Ingrijirea copiilor la domiciliul BONEI?

Ingrijirea copiilor la domiciliul BONEI? | Autor: linasobolina

Link direct la acest mesaj

Am constatat ca au inceput sa apara in anunturile de mica publicitate si nu numai( vezi si proiectul ministerului muncii!) oferte de ingrijire a copilului la domiciliu bonei si nu al parintilor
Ce parere aveti despre aceasta idee sau solutie, vehiculata din ce in ce mai mult?
Poate fi o alternativa la crese sau gradinite, care se gasesc din ce in ce mai greu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

quote:

Ce parere aveti despre aceasta idee sau solutie, vehiculata din ce in ce mai mult?
quote:

Destul de proasta din punctul meu de vedere. Daca tot trebuie sa-mi duc copilul undeva atunci mai bine il duc la cresa/gradinita, unde poate sa socialezeze cu alti copii, poate invata de n ori mai multe lucruri decat daca sta cu o bona care va sta sa gateasca ca doar tot ii acasa, sa spele geamuri sau sa se uite la 995 sau mai stiu eu ce alte emisiuni socio-psihologice (asta in cel mai bun caz), sa-mi indoape copilul cu biscuiti, pufuleti si alte prostii iar apoi sa-mi spuna ca nu a vrut sa manance nimic la amiaza......ufff, ca mi-am amintit de "alternative".

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput