Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)
Raspunsuri - Pagina 13
ana1980 spune:
Oliv - felicitari!!! Sa-ti traiasca baietelul!Revenire rapida iti doresc.Ramane pe data viitoare la Brasov
redai si eu am nacut repede prima data. Prima contractie a fost la 10,40 si am nascut la 12,40. A fost si usor si am avut contractii nedureroase. Normal ca se poate. Dar revenirea de dupa epiziotomie a fost cam aiurea. Ma durea si ma ustura destul de tare timp de vreo luna.
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva pozenasterea in apa
www.elipetromed.ro
acina spune:
Am vb la telefon cu dr baiulescu, a zis ca va pleca pt 3 zile in Austria , a zis ca inca nu stie perioada, sper sa nu fie chiar atunci cand nasc eu.
Oricum o sa-l mai sun inainte sa fac 38 saptamani zice el.
Sper sa fie bine.
Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
eld spune:
Buna, delfinutelor
Cu cat se apropie DPN, cu atat incep sa fiu mai sceptica in ceea ce priveste posibilitatea mea de a ajunge la Bv. Sunt ingrijorata si de ceea ce s-a scris (public/privat), dar si de faptul ca, neavand posibilitatea sa stau vreo doua saptamani in Bv (din cauza programului sotului) in preajma momentului cu pricina, s-ar putea "sa ratez" cada de la Eva.
In fine, mai vedem, sper sa ajung prin saptamana 38 la un control la dl dr si sa vedem ce va spune atunci.
Oare Olga a nascut deja???
Eld, mami de printesa si (35s)
olga_mami spune:
Dragele mele...
Am nascut si eu!!!!!!
Chiar de 1 aprilie.
Acum va scriu din minunata clinica Eva. Sunt singura in camera, mai bine zis doar cu Lizuca (Eliza) care doarme acum si ma rasfat cu cateva minute de pauza.
Am vrut sa va povestesc un pic despre nastere dar se pare ca pauza e scurta.
va pup si va scriu mai tarziu
38 saptamani
eld spune:
OLGA, FELICITARI, sa va traiasca ELIZA! Sa fie sanatoasa si bucuroasa!Ma bucur pentru voi, !
Cand doarme Eliza, te asteptam cu amanunte
camelia_daniela spune:
Oliv, felicitari, sa-ti traiasca baietelul!
Olga, felicitari si tie !!!Sa-ti traiasca micuta Eliza, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Recuperare rapida amandorura!
... Eu va citesc de pe la inceputuri... sunt interesata de acest subiect gandindu-ma si eu la bb2! Am o fetita de 2 ani si 3 luni pe care am nascut-o pe cale naturala in "minunata" maternitate din Buzau! Oricum, va urmaresc indeaproape si astept detalii!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
sovietica spune:
Iupiii Felicitari Olga!!! Sa va traiasca Eliza, sa fiti sanatosi si norocosi!
Nu stiu altii cum sunt, da eu abia astept povestea nasterii Lizucii!
Mai, deci sigur nu se compenseaza nimic din cheltuiala de la spital cu asigurarea de stat pe care o avem, da? sa nu ma pomenesc la Bv ca imi cer adeverinta de salariat si eu dau din umeri.
v-am pupat!
sovi 36+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
acina spune:
Olga felicitari iubita, sa-ti traiasca minunea Eliza si sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Refacere cat mai rapida, cand ai timp sa ne povestesti cum a fost.
Pupicei multi.
Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
eld spune:
Olga, abia astept si eu povestea nasterii Elizei. Inca o data, sa va traiasca, sa fiti sanatoase si voioase!
Sovi, suna si intreaba la Eva, pe site-ul lor apare ca nasterea normala costa 2.000 lei co-plata. Sa nu ti se ceara si dovada de plata a asigurarilor de sanatate. Stiu ca Martie spunea ca anul trecut, cand a nascut ea, preturile erau mai mari deoarece nu aveau contract cu asigurarile de sanatate.