Vorbe de duh si nu numai
Pentru posteritate o sa incerc sa postez din vorbele de duh cu care ne bucura Matei in fiecare zi .
Intr-o seara mi-a aranjat parul si apoi imi zice: "mami esti frumoasa ca o printesa" .
Vineri il iau de la gradinita si el ma intreaba unde este tati:
eu:tati este inca la serviciu
el: mami scoate telefonul
eu; pai de ce iti trebuie
el: trebuie sa il sun pe tati sa ii spun sa vina acasa
Din aceeasi categorie, cu o seara inainte formeaza pe manuta lui "2,4,8" : "Alo tati? tati trebuie sa vii acasa la mine, trebuie sa vii si la mami, ca sa mancam carnita de pui cu legume. O sa fie incredibil"-evident daca eu am reusit sa fac mancarea, nu?!
In seara asta..el dormea iar noi ne iubeam putin ; deodata se trezeste si zice: " mami, mami ce faci acolo cu tati...stai ca vin si eu" .
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
Raspunsuri
pisicuta si matei spune:
Cearta mare intre mami si matei ca nu vrea sa doarma.
Eu: Matei pune capul pe pernuta si fa nani imediat!
El: De ce?
Harjoneala intre tati si Matei...Matei incepe sa planga si vine la mine sa imi spuna: "mami, tati face nebunii si prostii"..eu il compatimesc dupa care isi sterge el ochisorii de lacrimi si imi zice foarte serios: " mami sa nu mai plang niciodata"
Poze noi cu noi;
Vorbe de duh si nu numai
andrruzza spune:
bestial Matei
va
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
pisicuta si matei spune:
Multumesc Andrruzza
Aseara admiram noi niste "bijuterii" si el imi povestea cum sunt dagalase. Si pe urma zice..si baietelul este dagalas, si mami este dagalas. Si se mai gandeste si isi da seama ca dragalas trebuie sa fie diferit pentru o fetita, dar cum nu stia femininul zice: "baiatul e dragalas pt baietel si mami e dragalas pt fetita" . I-am explicat eu care este femininul de la dragalas si el fericit ma ia de gat si imi zice: "i love u"
Mergeam cu autobuzul si el imi tot spunea ca mergem in avion(ca isi aminteste ca am ajuns la avion cu un autobuz) si eu cu el in brate ii zic " da acum mami este si avion" si el deodata foarte ingrijorat se uita la mine si zice: " nu, mami tu nu esti avion, tu este fetita".
In fiecare zi imi spune ca eu sunt fetita si el este baietel si in consecinta ma striga...fetita...fetita ce faci acolo
Ieri stateam la calculator si el se baga pe dupa perdea si zicea ca este fantoma si incerca sa ma sperie.."mami...eu nu raspuns...mami ce faci acolo...eu iar nu zic nimic..si el suparat...mami vobeste fantoma cu tine. Dupa care face kk si imi ce: baietelul a facut kk la fund...si dupa o secunda...fantoma a facut kk la fund
andrruzza spune:
Adorabil!!!
Sa mai scrii
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
pisicuta si matei spune:
El: mami dechide figideru
eu: nu, mananca ce-ai pe masa
el: e lapte acolo, nu ceai
cons spune:
Frumoase vorbe de duh!
Cred ca toti ne minunam de aceste cuvinte iesite din gura lor.
Am si eu multe de spus, dar o spun pe cea mai noua.
Dimineata devreme, imbracat pentru gradinita, fara pic de chef si foarte somnoros zice in timp ce se aseza pe scaunelul lui:
-Of, am obosit.
Se aseaza pe scaunel si continua:
-E batran Lau, e batran!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4c51cee17c2e19b163d691&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
Georox spune:
Super Pisicuta! Sa iti traiasca baietelul si sa ne mai incanti cu perlele lui! Am o fetita de 1 an si 5 luni, dar deocamdata vb in limba ei.
cons spune:
Baietelul meu a luat cheia din usa si a pitulat-o.
Tati: Lau, unde este cheia?
Lau: A luat-o Mos Nicolae.
pisicuta si matei spune:
cons sper sa nu-ti fie cu suparare...dar poate iti faci un subiect individual pentru perlele baietelului tau care sunt tare simpatice