Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
slippers76 spune:
Gabriela, cum e Sara cu ochisorii?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Multumim mult. Da, Andrei e calm si bland in general, foarte departe de atomica. Ii iubesc enorm pe amandoi, nu pot fi 2 la fel. Nu stiu cu cine seamana musiu, pare mai degraba combinatie. Dar Alex seamana cu mine ce e drept.
Am verificat dintisor, abia acum m-a lasat sa il verific. Pare sa fie cel din dreapta jos, nu e asa inalt cum mi s-a parut initial, dar este iesit pe toata lungimea, nu doar un coltisor, probabil a rupt gingiuta ieri sau sambata cand a zis mama soacra ca nu prea a papat. Andrei pare mai cumintel, dar tot nu mananca.
Sim, super revizia voastra. Alex avea 9 kile la un an, dar cred ca Andrei are tot cam pe acolo. Sper sa nu aveti probleme de la vaccin, tinem pumnii.
Alina, fie-mea e calculatorista mare. Poza cu pricina este la calculatorul meu, dar il are si ea pe al ei, adevarat. Acum insa are ceva probleme cu el si mai umbla la al meu. Stiu ca nu e prea sanatos, nici nu o las mult la calculator, dar joaca jocuri, navigheaza pe net pe site-uri din favorits, si cauta filmulete cu My Little Pony.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
isabeluta spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Acum cateva randuri despre noi. Sitruatia este in continuare stabila si ne rugam la DD sa ramana asa pentru totdeauna. Andrei este un dragalas si un ranjit. De cand a descoperit ca poate rade si scoate anumite sunete, asta face toata ziua: rade in hohote si chiuie, iar noi nu putem fi decat f f f fericiti. Ieri am iesit la zapada si am facut si cateva poze pe care le impartasim cu voi. Singura problema care a aparut de ieri, este ca nu prea mai maninca. In sensul ca de la 5-6 sticlute de 180ml dupa care plangea ca mai vrea, acum abia maninca 100ml la o masa, ieri a mancat aproape 400ml toata ziua, iar in dimineata asta i-am dat 140ml cu lingurita. Speram noi sa se regleze, sa fie doar o perioada de reacomodare de la terminarea steroizilor.
Cam atat despre noi.
Va pupam si va imbratisam cu mult drag!
Multumim din suflet pentru gandurile voastre bune si pentru rugaciunile zilnice pe care DD sigur le aude si catre care speram sa isi intoarca fata cat de curand.
La zapada!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Andreiutul scump. Ne bucuram ca starea lui este buna si ca-i face fericiti pe parintii lui cu rasete si chiote!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
magdaz spune:
Nana, doamne ajuta sa fie bine ! L-am admirat si eu pe micul viteaz. Rox a cam sintetizat tot ce vroiam sa zic si eu: ca dupa comportamentul vioi si afectuos e de bine, ca povestea cu mincatul mai putin e o faza prin care au trecut cam toti de aici. Va sarut si ma gindesc la voi.
Roxana, pupam dintzosul mic.
cu intrebarea de baraj m-ai incuiat: sa stii ca mie imi place mai mult acum decit la botez. Dar daca tie nu-ti place, asta e, - in primul rind tie tb sa iti placa. Vazut si Alex la gradi-coolmea distractziei.
Sim...no comment. cel mai mare si mai tare.si frumoooooos....pacat ca umbla dupa alte mindrutze. astept cu interes rec de diversificare.
Ana, , acuma dupa toata discutzia asta cu hemangioamele, mi-am adus aminte ca si fata mea are unul in relief, pe laba piciorului, atita ca e f mic, 1 -2 mmm. a aparut pe la 2 luni...zic eu. Ai 2 feti-frumosi, am vaz pozele recente.
Sabina Y, multumim pentru primavara.
Sabina, se pare ca asta e pozitia la moda...mult aplecat inainte.
Cecilia, cum a fost sa preiei azi urarile in versuri? si tocami pentru maestra lor...
Roxana_G spune:
Mama ce va invidiez ca va intalniti!
Pinacolada, eu am vazut dintele, eu o sa ii iau ceva, dar maine. M-ai facut curioasa cu gradi.
Maine ma duc sa cumpar martisoare si cadouri pentru gradi. Voi ce mai duceti la educatoare? La noi a fost o incercare timida de a lua ceva la comun cu toti parintii dar au abandonat ideea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Gabriela77 spune:
Ana, eu sper ca e bine e ochisorul. Am mai gasit dimineata ceva pe acolo, dar nesemnificativ. Am terminat si Tobrexul, sper din tot sufletul sa fie bine! Dar asa pare!
Ce bine de voi ca stati la casa, toata ziua as tine-o si eu pe Sara afara! Mi-e destul de greu sa ma organizez cu timpul si la plimbat si facutul mancaricii ei, oricum mi-am ami intrat in ritm.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
slippers76 spune:
Rox, asta cu educatoareke si 1 martie e o problema spinoasa si prntru noi. Inca. Anul trecut am fabricat martisoare personalizate cu Miruna. Au cazut in fund! A fost cea mai apreciata din toata gradinita. Anul asta nu mai merge, trebuie sa ne gandim la altceva. (Pe langa alea a pus mami si altele in pungutz, dar chiar a fost apreciat gestul).
Magda, putem peti si noi pe tiza mea? Vlad zice eeeeeoaaaauuuu! Si gihhhueee
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
alinkav spune:
Si noi trebuie sa luam martisoare, am si uitat ca vine 1 martie!
Sim bafta la vaccin, mai bine zis sa nu planga bb Stefan, si fara febra!A , si in legatura ci greutate, m-am uitat acum la masuratorile lui Alex de la 6 luni, si avea tot 9 kg, numai ca era mai mic in inaltime.Acum pare mic, dar e atat de greu, are 20 kg.
Parca s-a mai linistit si fata mea, sta cuminte in scoica.
Si noi azi ne-am vazut cu Prisi in parc. Ana poate vii si tu intr-o zi, sa ne cunoastem. Eu acum ies numai luni, miercuri si vineri, cand avem si kinetoterapie, in restul zilelor vine mama cu ea, ca sunt la lucru.
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
ceamica spune:
La multe lunite si anisori sarbatoritilor zilei !
Nana , si eu am avut aceeasi problema cu mancarea , dar fara sa vreau am descoperit ca era de la tetine ...ramasesera mici :))), desi poate a fost doar coincidenta .
Am vazut si eu poza de baiat frumos si eram cu doua prietene dr amandoua , una din ele pediatru si mi-au spus ca Andrei are mina de copil sanatos !
toate bune iti urez!