Aer conditionat, de care?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ti-am raspuns

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Noi am pus anul trecut unul Electra, iar acum vrem sa mai montam unul, vreau sa ma orientez spre un Whitewestinghouse, am auzit numai de bine despre ele, are cineva, sunteti multumiti? cat mai costa unul acum? Aveau mai in iarna la metro Militari, o mai fi acum?

Despre AUX vad ca sunteti multumite, acestea sunt un pic mai ieftine.

Eu as vrea ceva intre 300-400 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tocmai am terminat operatiunea aer conditionat si asa cum ziceam la inceputul topicului, am ales Whitewestinghouse. Sunt americane, facute in Pittsburg, au si inverter, deocamdata n-au de lucru pt ca nu e cazul.

Am luat un dublu split 9000/12000 BTU pt 2 camere alaturate, are 2 compresoare, si inca unul separat de 9000 in alta camera. Peste tot unde am citit, sunt cea mai buna alegere dupa Daikin (care sunt insa fenomenal de scumpe). Le-am luat si montat printr-un distribuitor autorizat, au garantie 5 ani, sper sa fie OK. Domnul de la firma mi-a facut cu ochiul si a zis ca am ales bine. Tot ei distribuie si in reteaua Metro, dar acolo ajung ceva mai scump decat daca le iei direct prin ei.

Au costat 5000 lei toate trei cu montaj cu tot (13 m de traseu frigorific)

Monica 26+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Monica, imi spui si mie cat a costat cel de 9000 btu? Pe mine asta
m-ar interesa.
In iarna aveau la oferta in Metro si era cam 1500 ron unul de 9000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

noi tocmai am luat un electrolux de 12000 btu, clasa energetica A, care va fi instalat azi... deci... revin cu impresii dupa ce fac curat dupa mesteri

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Alexa si de Electrolux am auzit ca ar fi bune, poti sa-mi spui de unde l-ai luat si cat a costat?

In cat timp se face montajul acum, banuiesc ca mult mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Christel WW de 9000 a fost 1150 lei fara TVA si montaj, deci e 1370 cu TVA plus inca vreo 270 montajul.

Acelasi aparat la Metro era 1360 fara TVA si montaj, in aceeasi zi aparut in oferta lor, m-am uitat exact ca sa vad daca e mai avantajos direct de la importator. Oricum, mi-a zis ca tot ei aduc si pt reteaua Metro/Real.

Monica 26+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

christel, l'am luat de la Media Galaxy (grupul Altex), si a fost 1300 lei. ieri dimineata a sunat sotul meu la firma care asigura garantia la Electrolux la noi sa faca programare pentru montaj, si au si venit ieri dupamasa... (sunt multumita si ca au lucrat f rapid si curat... )

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Monica mie cineva(din Bucuresti) mi-a spus ca la distribuitori sunt mai scumpe decat la Metro(aici mi-a zis ca este la oferta 1500 ron cel de 9000 si in pret este inclus si montajul, nu stiu ce sa mai cred, din ce ai scris tu ar fi tocmai invers(oare nu sunt aceleasi preturi la toate magazinele Metro din tara?

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Alexa Ioana

christel, l'am luat de la Media Galaxy (grupul Altex), si a fost 1300 lei. ieri dimineata a sunat sotul meu la firma care asigura garantia la Electrolux la noi sa faca programare pentru montaj, si au si venit ieri dupamasa... (sunt multumita si ca au lucrat f rapid si curat... )

Alexa, asta este aparatul?
http://www.altex.ro/?domeniu=Confort&gama=Aparate%20aer%20conditionat&subgama=NA&model=EXS12HC1W

Acelasi aparat la mediagalaxy este mai ieftin
http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/?categoryId=531&productId=&itemId=3306

La tine a fost 1300 ron fara instalare? ca aici pe site scrie ca se plateste separat instalarea, la tine cum a fost?

Mergi la inceput