Vorbe de duh si nu numai
Raspunsuri - Pagina 3
pisicuta si matei spune:
eu:MAtei hai sa strangem jucariile
el: nu pot ca sunt foarte ocupat[nr: se juca cu psp-ul]
Imi da mie psp-ul sa ii duc personajul intr-o casa si gasesc un npc. Incerc sa vad ce face si matei imi spune:"asta e un mosntru, trebuie sa il omori ca sa nu te omoare el pe tine"
pisicuta si matei spune:
Mergem la Medicover pt recoltat analize si ii povestesc ca asistenta o sa ii faca o piscatura in mana sa ii ia putin sange.
Dupa ce s-a comportat eroic si nu a varsat nici macar o lacrima ne poveste: "dna dr nu a facut o piscatura, a facut o bagatura(nr: adica i-a bagat branula in mana )
pisicuta si matei spune:
andrruzza
Suna telefonul, eu in baie nu-l aud asa ca raspunde copilul( din fericie e sotul la tel) : " tati au fost niste extraterestii,dar am salvat-o eu pe mami si i-am invins, sunt un erou".
Azi am fost la film-primul film la cinema din viata lui -Madagascar 2..si incepe experienta cu o reclama la un nou film de desene animate Monstri vs extraterestrii...actiune, sonor la maximum...Matei imediat reactioneaza: " nu imi palace filmul asta "...il convingem noi ca asta e doar o reclama, noi am venit la un film dragut cu animale...ei incepe si filmul nostru..trec 2 min deodata se aude Matei: " bine bine..acum hai sa mergem acasa"..ei pana la urma a revenit la sentimente mai bune, ba chiar i-a placut fimul. Acasa il intreb ce i-a placut la film si incepe sa imi povesteasca.."mami ai vazut animalele vorbeau, ba chiar si leii vorbeau ..."
de Craciun..trece mosul si pe la noi..eu ma trezesc mai tarziu si il interoghez:
eu: wow matei a venit mosu pe la tine?!
el: sunt cadouri de la tati...
eu: cum de la tati, de la mosul, noi nu am cumparat nimic
el: bine, bine sunt cadouri de la voi doi
el: esti o frumusica, te iubesc foarte mult
eu: si eu te iubesc tare mult
el: ba eu te iubesc tare mult..tu il iubesti(ar vrea sa zica pe sotul meu...dar se mai gandeste)..si tati te iubeste foarte mult .
Ne jucam de-a printesa si printul...Printesa vino in palat..frumoasa mea...vrei sa dansam...(si incepem sa dansam..si ma calca premediat pe picior).... ups, scuze printesa.
andrruzza spune:
eroului!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
pisicuta si matei spune:
multam o sa incerc sa scriu cu mai mult spor .
In vizita la bunici: Matei ne spui si nou o poezie(nr: el nu stie poezii..ca eu nu il invat..incerc sa ii dezvolt creativitatea)..el: da, sigur...toata lumea asteapa..el dupa 30 secunde raspunde.."dar nu acum, mai tarziu ".
Ma intreaba daca poate sa imi arunce cartile pe jos..eu dezarmata ca mereu face ce vrea ii raspuns..: "ce sa zic, pot sa zic nu?!" el:"nu, sa nu zici niciodata nu?! " [:)))]
ionella3003 spune:
hei, draga mea, ce mai faceti?
ce ma bucur sa citesc despre perlutele voastre aici..
e o minune matei, s-a facut baiat mare... va pupam cu drag!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
Ionela.
Si eu ma bucur ca nu ne-ai uitat si multam pt aprecieri. Noi suntem binisor..ne pregatim de decolari in tari straine . Poate ne vedem o tura inainte..ca tot nu i-am introdus pe baieti
ionella3003 spune:
definitiv, sau in vacanta?
unde plecati?
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
el: mami vreau in brate
eu: Matei esti greu si nu te pot tine in brate
el: mami iti amintesti cand eram bebelus si ma puteai lua in brate?!
el: tati cati colegi ai?
tati: 100
el: nu, ai multi colegi. Eu o am doar pe mami