FIV de toamna IV
Raspunsuri - Pagina 9
Monica-Elena spune:
Pe mine Pregnylul nu m-a durut chiar deloc, dar Puregonul e durere dar suporti iti apra lacrimi dar asta este.......
Monica
karula spune:
Anca, tu-mi zici ca cu cat povestesc mai mult cu atat ti se face mai frica, tu-mi ceri detalii... Mama lor de injectii! Una singura e posibil sa fie facuta noaptea (Pregnylul). Puregonul doare ceva mai tare (la mine erau 4-5 fiole, deci dura mai mult injectia), dar Niculescu parca da Menogon sau altceva, care am inteles ca nu dor ca Puregonul. Daca ma mai "barai" mult cu injectiile astea, vin cu tine cand le faci si sa te tii atunci distractie! Fii barbata!
k.
Parvutoiu Anca spune:
Monica, cam cate zile se face Puregonul asta- 10 ,14 ??? Tu esti la dl.dr.Ancar???
Eu Pregny-ul l-am simtit!!, dar l-am suportat destul de usor, inseamna deci ca Puregonul sau Menogonul ( ca asta inteleg ca ne da dl.dr.Niculescu) le voi simti DIN PLIN, daca tie ti-au aparut lacrimi, inseamna ca eu voi urla!!
Karula, auzi ce se zice??? Mama, ce de bere o sa mai bem...
Pia, pe tine te-a durut Menogon-ul??? E ceva mai 'bland' decat Puregon-ul ???
Va pup, bye,
Anca
karula spune:
Bravo Monica! Ce construiesc eu aici cu truda darami tu cu o fraza! Atunci sa te ducu tu cu Anca la injectii, na!
Parvutoiu Anca spune:
Raluca,
ok,ok,ok, incerc sa fiu barbata, sunt cu moralul jos,jos, si ma enerveaza ca treb sa astept pana la sf. de August/inceput Sept pana sa pot vorbi si eu cu dl.dr., stii.....
Dar sa stii, cand le voi incepe, sa vezi ce de mai stau ATUNCI pe capul tau, ba o bere, ba o miorlaiala...
te PUP!!
ileana spune:
Salut gagici,
Ce dezbatere aici pe tema injectiilor....ce sa zic , mie imi convine ca sunteti sursa mea principala de informatie....
De durere...Anca pe cuvantul meu ca nu te mai intereseaza...
Astazi implinesc un an de la nenorocita de operatie facuta anul trecut in bRASOV...cu tot ce am tras , cu complicatiile, cu nereusita, cu zacutul si taratul...durerea nu te mai intereseaza..iar durerea de moment ...este "floare la ureche"....
Suporta durerea de momenta, ca aia se uita...telel este sa nu ajungi sa te doara sufletul pe urma...
Raluca, ti-e clar ca plang...
denisa73 spune:
Buna fetelor!Am ajuns acasa in sfarsit.A fost o nebunie azi.Abia s-a inteles sotul meu cu asistenta,cu doctora s-a inteles mai bine dar asistenta vorbea foarte repede si scalcit!!!Ce sa va spun ma tine intr-un stes iesit din comun,depind de-o analiza care mi-a facut-o azi si pe la 14ora Germaniei(15ROM)trebuie sa sune sotul meu sa ii spuna daca de maine incep injectiile sau nu.Mi-a dat injectiile si tot tratamentul pt. FIV inclusiv Utrogest(cred ca pt. mentinerea sau pregatirea uterului,ma rog am o gramaga in cap si ma doare capul rau.Azi mi-a facut Gonal(150) si menogon(1intreaga).Mi-a facut-o in burta si nu m-a durut absolut deloc.E o injectie atat de mica ca se amesteca amandoua si de fapt faci 150unitati(cred).Intrebati-ma voi ce mai vreti sa stiti si binenteles ce am inteles eu de la sotul meu ca acum sunt cam zapacita si nici nu ma pot concentra.Apropo,pe voi v-a durut capul dupa injectii chiar daca nu sunt la fel?
anne-marry spune:
FETELOR, care este grosimea normala a endometrului? pe o echografie care mi-au facut-o chiar in prima zi de cicli (coincidenta...au venit si rusii astia cand nu trebuia), acum 2 luni chiar in luna cand ttrebuia sa incept tratamentul cu utrogestan, scria endometru liniar, si mai nu stiu ce acum ca nu am la mine foaia cu analizele, si ...parca endometru = 36 mmm?!.... nu este cam mult?
o fi vrut sa scrie 3,6 mm sau o fi fist vorba despre altceva?
doctora mea spunea ca este prea mic (ceea ce are 36 mm) pt. prima zi "festiva"de venire a rusilor.
credeti ca despre endometru zicea? si aca da, este normala grosimea? 36mm? care ste grosimea normala?
anne-marry
ileana spune:
Stai linistita Denisa, noi te intrebam.
Acum trebuie sa te linistesti si sa vezi ca se limpezesc si informatiile.
O sa vezi ca este OK analiza si ca totul o sa decurga bine.Probabil este o analiza ca sa-ti stabileasca dozele( unitatile) la injectii.
Noi suntem alaturi de tine.
Sa ne ti la curent