Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)
Raspunsuri - Pagina 19
nastasie spune:
neata, fetele.va ofer din toata inima cate un ghiocel si o primavara cat mai frumoasa si mai calda.
va invit si la o cafea mare ca din cate vad sunt prima la apel.gata, incep sa strig catalogul.nu ati facut ochi?eu deja m-am apucat si de treaba.
adriana&
razvan 01.11.2004
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!
Vin si eu cu un martisor pentru fiecare si un gand bun.Sa vi se inteplineasca toate gandurile bune si sa avti zile frumoase si senine.
La noi ploua asa ca nu miroase a primavara, dar as vrea s-o las sa intre macar in suflet, daca in casa nu poate!
Va pup pe toate si ma duc sa mai citesc in urma, ca am mai lipsit ...
Pup...
Mariaanna
katiapam spune:
-buna si de la noi
La multi ani de martisor
multi ghiocei si multa fericire,sa aveti parte de tot ce e frumos
acum dau si eu un rind de coffie 

Nastasie-ma bucur ca faci tu prezenta,revansezi daca ai lipsit
Mariaanna-pupici multi si lasa ca vine si primavara,si la noi e innorat dar cum zici tu in suflet e mai bine daca e,pupici multi
fata mea s-a trezit la 6 fara albinutza,zici ca are o gramada de treaba de facut
fetelor sa va pove ceva,anul trecut am nascut in 20 iar o tipa in 19 eram in acelasi salon si ea are un baietel ieri m-a sunat ca s-a trezit ca e de 5 luni gravi si cum alapteaza inca nu a avut sintome de sarcina iar cind s-a simtit mai rau a mers la urgenta si i-au zis ca a racit jos si la eco nu s-a vazut nimic iar testele de sarcina negative ieri s-a trezit ca cica ii misca ceva prin burta si a mers la eco unde i-au facut direct morfologica o sa aiba o fetita si naste in iunie,sint cam socati si eu am ramas uimita
voi ce ziceti? cum e posibil sa faca eco sa nu se vada nimic? am inteles ca la inceput sarcina a fost mica si nu s-a vazut dar cum face luni eco si n-are nimic si ieri face din nou si are 5 luni? ori dormea dr bine ori nu i-a mers ecograful ori nu stiu dar e ciudat ca lunea sa nu ai nimic si vinerea sa te trezesti de 5 luni?si mi se pare ciudat ca la prima sarcina bb misca la 18 saptamani iar la a doua se simte mai repede,dupa burta zicea ca nu i-a crescut ca inca nu slabise de tot de la prima sarcina si nu se vede deloc la burta numai s-a trezit ca-i misca
voi ce ziceti? ati mai auzit de cazuri deastea?
din experienta mea va spun ca tot asa am nimerit ca mama alapta sora mea e mai mare cu 11 luni ca mine si nu a simtit nimic si s-a trezit de 4 luni gravi cu mine,eu nu eram in plan dar am venit
deci din ce a fost cu mama e posibil proba sint eu ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
Dodo-pui spune:
Primavara este o reflexie a gradinii sufletului iar martisorul este cea de pret floare rasarita intr-insa...
Va doresc din suflet o primavara fericita si plina de succes.
Un WK placut si tot ce va doriti.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
ramyteo spune:
Eu va doresc la toate o primavara plina de surprize placute!
Pentru fiecare :
si cate o
Teo
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Kati tot am mai auzit si eu faze din astea dar sa sti ca chiar nu imi dau seama cum nu si-a putut da seama chiar la cinci luni ca doar misca mult mai repede mai ales al doilea. In fine probabil ca a mai simtit ea numai ca nu a bagat in seama o fi zis ca i se zbate muschiul. Asta da ,se poate. Eu din cauza ca placenta mea a fost mai in fata [placenta inserata posterior de gradul doi] si am simtito pe Teo foarte repede cam la trei luni ca se sucea ca un titirez
si la eco la fel a facut nu statea o clipa in loc ca radeam si eu si Tibi. noi ziceam ca e fotbalist![]()
si cate o
Teo
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
ce faceti fetelor, va odihniti de amiaz? Mei nu vrea nimeni azi o cafea? Nik?
si cate o
Teo
Perlute
O viata triata de pe o zi pe alta
katiapam spune:
Ramy-vreau eu
fetele nu-s
ia catalogul si fa un pic de treaba ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Ramy o viata traita ai scris triata ca asa ai vrut sau ai gresit?
scuze ca ma bag in seama 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai