Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(108)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu05 spune:
Simonette, ma bucur ca bebe e cuminte si papacios! iti doresc vindecare rapida si sa vii cu noi pe crenguta! 
Naty, ai dreptate cu povestile despre cezariene si nasteri cu epidurala sau fara.
Ma refer la mamicile care deja au nascut. Uite eu, daca am avut o nastere super prima data, si au fost si la mine dureri, dar nu m-au marcat asa tare, imi doresc sa nasc si acum la fel. Adica nu as concepe sa fac cezariana ca mor de frica sa ma taie
Si pe mine m-a durut epiziotomia, pana la epidurala au fost contractii dureroase, dar zau daca nu am uitat tot! Si am curaj inca o data! La fel si Roxaniciu, a avut super nasterile!
Si la fel e si cu mamicile care au nascut prin cezariana si nu si-ar dori o nastere naturala.
Conteaza foarte mult prima experienta.
Si eu respect dorinta fiecareia de a alege, nu pot sa zic ca-i mai bine asa sau altfel, ca nu stiu. Eu zic doar din experienta mea.

Oana
31+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
numeioana spune:
Ariel a intrebat de epidurala...
Esti de garda?? Ahaaaa!!!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Ioana, cred ca am priceput...da nu stiu, dupa ce copiez link-ul si il pun la vechiul capitol, cum sa fac sa scriu de pilda "Crenguta noua" si nu link-ul ca atare...Si n-am inteles ce vrei sa zici cu invers, sa copiez link-ul capitolului vechi la cel nou...adica acolo unde sunt insirate pe numere capitolele anterioare?
Si "parola stiuta" e parola cu care se intra in mailul comun?
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
ariel_7000 spune:
bubulina, eu eram cu intrebarea:)) ma duc vineri dupa rezultate si atunci o voi intreba pe dr. ce trusa sa iau, daca iau si fiola si de unde....sa nu ma trezesc ca iau cine stie ce si ca nu e buna. am cautat pe net si am vazut ca cea de la braun este "cautata" si recomandata, inclusiv de nenea tutu...
zici ca nu doare montarea epiduralei....se face o pre anestezie cu xilina,ceva?
cristina,ai zis ca si tu vrei cezariana si nu vrea medicul...si ca la prima nastere ai facut epidurala. sa inteleg ca nu a mers prea bine? au fost probleme? ce probleme pot aparea?
simonette, potzi sa ne zici si tu? am intzeles ca si tu ai avut epidurala, dar totushi vad ca vrei sa uitzi :((((
uffff, Doamne ajuta sa nu mai trec prin ce am trecut prima data!!!!
naty, "am fost in stare" sa nasc natural 100 %, fara epidurala si la ce mi-a folosit ca jumatate de an am coshmaruri in fiecare noapte??? ca si acum tremur de frica??? crede-ma ca nu e mai mama aia care se chinuie sau cea cu nashtere ushoara, cu/fara epidurala, cu/fara cezariana. toate suntem/vom fi mamici adevarate si asta nu ne-o poate lua nimeni :))) dupa cum bine zicea un geniuin viatza:)))
eu ma inclin cu respect in fatza oricarei mamici, in fatza oricarei persoane care a dat o viatza!!!
zoze, Doamne ajuta sa fie totul bine!
maria, draga de tine! sper sa nu te chinui !!! Doamne ajuta in continuare!
simonette, again, pupa bebele cumintzel si dulce!
revin....pauza de spalat creierul.
alexutza aproape 5 ani + si
33+
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
bubu05 spune:
Da, Ioana, ai dreptate,..ce sa-i faci neuronul gravid
Naty, scrii [ url = " link " ] crenguta noua [ / url ] , fara spatii si la fel pe prima pagina cand scrii numarul capitolului vechi langa celelalte.
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Ariel, Cristina zisese ca ar vrea acum ceza! Hi, hi, ce ne-am incurcat!
Mai, eu n-am trusa de epidurala de care vrea Tutu, am una normala, nici nu stiu ce scrie pe ea...e valabila pana in septembrie 2008.
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ariel_7000 spune:
vai fetelor, la mine au ramas doar frunzele de la morcov afara....trebuie sa ma documentez serios despre subiectul epidurala...am senzatzia ca daca citesc si shtiu mai multe, va fi mai ushor:))) si inca mai ashtept poveshti testate, direct din "gura" protagonistelor.
mai, pe mine inca ma doare "zona x" dupa ctrl+alt+del de azi:))) cu toate ca dr. mea umbla foarte finutz prin zona...am uitat sa va zic: mi-a spus ca de acum inainte ne vedem la 2 sapt. ... pe masa!!! asha va fi mereu? va durea?
33+
Teodor Mihai
CristinaGoji spune:
Ariel - eu ziceam ca as vrea cezariana,chiar daca prima a fost naturala cu epidurala. Despre epidurala ce sa zic - a fost foarte bine cu ea, dar inainte sa mi-o monteze, a fost foarte greu. De aia as prefera cezariana. Pentru ca m-am dilatat foarte greu prima data, dar contractii am avut foarte intense de la bun inceput. Am avut contractii la 1-2 minute, de durata 1 minut, dureroase rau, la dilatatie 2 cm. Si cum epidurala ti-o monteaza doar cand ajungi la 4-5 cm, am avut ceva de asteptat pana atunci (9 ore pana la epidurala). Nu stiu ce contine trusa de epidurala, pentru ca mie mi-a facut de la spital, nu am avut una cumparata de mine. Si nu doare cand iti este montata, pentru ca se anesteziaza locul in prealabil cu un anestezic local.
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ariel_7000 spune:
bubu, scuze, am corectat intre timp mesajul:)) sunt varza!::))
ce voiam sa mai intreb....stitzi cumva daca ramane cateterul si dupa nashtere, se mai injecteaza ceva cateva ore...ca sa nu se simta asa de tare durerea de la epiziotomie?
hahahha, hai ca la cate intrebari pun, seman cu madonna in "like a virgin":))) si cica sunt cu experientza, ca sunt mama deja...."stabat mater dolorosa":)))
33+
Teodor Mihai
natynic spune:
Concluzia mea (privind din afara) ar fi ca epidurala POATE fi o chestie f buna DACA...ai noroc!
. Am o cunostinta, doctorita care, contrar majoritatii doctoritelor, a tinut mortis sa nasca natural, cu epidurala. A durat mult, cum zice si cristina Goji, pana sa se dilate suficient, i-au pus epidurala care...i-a prins pe jumatate!!-asa ca jumate de burta nu si-o simtea iar jumate o durea de se suia pe pereti. Travaliul a tinut 19 ore...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!