Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
pai si noi am alimentat bebelusul si plecam afara
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
adriana_m spune:
Salutare. Iau si eu o cafeluta ca parca e prea buna sa nu iau.
Gina noi am scapat de suzeta destul de tarziu. Doar in pat o tinea e adevarat, dar greu am scapat. Abia pe la 2 ani. A cazut afara si s-a dat cu gurita de asfalt. Si-a ciobit atunci si un dintisor si i s-a umflat rau de tot buza de sus. Si nu mai putea tine suzeta. Asa ca atunci a fost momentul sa o ascund. Iar dupa ce i-a trecut mi-a cerut-o si i-am spus ca am dat-o la un copil mai sarac care nu avea mama lui bani sa-i cumpere si lui una. Si cu asta am scapat definitiv, fara urlete noaptea. Binenteles ca noaptea inca avea miscarile de supt suzeta(fara ea) dar am scapat.
Ce ma bucur fetele pt voi ca a venit primavara la voi. La noi e foarte frig vreo -15. Sper sa trimiteti si la noi ceva caldura.
Kitzy si eu zic ca mai e timp sa se intoarca diana si o sa fie bine. Tinem si noi pumnii.
onyxg1998 spune:
Gata, fetele,
Am venit si noi, dar nu la o cafea, ca nu putem bea, ci la o portocala, ca tocmai mancam una cand va citeam. Mai avem maine de muncit si apoi acasica! Binenteles ca am sa merg la Internet sa va citesc si sa vorbim, ca acasa nu mai am, l-am scos, odata ce am pus apartamentul in vanzare, va dati seama.
Bebelina a fost cam puturoasa azi, a miscat putin, nu asa ca de obicei, oare o fi din lipsa de spatiu?! Sa speram ca incet incet se intoarce si se aseaza bine, cum trebuie.
pe toate.
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
31+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Anculet spune:
Fetelor raspundeti-mi urgent
Am fost azi la consult,si am o problema cu sarcina.Am 6 sapt si-o 1 zi,iar langa sarcina in uter s-a format un hematom ( nu se stie cum),care mi-ar putea dezlipi sarcina,si sa-mi provoace un avort spontan.Doctorul mi-a recomandat sa evit orice tip de efort,si sa stau numai in pat (deci o sa raman in concdiu medical).
Intrebarea mea e : Ati trecut cumva prin aceeasi situatie,sau ati auzit fete care au dus sarcina pana la termen? Scrieti-mi
addiana spune:
onyx concediu placut si relaxant!
eu va urez noapte buna si somn usor! 
ne "vedem" maine la cafea!
adriana_m spune:
Onyx concediu placut si cat mai multa relaxare.
Noapte buna tuturor ca vad ca s-a cam culcat toata lumea.
MIKYCRIS spune:
daraban scuze pt faza cu soacra,dar sincer nici nu imi amintesc ce am zis de ea 

.ma simt vinovata si totusi se pare ca sufar de amnezie.imi poti improspata memoria?
m,a scuzi te rog?
MIKYCRIS
lulu_boches spune:
quote:Neatza!
Originally posted by MIKYCRIS
daraban scuze pt faza cu soacra,dar sincer nici nu imi amintesc ce am zis de ea.ma simt vinovata si totusi se pare ca sufar de amnezie.imi poti improspata memoria?
m,a scuzi te rog?
MIKYCRIS
Azi o sa am o zi, cam plina, asa ca am intrat sa va salut.

noi

Impreuna pentru EmmaVERDE