Vorbe de duh si nu numai
Raspunsuri - Pagina 3
pisicuta si matei spune:
eu:MAtei hai sa strangem jucariile
el: nu pot ca sunt foarte ocupat[nr: se juca cu psp-ul]
Imi da mie psp-ul sa ii duc personajul intr-o casa si gasesc un npc. Incerc sa vad ce face si matei imi spune:"asta e un mosntru, trebuie sa il omori ca sa nu te omoare el pe tine
"
pisicuta si matei spune:
Mergem la Medicover pt recoltat analize si ii povestesc ca asistenta o sa ii faca o piscatura in mana sa ii ia putin sange.
Dupa ce s-a comportat eroic si nu a varsat nici macar o lacrima ne poveste: "dna dr nu a facut o piscatura, a facut o bagatura(nr: adica i-a bagat branula in mana
)
pisicuta si matei spune:
andrruzza 
Suna telefonul, eu in baie nu-l aud asa ca raspunde copilul( din fericie e sotul la tel) : " tati au fost niste extraterestii,dar am salvat-o eu pe mami si i-am invins, sunt un erou".
Azi am fost la film-primul film la cinema din viata lui -Madagascar 2..si incepe experienta cu o reclama la un nou film de desene animate Monstri vs extraterestrii...actiune, sonor la maximum...Matei imediat reactioneaza: " nu imi palace filmul asta "
...il convingem noi ca asta e doar o reclama, noi am venit la un film dragut cu animale...ei incepe si filmul nostru..trec 2 min deodata se aude Matei: " bine bine..acum hai sa mergem acasa"..ei pana la urma a revenit la sentimente mai bune, ba chiar i-a placut fimul. Acasa il intreb ce i-a placut la film si incepe sa imi povesteasca.."mami ai vazut animalele vorbeau, ba chiar si leii vorbeau ..."![]()
de Craciun..trece mosul si pe la noi..eu ma trezesc mai tarziu si il interoghez:
eu: wow matei a venit mosu pe la tine?!
el: sunt cadouri de la tati...
eu: cum de la tati, de la mosul, noi nu am cumparat nimic
el: bine, bine sunt cadouri de la voi doi 
el: esti o frumusica, te iubesc foarte mult
eu: si eu te iubesc tare mult
el: ba eu te iubesc tare mult..tu il iubesti(ar vrea sa zica pe sotul meu...dar se mai gandeste)..si tati te iubeste foarte mult
.
Ne jucam de-a printesa si printul...Printesa vino in palat..frumoasa mea...vrei sa dansam...(si incepem sa dansam..si ma calca premediat pe picior).... ups, scuze printesa.![]()
andrruzza spune:

eroului!
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
pisicuta si matei spune:
multam
o sa incerc sa scriu cu mai mult spor
.
In vizita la bunici: Matei ne spui si nou o poezie(nr: el nu stie poezii..ca eu nu il invat..incerc sa ii dezvolt creativitatea)..el: da, sigur...toata lumea asteapa..el dupa 30 secunde raspunde.."dar nu acum, mai tarziu
".
Ma intreaba daca poate sa imi arunce cartile pe jos..eu dezarmata ca mereu face ce vrea ii raspuns..: "ce sa zic, pot sa zic nu?!" el:"nu, sa nu zici niciodata nu?! " [:)))]
ionella3003 spune:
hei, draga mea, ce mai faceti?
ce ma bucur sa citesc despre perlutele voastre aici..
e o minune matei, s-a facut baiat mare... va pupam cu drag!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
Ionela
.
Si eu ma bucur ca nu ne-ai uitat si multam pt aprecieri. Noi suntem binisor..ne pregatim de decolari in tari straine
. Poate ne vedem o tura inainte..ca tot nu i-am introdus pe baieti ![]()
ionella3003 spune:
definitiv, sau in vacanta?
unde plecati?
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
el: mami vreau in brate
eu: Matei esti greu si nu te pot tine in brate
el: mami iti amintesti cand eram bebelus si ma puteai lua in brate?! 
el: tati cati colegi ai?
tati: 100
el: nu, ai multi colegi. Eu o am doar pe mami ![]()