FIV de toamna IV

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

si inca ceva?...
cam cat costa un FIV?
dar o inseminare artificala?

a picat forumul dimineata?!>....noroc ca nu am intrat atunci ca sunt si eu la fel de dependenta de el ca si voi!

anne-marry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Denisa, stai usurel! Capul te doare mai degraba de la stres si incordare. Singurele simptome pe care le poti avea de la trat (dar nu-i obligatoriu), ar fi: tensiune in sani, umflarea burtii (mai mult sau mai putin, dar e de bine ca asa lucreaza stimularea), intepaturi la ovare (cand incep sa se produca foliculii). Zici ca ti-a facut Gonal si Menogon, pai asta e tratamentul deja... ce altceva ti-ar face maine? Nu continui cu asta? Probabil ca analiza este estradiolul, ca sa vada eventuale "necazuri" pe la ovare, este obligatorie dar mai mult de forma, ca dr. stie deja ce-i pe acolo.
Utrogest-ul este pt. pregatirea uterului si mentinerea sarcinii.
Deci ai inceput! Sa fie intr-un ceas bun!

Ileana... printre lacrimi nu-mi scrii si mie un cuvintel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Anca eu ti-am spus ca am facut Menogon si ca nu dor, de Puregon habarr nu am, dar daca Ralu spune ca-s suportabile ca "plutesti" ce atata agitatie si vaicareala pt.niste injectii mai ales ca stii pt.ce le faci, ai sa vezi singura ca am dreptate.

Depinde ce protocol si ce tratament iti aplica dr.Niculescu, depinde de la caz la caz, poate tie iti da Puregon nu stiu sau Menogon sau altceva mai stii.
Tu ai facut ceva analize pana acum?
Eu zic sa stai linistita si la sfarsitul lunii august mergi la dr. si vb.cu el. Eu voi lua legatura cu ei telefonic si-o sa ma programez. Si daca ajungi cu ET in noiembrie care este problema? Eu anul trecut am inceput in septembrie si am ajuns cu ET pe 1 noiembrie.

Ralu esti o dulce

Ilena iar ai "picat" draga mea. Ce am vorbit eu cu tine ieri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Mi-a facut azi tratamentul dar a zis ca daca nu iese analiza bine de maine il intrerup si nu mai fac,asta ma doare.Pe prospest mi-a zis sotul ca scrie la efecte secundare dureri mari de cap,eu le-am cam simtit si am fost nevoita sa i-au un saridon.Sper sa nu oi fi facut rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Sincera sa fiu , n-am picat ...ca nu mai am unde...
Raluca, sunt la net-cafe ca-mi trimit niste Cv-uri, si nu prea le trimit de la al meu sot de la servici...ajung si pe acolo putin mai tarziu....

Mergi la inceput

Daca ma mai faceti "dulceata" "peltea" "serbet" si alte gretosenii d-astea, va arat eu voua ce scorpie sunt!!!
DENISA.... gata, mama, cu spaimele, ca nu fac bine la tratament. O sa iasa bine analiza, suta-n mie! Poti sa iei analgezice, n-are nimic, apoi se obisnuieste organismul cu trat si n-o sa te mai doara capul.
Anne, mi se pare cam grosut endometru... Pot sa iti zic preturi la Medsana: FIV - cam 5.000 euro cu tot cu tratament (2.300 fara); ICSI - 600 euro; inseminare - 400 euro; la Giulesti iti zic fetele de la "concurenta", dar e mult mai ieftin.
Ileana, sunt pana pe la 15-15,30 ca plec la serviciu dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Nu trebuie sa te superi Karula,fetele au simtit ca asa esti si eu care chiar vroiam sa iti spun ca esti o fata tare dulce ,atunci iti spun ca esti o fata de treba e bine asa.Noi nu stim cum sa iti multumim,la ajutorul pe care ni-l dat si ni-l dai.Problema cea mai nasoala este ca macar zilele astea(de maine ziceam )ar trebui sa nu mai fumez,dar mi-e ingrozitor de rau,ce fac cu stresul daca nici nu fumez.O sa ziceti ca daca vreau copil pot,dar nu e asa.Incerc de maine sa nu mai fumez macar cat fac tratamentul daca il incep binenteles,dar cand l-am terminat le iau imediat si le las numai daca imi iese testul pozitiv(abia am putut sa scriu cuvantul asta e asa de greu de crezut)

Mergi la inceput

Hai , mai Denisa, ca am glumit! Dar poate mi se urca la cap... Simti nevoia sa fumezi? Parerea mea e sa le reduci, dar daca asta simti, asta fa! Si eu fumez si te inteleg perfect. Eu n-as vrea sa mai fumez dupa ET, sper sa pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Mereu raman in urma cu mesajele

Denisa sa-ti ajute D-zeu sa reusesti ca primul pas l-ai facut deja.

Hehehe...deci asa Ralu, bineeeee vreau sa vad scorpia din tine.

Anne mary la Giulesti este in jur de 3000-3500 $/EURO
procedura, ICSI si tratament.

Ileana lasa-l incolo de plans, nu te mai gandi atat la ce a fopst.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Ce-i Raluca, ti-ai amintit de cand eram eu "jelibon"?

Acum cu tigarile...pe mine nu m-a interesat, dar m-am lovit la un moment dat de un subiect, ca daca incetezi fumatul in per. sarcinii este mai rau ca atunci se elimina nu stiu ce toxine din organism si se "duc" catre hrana BB-ului...poate gasiti ceva pe net..

Mergi la inceput