Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(108)
Raspunsuri - Pagina 18
deeapui spune:
Am vesti de la Zoze. Acum o ora se internase cu dilatatie 2 cm, si ii zisasera ca o tin internata pe perfuzii macar inca cateva zile, sa faca 37 saptamani. Dar acum 5 min ma suna Dan ca a inceput sa piarda sange. Cand mai aflu ceva va transmit. Pupici.
Deea
28+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
natynic spune:
N-am vazut la nasterile naturale sa se pastreze cateterul...dar poate ma insel eu. In schimb la ceza facuta cu rahi+peridurala da, se tine cateterul vreo 24 h (max) si se poate injecta, cam la 4 ore. Si fiind preparat morfinic cica te simti super.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
mstela spune:
HAI MARIA!!!FII TARE CUM AI FOST TOT TIMPUL!!HAI TUDOR!!

Wau,multumim pt vestile bune despre Olgutza si Ioana!!Ioana este un ingeras scump si bucalat.Sa va traiasca,taticule si sa va bucurati de ea!!

Naty,ma bucur tare sa aud de micuta Iulia ca este bine si ca v-ati pupacit.Se simte o stare de spirit minunata cand pove,si ma rog sa fie tot asa de acum inainte,chiar dc-i dureros.Cred ca e ff greu sa te desparti de ea,dar nu mai e mult,timpul vad ca parca zboara,si va fi iepurasul vostru de Pasti acasa
.Multa incredere iti doresc!!
Naty,dupa operatie,cu ce ti-ai dat sa se vindece rana(ma refer la un unguent ceva)?Acum mai dai cu ceva?La scoaterea firelor a durut?
Wau,vesti si de la Zoze..Saracuta!!Dea Domnul sa fie totul bine si bb sanatos!!Sa ne rugam pt ea!Zoze,mult curaj fiindca Domnul decide.

Luny,ma bucur pt revenirea in forta.Iubiti-va mult,cum ar spune cineva,ca e cel mai frumos!!![]()
Dc vrei,Ioana,ma ofer si eu voluntar la a face capitol,cand n-o fi Naty pe faza.
Simonette,multe felicitari pt bb Iannis cuminte si mancacios!!

Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
varuna spune:
Ela ma gandesc la tine, Doamne Ajuta sa fie totul bine.
Ana
35+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
mihutza11 spune:
acum revin cu scrisorica:
Delphin super povestea voastra... ce ti-e si cu soarta! 
am vazut montaje superbe de Ioana, Mami si Ela... m-ati terminat... sa stiti ca imi fac si eu cat de curand unul... si chiar ma gandeam la melodia 10
... dar mai caut 
Roxana super povestea nasterii... si cat de calma ai fost... Doamne de as fi si eu asa... bine acum sunt, dar acolo cine stie? sa nu ma apuce pandaliile, desi nu sunt genul care sa urle din toti rarunchii... dar mai stii?
Ariel bv pt bb grasun! si super faza cu durutul in fund 
saracutza Aimee ce sperietura ai tras! bine ca e bb bine! 
Ela mamicule Doamne ajuta!
sper sa fie bine pana la urma! 
Simonette asa bebic sa tot ai! Bravo! 
Maria ce o fi facand?
Doamne ajuta la toate!
Mihaela
36+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
CristinaGoji spune:
Cateterul de epidurala nu ramane dupa nastere. Asa ca durerea epiziotomiei o simti, dar in primele ore poti lua algocalmin, cat inca nu e instalata lactatia. Sau alt tip de analgezic. Sa intrebi daca vei avea epidurala si in faza de expulzie, ca la spitalul la care am nascut eu se scoate epidurala si se da ceva intravenos pentru anularea efectului acesteia, ca sa simti cand sa impingi, cand vine contractia. Dar mie partea asta nu mi s-a parut dureroasa deloc. M-am concentrat pe impins si chiar nu tin minte sa fi avut vreo durere insuportabila in momentul ala.
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bubu05 spune:
Ariel, mie mi-a pus epidurala pe la 8 seara, am nascut la 11 si apoi mi-a ramas cateterul pus pana a doua zi la pranz. A fost cam aiurea, ca-l simteam in spate si ma cam jena, dar nu mi-a mai bagat nimic prin el.
Zoze, ne gandim la tine si iti tinem pumnii!
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ariel_7000 spune:
of, Doamne ajut-o pe zozelina!
naty, exact de asta ma tem eu...sa nu prinda sau sa prinda partzial...am intrebat azi pe dr. si mi-a zis ca depinde de 2 factori:"de materialul clientei", adica de calitatea coloanei si o eventuala rezistentza la anestezic, iar al 2 lea:"de calitatea anestezistului"...aici m-a asigurat ca sunt pe maini super bune, ca la nicio nashtere la care a asistat ea nu au fost probleme, ca la ei in spital se practica deja de ceva timp si ca au oameni cu experientza...
acum, e exact cum ai zis...depinde de noroc...dar ma gandesc eu ca nu voi avea de 2 ori "bafta" de a experimenta o nashtere prelungita, desprinsa din filme horror....daca am greshit cu ceva, eu consider ca mi-am luat "pedeapsa":))) acum merit si eu ceva bland si rapid:))
alexutza aproape 5 ani + si
33+
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
natynic spune:
Doamne ajuta, Zoze! Cum o fi, bine sa va fie tie si lui bebe. Hai fetelor, va fi bine, bebelul era mare...
[majoreta[HAI ZOZELA!!!
(nu pt nastere neaparat, pt...a-i fi bine)
Stelutza, dupa operatie ti se face toaleta de 2-3 ori pe zi si de ingrijirea plagii operatorii se ocupa asistentele, sub supravegherea medicului tau curant. Ti se da cu betadina ca dezinfectant si inca un praf, ceva cicatrizant, NU unguent, Doamne fereste. Cezariana se poate coase cu fire rezorbabile sau nerezorbabile, alea ce trebuie scoase (eu stand mult in spital, mi s-au scos de acolo, altfel se merge acasa si te intorci). Tu ai marele noroc ca dr tau coase cu fire rezorbabile, mergi acasa si pa, nu mai tre sa ti le scoata asa ca n-ai grija asta. Oricum, nu doare scosul firelor deloc, e o senzatie usor neplacuta, tine 1 minut si...gata. Si nu faci dus un timp X (nu stiu cum e la fire rezorbabile, iti va spune dr tau)
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
ariel_7000 spune:
fetelor am gasit un articol si nishte filmuletze despre epidurala si tot acolo sunt si nishte filmuletze cu cezariene....numai ca va avertizez ca sunt cam....medicale!!! cel putzin ultimul film mi-a cam strans inima putzin....cine crede ca nu poate sa le vada, mai bine sta deoparte!
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/Anestezia-Epidurala-120.asp
dati pe butonul "menu" si inpartea de jos apar toate filmuletzele (vreo 2 sunt neinteresante, unul e o scena dintr-un film, altul e bla bla)
alexutza aproape 5 ani + si
33+
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!