Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(107)
Raspunsuri - Pagina 4
lyvy spune:
Mami,, daaaaaa, tare bancul!!!
Livi +38Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
mami_papatot spune:
Gudinde, cred ca nu m-am exprimat cum tebe...eu tocmai asta ziceam, ca femeia asta e foarte dragutza...si ma tot lauda ca ce bine arat, ca radiez, si mi-a spus si asta, ca m-am ingrasat ceva dar ca nu asta conteaza...eu nu m-am suparat pe ea si ea nu a vrut sa ma necajasca, din contra...ea e administrator in blocul maica-mii si intr-o perioada ma pusese pe mine cenzor ca nu vroia nimeni..si cand mergeam la ea la semnat hartzoage, stateam de vorba cu orele...e un om credincios, si chiar daca nu duce chiar o viatza usoara cu 2 oameni f batrani si bolnavi de ingrijit, ea spune mereu ca duce o viatza grozava...am invatzat multe lucruri de la ea, sau cel putin le-am aflat si incerc sa le pun in practica...
livycule, pupici...vad ca esti in forma...prostanaca mea era singura in toata farmacia...ea centra, ea da cu capul...nu mai era nimeni pe acolo...asa ca habar nu am daca era farmacist sau asistent de farmacie... dar vorba lui gudinde, Domane feri sa-ti prescrie una ca asta vreun medicament!
Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
mami_papatot +33 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
underqueen spune:
ce bine am dormit!!! acum pap putin sa prind puteri...in rest, situatia la fel...a mai aparut o pata...sper din tot sufletul sa ajung pana maine...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 39+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 1 saptamana??!!
CristinaGoji spune:
Ziua buna pe crenguta!
Am vazut poze cu bebelusa lui Monica si bebelusul lui Roxana Claudia!!!
Roxana - cand iti mai revii, povesteste-ne te rog mult mult cum a reactionat Catalin, ce i-ai zis despre bebe, cum va descurcati cu somnul la ambii copii, in fine, detalii despre cum ii cu 2 prunci mici.Cred ca iti dai tu seama cam ce ma intereseaza pe mine
Bag si eu majoretele la treaba pentru:
Olgutza
Clauclau
Underqueen
Delphin - perluta lui Seb!
Numeioana - sper ca ti-a mai trecut supararea pe Randunoi! Cred ca amandoi sunteti super stresati de asteptarea marelui eveniment.
Cory - ce pofta mi-ai facut cu gulasul!
Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
clauclau spune:
Buna dragele mele randunici, intru si eu sa-mi iau la revedere ( doar pentru cateva zile ) si sa va multumesc din suflet pentru gandurile bune si pentru ca sunteti alaturi de noi. M-am emotionat citind in urma de la postarea Adriutei cu inceputurile odiseei noastre...Eu am deschis aceasta odisee a mamicilor de martie-aprilie 2008 si bineinteles ca m-au napadit amintirile si am recitit primele postari ale mele si apoi ale noastre! Iata ca pentru mine, maine se incheie aceasta odisee, aceste 9 luni miraculos de frumoase care vor fi incununate cu aparitia Rebeccai in aceasta lume..., deci maine imi voi tine fetita in brate!
Am intalnit aici fete minunate si inimoase, nu ma asteptam sa fie asa de frumos si pentru asta va multumesc voua tuturor si abia astept sa fac si eu galerie la fiecare mamica in parte atunci cand se apropie momentul intampinarii puiului iubit!
VA MULTUMESC SI VA IUBESC!
POZE
CLAU 38 + cu Rebecca
AMR 2 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
1450 g!!
Am vorbit si cu doctorita ce se ocupa acum de ea, ca era de garda, e f multumita, a zis sa o iau usor ca e bine. Am luat-o in brate imediat dupa ce i s-a dat lapticul; in camera era muzica (asa e mereu) si am dansat cu ea un pic, pe ritmul muzicii si i-am promis ca acasa vom dansa mereu...si a adormit ca un inger in bratele mele si, cand am pus-o la loc in cuib, adormita a ramas. Ma necajeste doar ca e plina de cojite in cap dar in situatia actuala nu vad ce i-as putea face, am mai curatat-o cu mana dar in rest...??
Asa ca acu-s fericita si ma duc sa zburd oleaca in gradina Botanica, ca ieduta mea e bine.
Mami, ai un vot cald si de la mine (doar cu "fumam o tigara" nu-s de acord! )
Gudinde, am si eu un raspuns pt baba ta, desi e prea subtil: " I am built for comfort"
ROXANA, Robert e LEIT tu!!! , ce bucurie sa reapari o clipa pe aici!
Fetelor, maine sau cel tarziu poimaine promit sa fiu reporter special de transmis in direct de la Municipal, despre Olgutza si Ioana.
Majorete pt Clau si Maria (destul de probabil) pun mai tarziu. Acum fug sa ciripesc cu pasarelele!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
clauclau spune:
Revin cu o scrisorica...
Nu de alta, dar am o ora libera cred..., baietii au plecat la masa la socrii si apoi putin la masinute la joaca, iar mama e pe drum, dar mai face cel putin o ora.
Naty, felicitari pentru pufosica mica Iulia, uite ce frumos progreseaza draga de ea! Si plimbare placuta, cred ca e o placere acum sa fi afara , sa te plimbi cand sti ca micuta ta e bine.
Ioana, imi pare tare rau ca esti suparata acum, dar nu trebuie. Ei sunt altfel de specimene, dar crede-ma ca si el il iubeste pe bebe si este stresat de apropierea nasterii si schimbarea care se va produce in viata voastra. Probabil l-ai prins intr-un moment mai prost in care era nervos si s-a descarcat si el cum a stiut mai bine. Dar cu siguranta nu gandeste asa si o sa vezi chiar tu cand o sa lamuriti problema ca au fost doar vorbe aruncate la suparare. DAca poti, incearca tu sa remediezi problema ca sa nu mai stai suparata, mai ales acum cand mai ai asa de putin pana la nastere. Ar trebui sa ai niste zile fericite si linistite acum. Hai fruntea sus, ca el va iubeste pe amandoi!!!
Olgutz, esti inaintea mea maine, eu sunt programata pe la 12. O sa ma gandesc la tine si te rog tare mult sa-mi dai si mie un SMS , din moment ce n-o sa fiu pe crenguta sa aflu vesti despre tine si bebita. Cand o sa te simti tu mai bine. Si promit ca si eu iti dau vesti despre mine...
Deci, draga mea, iti urez o nastere super usoara , exact cum mi-o doresc si eu. Si sa ne revedem sanatoase si voioase pe crenguta sa vorbim despre fetitele noastre dragi!
Uitasem sa-mi schimb semnatura...,asta e ultima pe aceasta sarcina!
POZE
CLAU 39 + cu Rebecca
AMR MAINE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by lyvy
gudinde, intervin si vreau sa spun, a nu se confunda fetele de la raftul de cosmetice ce personalul de specialitate din farmacie, legea din Romania nu permite comercializarea medicamentelor si a produselor farmaceutice dacat de catre farmacisti (care intr-adevar sunt fffff putini, din cauza sistemului, care ii inhata si fac afaceri), si de catre asistentii de farmacie, care sunt din plin.
Fetele pe care le-ai descris tu, teoretic ar trebui sa se ocupe numai de cosmetice si de produse nonfarmaceutice, de obicei in posturile de genul asta sunt angajate cosmeticiene, care ar trebui sa fie instruite, nu se angajeaza asa oricine.
Dar, fiind romani in Romania, orice e posibil.
Livi +38Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
lyvy,
Ai perfecta dreptate. Din pacate lanturile mari in dorinta lor de a deschide cat mai multe farmacii si in acelasi timp a-si reduce costurile cat mai mult angajeaza pe oricine. E greu sa gaseasca chiar si asistenti de farmacie care sa accepte programul de multe ori inuman de lucru si salariile care sunt tare mici.
Si asa apar angajate adevarate specimene.
Farmacistele de care am vorbit ca lucreaza langa mine sunt stii cum ... toba de carte. Facultatea facuta de ele nu-i usoara!
Despre specimenul intalnit de mami_papa nu pot spune decat ca e un munte de tupeu si proasta crestere.
gudinde spune:
mami_papa,
Inseamna ca am inteles eu gresit.
Ma si inflamasem toata ca s-a luat cineva de formele tale rubensiene.
naty,
Felicitari!!!
Mai, mai da ne pufosim
Mai mult decat atat ma bucur nespus ca nu au aparut complicatiile pe care le fac unii prematuri. Asta cred ca e vestea de departe cea mai buna si Doamne ajuta sa o tina tot asa.
delphinas
mstela spune:
Incep si eu galeria:
HAI MARIA!
HAI CLAU!
HAI OLGUTZA! sa va dea Domnul bebei sanatosi si nastere usoara!!
HIHI,felicitari Roxana pentru un bb superb,intr-adevar.SA VA TRAIASCA!Este un scump blondin dragalas..M-am emotionat tare ca abia astept sa treaca timpul sa-mi vad si eu bebelusha.Multi pupici si recuperare rapida!!Si..te asteptam sa ne pove multe.
o adriuta.Ms de urari.Deci ai inteles de ce se pofteste la asa bunii,pt ca sunt chiar buni.Pupici si..sa speram,totusi,intr-o lume mai buna.Doamne ce putin mai e si te vei intalni cu Adrian!!Ce emotionante momentele de inceput!
Hai,ma,Ioana,nu-l supara pe David.Stresul ne irita adesea,dar tu stai cumintzik ca mai e asa de putin si veti fi o familie fericita!Si veti uita de zilele tensionate! Si trebuie sa-i mai intelegem si pe rabdunoi,ca si ei fac ce pot si se lupta pt noi,chiar dc noua ni se pare ca nu se implica.Dar trebuie sa va impacati,sa lasati reprosurile si sa va mobilizati ca din clipa in clipa poate veni David si veti uita de tot stresul.
Simo,felicitari pt bb grasun!!cred ca esti pregatita,dupa atatea incercari de pana acum.Domnul ti-a ajutat pana acum,cred ca iti ajuta sa nu vina bb tocmai pe 29.Si fii cu rabdare pana la capat,Simo,cum ai fost atata timp!!Conteaza doar ca totul e bine!
Mamicule,sper sa nu fie ca in poezia ta:"S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa.."...Sper sa ne facem timp sa continuam odiseea cu "Randunici de primavara".
Si..mamicule,te tii de prostii,aa??
Felicitari,Naty mamico,pentru fericirea de a dansa cu Iulia si de a-ti adormi in brate.Fugi la plimbarik entuziasmata si ciripeste!!Si vezi ca aseara am dat PM.
Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"