Aer conditionat, de care?
Raspunsuri - Pagina 3
Alexa Ioana spune:
da, ala'i obectu
si intr'adevar, instalarea se plateste separat. si de obicei e in jur de 100EUR + tva
Christel spune:
Trebuie sa caut bine ca vad ca la Altex e 1300 ron, iar la Media Galaxy e 1150 ron. Si la fel si pretul montajului e diferit.
Alexa Ioana spune:
tot 1300 e si la media galaxy (ma rog, 1299)...
http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/?categoryId=531&productId=&itemId=3227
linkul pe care l'ai pus tu e pentru cel de 9000 btu !!!
eu sunt in cluj. daca esti prin zona si ai nevoie de firma de instalare, sa'mi spui sa'ti dau datele la cei care ne'au instalat noua, pentru ca sunt super profi !!!!!
Christel spune:
Da, asa este Alexa este de 9000 btu, ca eu asa vreau de 9000.
Multumesc pentru amabilitate, eu in Bucuresti vreau sa instalez, asa ca acolo trebuie sa caut.
Ralluca spune:
Buna, in caz ca nu e tarziu iti recomand si eu o firma. Eu am luat de la ei aparatul cu tot cu montaj. Mi-au recomandat 2 marci in functie de ce le spusesem ca am nevoie, au venit in 3 zile la ora programata iar la final mi-au lasat gratis traseul frigorific care depasea ceea ce era deja inclus in pret. Foarte multumita, nu m-a costat un leu in plus (am auzit pe la altii montaj de 4 mil. + pret gaura).
Firma se numeste omnia plus, are site omniaplus . ro legat. Mi i-a recomandat si mie o amica.
M-a dus 12 mil. + TVA un aparat AirKool 12000 btu cu tot cu montaj. L-au adus in 3 zile de la comanda, l-au instalat in 1h jumate, am platit abia dupa ce mi-au facut proba ca merge. Fara avans, fara pret in plus pentru gauri (doar cand instalezi aer, tre sa dai gauri, nu?).
Numai bine si succes!
tlaura spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri; am luat LG pana la urma, nu ma intrebati alte detalii pentru ca nu stiu (sotul l-a cumparat cand a fost in tara). Nici pretul nu il stiu (undeva pe la 20 si ceva de milioane, cu montarea inculsa)
Acum urmeaza sa-l testam la vara! Sper sa fie ok!