Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Ramy o viata traita ai scris triata ca asa ai vrut sau ai gresit?
scuze ca ma bag in seama

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Kati mersi mult ca eu is cu capul....

si cate o

Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta

Mergi la inceput

quote:

Ramy-vreau eu
fetele nu-s
ia catalogul si fa un pic de treaba

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Kati esti sigura ca nu vrei sa iei tu catalogul? Ca eu de il iau la ce nervi am si cat sunt intoarsa pe dos s-ar putea sa nu se stie, nu mai iert nimic! si pe nimeni!

si cate o

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

de ce esti nervoasa?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Apai cite si tu la viata mea si apoi vezi de ce

si cate o

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Scuze la pagina doi sa dai

si cate o

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Am citit Ramy,stiu ca ti-e tare greu

capitol nou

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by nastasie

mamaaaaaaaaaa, ce am avut de recuperat.am avut super multa treaba.dar acum sunt mai linistita.
mai fetelor, lui razvan ii curgeau balele la 4 luni si la 5 luni avea deja 2 dinti.apoi cate 4 odata ii ieseau.nu prea am avut asa mari probleme cu ei dar maselele ne-au rupt.
gina, sanatate multa lui razvan.
fdug ca urla fi-miu.revin.

adriana&razvan 01.11.2004

Mersi mult, pupicei si voua.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:

-buna si de la noi
La multi ani de martisor
multi ghiocei si multa fericire,sa aveti parte de tot ce e frumos
acum dau si eu un rind de coffie
Nastasie-ma bucur ca faci tu prezenta,revansezi daca ai lipsit
Mariaanna-pupici multi si lasa ca vine si primavara,si la noi e innorat dar cum zici tu in suflet e mai bine daca e,pupici multi
fata mea s-a trezit la 6 fara albinutza,zici ca are o gramada de treaba de facut
fetelor sa va pove ceva,anul trecut am nascut in 20 iar o tipa in 19 eram in acelasi salon si ea are un baietel ieri m-a sunat ca s-a trezit ca e de 5 luni gravi si cum alapteaza inca nu a avut sintome de sarcina iar cind s-a simtit mai rau a mers la urgenta si i-au zis ca a racit jos si la eco nu s-a vazut nimic iar testele de sarcina negative ieri s-a trezit ca cica ii misca ceva prin burta si a mers la eco unde i-au facut direct morfologica o sa aiba o fetita si naste in iunie,sint cam socati si eu am ramas uimita
voi ce ziceti? cum e posibil sa faca eco sa nu se vada nimic? am inteles ca la inceput sarcina a fost mica si nu s-a vazut dar cum face luni eco si n-are nimic si ieri face din nou si are 5 luni? ori dormea dr bine ori nu i-a mers ecograful ori nu stiu dar e ciudat ca lunea sa nu ai nimic si vinerea sa te trezesti de 5 luni?si mi se pare ciudat ca la prima sarcina bb misca la 18 saptamani iar la a doua se simte mai repede,dupa burta zicea ca nu i-a crescut ca inca nu slabise de tot de la prima sarcina si nu se vede deloc la burta numai s-a trezit ca-i misca
voi ce ziceti? ati mai auzit de cazuri deastea?
din experienta mea va spun ca tot asa am nimerit ca mama alapta sora mea e mai mare cu 11 luni ca mine si nu a simtit nimic si s-a trezit de 4 luni gravi cu mine,eu nu eram in plan dar am venit deci din ce a fost cu mama e posibil proba sint eu

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mai kati, eu nu prea am mai auzit asa ceva. Si e in 5 luni deja? ce chestie! Ii tin pumnii sa fie bine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput