Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, Luy, multumim de surpriza. Yami, yami, ce delicious si tortul si sampania si incredibil de frumoasa Maria! O adooooooor!
Diwana,supeeeeeeeer! Am admirat pozele!
Piciuliko, cand ma uit la pozele lui Michael, ma topesc instant!Traume din astea am si eu de la parul lung..Dar tot imi pare rau de zulufii Mirunei de Ana.
Rox, ce matinala azi!

La Multi Ani sarbatoritilor zilei!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabriela, Picio, ii cresc inapoi zulufii motzatei, stati linistite. Vine vara si nu mai scap, ca tot miorlaie ca vrea par lung.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata de la alta mamica juganita.
Nu ma mai laud cu fecioru in veci!
sotu a plecat ;la 7 de-acasa(stiu ca la voi e obisnuit, da la mine e raritate ), deci cu amandoi pe caaap. E greu.Sofia ina f cuminte, n-a bocit decat odata, acuma studiaza la pian .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
Am citit ieri in Capraru de raceli si brolsiolite si alte alea. Se pare ca statul mai dezbracat nu cauzeaza bolile astea, doar ii face pe bebei mai "receptivi" si probabil un copil la biserica ne-a oferit cadou un virusel.
Azi am programare la medic la 13:40. Dar am vorbit cu asistenta la telefon si cand a auzit ca e doar tuse si nu are febra si se joaca si mananca normal, a zis ca nu pare nimic grav si pot sta acasa "sa se vindece". Asta e asistenta de la clinica de stat. Eu i-am zis ca vreau sa-l vada un medic, sa stau linistita. Si mi-a dat numarul de la doctorul de stat, ca cica azi e la clinica de cartier. Dar cand am sunat acolo, cica nu are timp toata saptamana, ca nu e urgenta la noi. Asa ca il duc la medic privat (ce desteapta am fost ca i-am facut asigurare privata!). Oricum, nu pare sa fie ceva grav, dar vreau "sa-l caut", sa stau eu linistita.
Si daca totul ramane bine, in weekend mergem la cabana, la schi! Yuhuuu!

O zi buna tuturor!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, eu aseara am fost cu amandoi pe cap, singura. Am cazut lata la 11 cand i-am dovedit pe amandoi. Si de laudat, sa-l lauzi, mama, ca e al tau! Tu trebuie sa-l lauzi cel mai mult

Yaia, tinem pumnii pentru control. Sunt sigura ca nu-i nimic. Asa ca va urez de pe acum petrecere frumoasa la schi.

Ma apuc de capitol nou, si dupa aia la treaba. Daca ma lasa mister...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Spor la scris aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaa din nou. In sfarsit pot sa citesc si eu linistita, am culcat una bucata baiat marait si care nu mananca. De fapt pana sa va scriu voua fraza asta au venit tontii aia de la cablu si au sunat ca disperatii la usa si l-au trezit.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Diwana, e asa de scump!!!!
Vedeti ca ne uitam si noi dupa un potential ginerica!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

quote:
Originally posted by slippers76
La Mothercare aveau doar niste porcarii in Plazza. La Okaidi n-ajung neam ca-i in Pantelimon. Poate cand mi-oi trece alocatiile pe card, ca o sa fiu prin zona. Multzam de pont. Perseverez.

Ana sa stii ca Okaidi este si in Carrefour Orhideea, noi de acolo ne aprovizionam ptr Alex cel mare!Au adus acum niste lucrusoare super tari ptr fetite!!!Abia astept primavara!!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput