mai gandesti la asta acum, ci doar ca totul va fi bine..
bubu
Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
nicol_conte spune:
Naty sa-i transmiti Iuliei felicitari pt cele 1450 gr din dotare cu pupicii de rigoare
. Am vazut si pozici cu rochita..s-o poarte sanatoasa si cat mai repede!
Iar cu amnezia despre locul in care mai parchez masina, stai linistita ca nu esti singura uituca, mi se intampla si mie frecvent...parca am un gol de memorie in momentele alea..
Maryb felicitari pt cele doua liniute! Sa dea DD ca de data asta sa fie bine, iar de ziua ta sa-ti tii puiul in brate!
Aaa, Mami_P ...uite un vot si de la mine pt cantecelul acela si astept pupicul de rigoare..
Ursuletule am vizionat si poze din camera lui bebe...foarte frumoasa!
Roxana pe tine nu pot decat sa te felicit pt modul in care te-ai comportat in timpul travaliului, esti un exemplu demn de urmat, si vb lui Sovi- ai fost un monument de calm! Bravo! Am vazut pozicile- super bebe blond si frumos foc, seamana cu mami 
Cred ca mai voiam sa scriu ceva,dar am uitat...neuronii de gravida..
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
31+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
mstela spune:
criss..ms
..si felicitari ca ati intrat in luna 8 si voi!!
Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
maryb spune:
deci la mine era cam in Z7-Z8 DPO, adica chiar la implantare....oricum nu o sa-mi mai fac griji...cu Dumnezeu inainte !!! 

si multumesc pentru incurajari. Doar no-i fi prima careia i se intampla asa.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu