Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 18
diwana spune:
Luy, am ras cu lacrimi cand am dat paturica la o parte si el se uita cu niste oooochi la noi.... Arata exact ca un pisoi prins cu mustatile in smantana . Noi credeam ca doarme si radeam in pumni, cica sa nu-l trezim, cand colo motanelul meu tacea chitic dar cu urechile ciulite. A fost tare dulce
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
myral spune:
Deci acum pot sa dorm si eu linistita ca nu toata lumea calca asa in nestireDiwana ai un dulcic poznasMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
diwana spune:
Noapte buna dragele mele.
Myral pupaturi de la poznas pt. pitica ta. Ca de la pitic la pitic
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
luy spune:
Somn usor, mamici si bebici !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Piciulika spune:
Ooooof, ca a trecut ziua si nu am apucat sa pup papanashii si dulcetzele de ieri! Si chiar erau multzi, si chiar erau dulci!
Cei mai pupacitzi sunt cei de 6 lunutze (WOW!), cu gene lungi si cu gropitze - dar si trupei de piticotzi din urma!
Va imbratziseaza Michael-Bear cu dintzi taiosi de epure' + Mami cea rontzaita
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Ce bine ca totusi am intrat acuma noaptea, ca am putut citi de Nana! Ce bucurie mi-au facut vestile ei! Bravo, Andrei, dragule, tzine-o tot asa!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Piciulika spune:
Rox, felicitari pentru rila-iepurila! Ce Frumos e!!!
Alina, ce bine ca si tu ai vesti bune! Asa-e de dragalasa...
Ana, pacat de zulufii Mirunei. Pe de alta parte, cand ma gandesc cat m-au tras de par (mai ales la ceafa - auuuuu!) cand eram mica... Apoi doar par scurt am avut, pana intr-a 8a: aveam oroare de par lung, de cand cu descalceala buclelor...
Vezi ca la H&M au blugi de BB in n-shpe variante.
DUUUULCE Gheo!
Sim, felicitari pentru asa revizie de ziua lui! Vezi ca iar ma impresioneaza si iar ii dau sa suga la noapte, langa al meu! Sa contribui si eu un pic la cele 9 kg!
Gabriela, ce bine ca sunt bine ochisorii Sarei! Si bune si vestile in rest - diversificata mica!
Ank83, pai al meu are la 4 luni jumate diametrul cranian 44.7 si nimeni nu e disperat!!!!! Nici drl, nici consultanta de BB, nici eu! Michael cu atat mai putzin!
Asa ca ia stai si tu linistita - ce vor astia, plicuri?!!! Pup mami speriata - hai, mai, chiar nu ai de ce! M-am uitat: la 4 luni fix avea deja 44.5 si toti ma felicitau ce frumos evolueaza! (La 3 era la 43cm; ce-i drept, nascut cu 38cm). (N.B. Medicul nostru e fost sef la spital cantonal - acuma s-a 'privatizat' - si chiar le stie chestiile astea, patologice etc. Ma las cu incredere pe ce zice el.) Daca are reflexe bune, motricitate in grafic - care-i hiba?!
Bebeka, eu am primit anestezie in doza de cal la stoma si era voie sa alaptez. Nu stiu ce a folosit - c-or fi si astea diferite. Insa clar era perfect ok - stoma mea e cu Leche League etc. fanatica si e documentata.
Luy, you're just great! Si ce dulce ideea cu tortul de la Maria!!!!
Diwana - su-per dulce!! Dictatorul
Si-am incalecat pe-o sea, si m-am dus pe-a mea saltea.
Somn usor!
devylla spune:
Buna dimineata.
Erika ieri s-a trezit la 4:30 dimineata,a plans o ora,apoi de la 6:30 iarasi a inceput sa planga.Ce bine ca a luat-o sotul meu si a linistit-o.O supara tare dintii.
Va invit la cafea...ca is cheauna.
La multi ani!!!
Domnisoarelor:
Pentru cele 7 lunite
Maia Iulia bebelina de Sheherezada
Pentru cele 6 lunite
Teodora bebelina de irina.c
Andra Maria bebelina de alina.clau
Vera Helena bebelina de mishuta
Pentru cele 5 lunite
Andra Maria bebelina de nikol31
Iar micutii domni
Un loc special il ocupa micutul nostru luptator,care ne-a frant inimile domnisoarelor
Andrei Stefan bebelin de mamica luptatoare Nanuta
[b]De asemenea,paseste voinic,cu cele 4 lunite
[b]Razvan Dimitrie bebelin de mamica BEE.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:
Eu nu pot sa dorm, a venit sotul meu tarziu si daca m-am trezit din somn s-a dus naibii totul, mai ales ca imi crapa capul de la PMS. Si gatul ma doare, iar ragusesc, imi e si frica, ma duc la un dr saptamana asta.
Tot de la PMS plang non-stop cu gandul la parul asta pe care nu il suport. Ma tot gandeam unde sa ma duc sa il vopsesc din nou, si apoi am realizat ca fraiera sunt, de ce i-as menaja pe tutii aia de acolo. Ma duc frumusel, ma asez pe scaun si cer sa faca ceva cat mai apropiat de cum a fost, fara inovatii si fara discutii. Deocamdata astept sa scap de bucuria feminina si apoi direct la vopsit, desi pana atunci mi se agraveaza depresia la fiecare privit in oglinda. Exceptand un accident de vopsit de acum 2 ani (de fapt cel de la care trag ponoasele si acum) cand am cerut suvite si am plecat blond oxigenat cu dungulite (ca iesise vopseaua prin folii), nu mai spun ca era ars de arata ca matura, nu cred ca mi s-a mai intamplat in ultimii 5-6 ani sa arat asa rau la o ocazie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Magda, si Alex primise fier preventiv, ba chiar doza suplimentara mai tarziu ca arata a anemica (culmea la analize nu iesise asa prost). Dar lui musiu de ce nu ii da? Ca si el a crescut si mi se pare si mie cam palid.
Ank, poate problema cu capsorul nu e legata de perimetrul cranian. Dar trebuie rezolvata si aceasta si identificata cauza, cu cat mai devreme cu atat mai bine.
Luy, de la pletos si mami a lui. Vezi asta e pretul celebritatii, lumea are acum asteptari mai mari de la tine si ajungi sa eviti sa postezi din lipsa de inspiratie.
Diwana, exact asta ii spuneam Sabinei dimineata, ca Andrei nu pare sa dea semne de iepureala. Si surprizaaaaaaaa. Asa ca te poti astepta si tu oricand.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze