Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Diwana, deja va jucati de-a ascunselea?
Luy, acum inteleg de la ce ma doare capul. Recunosc, am dat pe gat toata sampania de la Maria.
Piciulika, eu ca de obicei ratasem pozele voastre. Si acum ce gasesc pe contul comun? Un amestec de ursulet si iepuras dulce foc, noroc ca ai precizat ca sunteti indragostiti si am inteles ca nu mai e loc de unul, ca altfel zau ma declaram si eu indragostita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Buna dimineata SabinaY! Multumesc pentru cafea, dar eu sper sa mai adorm putin.
Ana, noroc cu raspunsul Piciulikai. Uitasem de blugi. Cei din poza sunt de la Okaidi. Primiti cadou de Craciun. Mai avem unii salopetica si unii negri de la Mothercare. Acolo chiar am mai vazut cateva modele, parca pe gri, dar sa zic ca as fi vazut si ceva pe albastru. Cei din poza sunt flausati, sunt de iarna, eu i-am pus toata iarna fara ciorapi sub ei, de cate ori am iesit numai cu masina sau in vizite. La plimbare a iesit in fash.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Hooooo, ma opresc inainte sa termin capitolul. O sa imi pice ochii in gura azi, ca vreau sa plec cu Andrei la ai mei sa il plimb in parc si sa ma duc dupa martisoare.
Mai descarc niste poze intre timp si imi fac sange rau uitandu-ma la pozele cu parul meu inainte, dupa care suspin mult.
Pupici.
Si pentru ca deja e o noua zi:
sarbatoritilor de astazi sanatate, bucurie si voiosie!
PS Dupa ce ca oricum 31 nu are fiecare luna, si nu il pot serba mereu pe Andrei, iaca luna asta are si mai putine zile. Deci eu cand dau sampania pentru 6 lunici?
Rox ,
Poze
devylla spune:
Rox Dam sampania aia pe 1 sau 2
Off off tocmai la 6 luni sa nu nimerim luna cu 31 zile :P
Uitasem sa zic,eu insis ca iti sta super truper asa cum etsi vopsita.
Insa cel mai important este sa te simti tu bine.Lasa depresia,du-te peste ei si cere-le sa te revopseasca.
Pupici si o zi frumoasa.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
slippers76 spune:
Buna dimineata! (Ei, ma incurajez si eu, ca numa' buna nu-i dupa ce iar m-a jughinit al meu fecior toata noaptea).
In primul rand la multi ani sarbatoritilor zilei, ca sunt muuulti! Cu o mentiune speciala si un pupic dulce, dulce pentru un bucalat Andrei de mami Nana, ii doresc o viatza plina de zambete si impliniri. Nana, sa va dea Dumnezeu sanatate, lui Andrei si voua, si sa va asculte toate rugaciunile. Pupam muuult, muult si smotocim si Razvanel roshcatel de mami Bee. Sa cresti maaaare, maaare si cuminte (ca frumos esti).
Uram apoi la muuulte lunitze dulcetelelor Teodora de mami Irina C, Andra Maria de mami alina.clau, Vera Helena de mami mishuta, Andra Maria de mami Nikol31 si strasnicilor papanashi Luca Mihai de mami Mada28 si la urma dar nu cel din urma, Vlad Dominic de la categoria grea de mami Moldoveanca.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Rox, vad ca te-am lasat in ceatza aseara cu lamaia aia. Eu faceam branzica doar pentru o portie mai maricica: juma de kil de lapte pus la fiert. Cand incepea se fiarba puneam cam o lingura de zeama stoarsa de lamaie. Si nu luam de pe foc decat cand incepea sa se coaguleze. De stors o storceam intr-o sita mica de plastic. Cu tifonul nu m-am impacat niciodata. Mama ma tot boscorodea ca nu-i bine cum fac, ca-i prea mult acid, bla, bla. Dar toata lamaia ramane in zer. Si am intrebat si pediatra si mi-a zis ca e ok. Cu calcu am incercat de vreo doua ori, si de fiecare data am fugarit parodia aia de branza prin oala, nu s-a legat nimic ca lumea. La Mothercare aveau doar niste porcarii in Plazza. La Okaidi n-ajung neam ca-i in Pantelimon. Poate cand mi-oi trece alocatiile pe card, ca o sa fiu prin zona. Multzam de pont. Perseverez.
Picea, vreau si io H&M, da noi suntem mai inapoiati pe aici pe la capitala si inca n-avem. Si tati nu da semne ca ar mai pleca pe undeva in urmatoarele saptamani, sa-l "insarcinam" cu niscaiva cumparaturi de primavara.
Devylla, n-am uitat, doar am amanat: sunt suuuuperbe pozele! Chiar ne-ai inveselit ziua ieri. Stii ce mi-a mai placut mult, mult de acolo?: perpetuum mobile.
slippers76 spune:
Diwana, ptiu, ptiu, ce flacau aratos aveti! Cucu bau! E superb pisoiul poznas. Sper ca e mai bine puiul.
Piciule, am vazut si cum se serveste berea in Cascavalia. Betooon! Macar pentru asta si tot merita sa dau o fuga in tara cantoanelor
Luy, ca de obicei, jos palaria. Nu incetezi sa ma surprinzi. Multumim pentru tort si sampanie. Pupam ochioasa.
slippers76 spune:
Vad ca s-a discutat despre fier. Sincer, sunt si eu contrariata. Mirunei imi daduse fier de la 4 luni, progresiv, pana am ajuns la 5 picaturi pe zi. Si chiar insista sa il dau, sa nu-l ratez, zilnic, bla, bla. La fel si calciu, la fiecare 2 luni, proverbiala cura de 10 zile. Acum, cand m-am dus cu Vlad la controlul de 4 luni mi-a zis sa nu-i dau nici calciu, nici fier, ca n-are nevoie. La fel mi-a zis si doctorita de la Grigore Alexandrescu. S-a schimbat moda, cred. Cert e ca nu i-am dat calciu decat la doua luni, de atunci suntem naturisti. Sa vad ce mi-o mai zice acum, la sase luni.
alinkav spune:
quote:
Originally posted by luy
alinkav, n-am apucat sa scriu zilele astea, dar si eu zic ca ai niste copii superbi. De fapt... sunteti toti 3 superbi si semanati atat de bine... Si chiar ca zici ca tu esti sora mai mare . Vazand-o pe Olivia in poze nu am putut sa nu remarc cat de vesela este si ce bine sta in fundulet.. Daca nu ai fi zis tu de problemele ei, nici intr-o mie de ani nu m-as fi gandit ca nu este un copil perfect sanatos, si de fapt si acum imi vine greu sa cred ca n-ar fi asa. Recuperarea pe care a facut-o ma gandesc ca in unele privinte a ajutat-o chiar sa-i depaseasca pe unii bebelusi de varsta ei. Uite, de exemplu Maria mea nu sta in fundulet asa ca Olivia...
De asemenea, ma bucur mult ca te-ai hotarat sa redevii activa pe DC, aici, langa noi
Luy, multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase despre noi!
Si eu cand ma uit la ea imi vine greu de crezut ca ar avea ceva, chiar la un moment dat m-am indoit de spusele medicilor, tot o duceam la masaj, dar eram foarte neincrezatoare. Pana la urma s-a dovedit ca aveai dreptate. Norocul nostru a fost ca s-a descoperit din timp, chiar ieri m-am intalnit in parc cu o fata, care are un baietel de 8 luni, la care abia acum s-a descoperit cam ce are si Olivia(dupa faptul ca nici la 8 luni nu statea bine in fundulet), si au inceput acum lupta. Din pacate boala asta nu trece cu medicamente, ci prin multa munca fizica, prin exercitii.
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
gabitz78 spune:
neatza si de la noi!
uram la multe lunite dragilor nostri papanashi si dulcete de azi! sa aveti o viata lunga, sa fiti sanatosi si veseli...si sa dati/primiti cati mai multi pupici!
luy - pai si pt fata ta nici o urare? sau ai facut-o personal??multumim de tort si sampanie. sa stii ca au fost foarte bune!
rox - sampania poti s-o dai in fiecare zi, noi nu ne suparam!
va pup. caraie maimutza!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/