Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Va pup pe toate, fetelor
In primul rand vreau sa anunt ca de sambata, 23 februarie, avem in casa noastra o micutza crestina: Thea Maria A fost o cumintica si nu a plans (doar s-a prefacut la un moment dat, ca trebuia sa se faca si ea auzita, nu?), totul a fost foarte frumos. AM avut niste emotii imense, dar preotul a fost delicat cu ea si nu a bruscat-o cand a bagat-o in cristelnita, asa ca nici ea si nici eu nu am avut motive de plans
Duminica am avut petrecerea (cumetria) si am imbracat-o ca pe o printesa cu o rochitica adusa de nasa ei (si sambata am imbracat-o cu rochitica). Poze nu am, inca, voi avea abia de vineri si le voi pune imediat.
Asaaaa...acum vreau sa zic si eu despre numele subiectului: desi la un moment dat sustineam si eu schimbarea acestuia, atunci cand am intrat aici eram distrusa sufleteste si cand am vazut titlul m-am agatat de el ca de o ultima gura de aer.....am intrat intr-un suflet pt a putea sa-mi spun durerea si pt a primi alinare...eu zic sa-l lasam asa, ptc cele care intra prima data aici asta vor: sa isi strige durerea pierderii unei sarcini!
Mirela chiar ca trista zi! Dar sa te gandesti la minunea din burtica si sa-i spui cat o iubesti si cat ai asteptat-o......eu asta fac in fiecare zi si asa voi face si pe 30 martie! Si pe mine inca ma doare sufletul neinchipuit de mult si am plans si in seara petrecerii de dupa botez, cand i-au cantat micutei mele LA MULTI ANI si ma gandeam cat am suferit si ce greu a fost pana sa o am! Adevarul este ca durerea pierderii unei sarcini nu trece niciodata, doar o ascundem noi in adancul sufletului, undeva! Oooofff! Na, ca acuma plang
Sufletistelor, va rog sa treceti si la mine, pt a fi o incurajare pt fetele indurerate sa nu se lase doborate, oricat ar dura, toate pierderile mele: o extrauterina (scos trompa stanga), 3 sarcini oprite in evolutie si o sarcina la termen (41 de sapt) tripla circulara de cordon. La mine a durat 5 ani pana sa reusesc sa-mi tin minunea in brate (care acum plange ca se pliciseste si eu ma fac ca nu o aud - s-a invatat in brate).
Nu am apucat sa mai citesc din urma, dar va pup pe toate, fara exceptie si sper sa am mai mult timp sa mai intru si sa mai comunic cu voi.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
baby_r7 spune:
cristina vreau sa iti spun ca nu am rezistat sa nu intru pe site.
am vazut filmuletul si sa stii ca a fost un baietel adorabil.
nu m-am speriat de filmulet si nici nu mi-a facut rau.
asta e realitatea, desi cruda trebuie sa traim cu ea.
eu regret in fiecare zi ca nu am poze cu ingerasi mei sa stii.
sa iti traiasca fetita, sa creasca mare si sa va bucurati de ea.
sunt sigura ca acolo in cer undeva e ingerasuul tau Paul si te iubeste mult!!!!!!!!!!
ROXANA+16 de Bianca Daniela
L5845 spune:
am revenit, am fost putin ocupata dar recuperez eu, nu-i problema .
Ninia ma bucur ca te preocupa nunta si iar nunta, ca cine stie ce surpriza o sa ai si pe langa, mai stii?
monysorescu deja 19s? Ce trece timpul asta, parca ieri ne anuntai bucuria mare...l-ai simtit pe bebe, sau inca nu? burticoasa.
baby in sfarsit vesti despre tine, mai, mai, dar scumpa esti la "vedere" . Important e sa fii bine tu si bebica sau bebicul? ca si sotul se va bucura indiferent ce va fii.
Pepsi multumesc draga mea, sper sa vin cu vesti bune de la medic. Ce fac dragalasii tai? V-ati simtit bine de aniversare?
danangie si la tine burtica, poate se prinde si la mine .
jasmine aici suntem ca intr-o familie si asa am vrea sa si ramana, si asta depinde doar de noi si oricand, cineva cere ajutor, exista mereu cineva de aici care o sa raspunda solicitare.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Pepsi spune:
ckristina, vezi ce info utila, multe fete nu stiu, si sint multe care ne citesc da nu scriu,
baby, felicitarile mele...............bravooooooooooo! ma bucur din suflet ptr tine, la virste mici se mai intimpla sa se insele in sexul lui bebe, de aceea medicul meu imi zicea ca la 20s voi stii ca e mai sigur. sanatoase sa fiti!sarcina usoara in continuare
irina, tinem pumnii in continuare ptr 28, chelu mic, care nu mai e chel de fapt, e mucios, a luat ceva de la noi, era de asteptat, am fost toti paliti, el ultimul vad
mirelush, nu mergi tu la nici o intilneala ca esti graviduta!acuma te gindesti la bebe mic din burtic, inca nu stiu ce vei avea, nu am simtit, si nici nu te-am visat!merci de felicitari draga mea, nici o problema, ca de fapt ziua cu pricina e azi, asa ca.....sint binevenite felicitarile, merci din suflet si la multi ani si voua fericiti
dana, sarumina de felicitari, azi facem de fapt 10 ani de casnicie, in weekend am mers ca atunci s-a putut. si voua la fel multi ani inainte sa fie alaturi de baietelul vostru sanatos!
cristina26, ma voi uita deseara la filmulet cind sint singura si pot plinge in liniste. se pare ca eu fac parte din categoria celor care si-a trait sarcina cu atita intensitate......chiar mica cum am pierdut=o a lasat o gaura, noroc ca-i am pe baieti
mai vroiam sa zic ceva in caz ca cineva se mai intreaba, subiectul asta NU este intitulat "analize dupa o pierdere de sarcina" ci "DUREREA dupa o pierdere de sarcina" cu tot ce implica aceasta durere, a fiecaruia, ca e gravida ca e aspiranta, ca nu ramine gravida, ca e mama......in subiectul asta e vorba de DURERE si ce putem face sa mergem mai departe sa traim in continuare cu aceasta durere
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
L5845 spune:
cristina26 a fost un copilas iubit mult de tot de voi, parintii lui, si nu numai, si cu siguranta de acolo de sus, dintre stele, va ocroteste pe voi, pe surioara lui si pe toti cei dragi.
Lau-Meli si
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Flaviuta deci inca o data LA MULTI, MULTI ANI, FERICITI SI IMPLINITI!!!
ladymina ce ma bucur ca mai scrii si tu, felicitari si tie pentru cupa si medalie, keep going. Asteptam pozeleee !
ckristina multumim pentru mesaj si chiar daca eu nu am trecut prin experienta de genul asta, o sa ma gandesc la voi toate si la ingerasii vostri si o sa aprind o lumanare, pe 9 martie.
miha74 yeee , in sfarsit, primul pas l-ai facut. sa nu dureze mult pana o sa va vedeti cu odor acasa.
lisa79 tin pumnii sa fie II.
Idaira unde ai fugit?
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Laura Tizo felicitari si tie, pentru micuta crestina, abia astept sa ne pui pozici, sa ne bucuram si noi alaturi de tine. mamica si dragalasa.
Teo ai vazut ca a fost bine, repede si usor? Asteptam sa pui poze sa-ti vedem flacaul.
Mirela nu ai voie sa fii trista, chiar daca e greu cand iti aduci aminte. Acum, amintirile dureroase trebuie sa le lasi mai in urma, sa devin simple amintiri si sa te bucuri de minunea din burtica.
mav,mcrissa,cristina_ana,Irda,kossir,Michelle,andreea16,
slimatei,jojo-miha,Carminabulina,florelacri,Liana,Ale,Chantal,
almiona,DanaD29,alina1980,catty,sicuta ne e dor de voi fetelor, unde sunteti? si la toate.
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
brigita spune:
FLAVIA LA MULTI ANI!!!!!!!! toate fetele
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
almiona spune:
quote:
Originally posted by L5845
Laura Tizo felicitari si tie, pentru micuta crestina, abia astept sa ne pui pozici, sa ne bucuram si noi alaturi de tine. mamica si dragalasa.
Teo ai vazut ca a fost bine, repede si usor? Asteptam sa pui poze sa-ti vedem flacaul.
Mirela nu ai voie sa fii trista, chiar daca e greu cand iti aduci aminte. Acum, amintirile dureroase trebuie sa le lasi mai in urma, sa devin simple amintiri si sa te bucuri de minunea din burtica.
mav,mcrissa,cristina_ana,Irda,kossir,Michelle,andreea16,
slimatei,jojo-miha,Carminabulina,florelacri,Liana,Ale,Chantal,
almiona,DanaD29,alina1980,catty,sicuta ne e dor de voi fetelor, unde sunteti? si la toate.
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
L58, EU VA CITESC TOT TIMPUL. EU AM FACUT IERI SI AZI TESTE DE SARCINA, DESI SUNT IN ZIUA 26 SI AU IESIT SLAB POZITIVE. MAINE MA DUC LA DOCTOR SI SA VEDEM CE O FI SI CE IMI REZERVA VIITORUL. ITI MULTUMESC CA AI INTREBAT DE MINE .
VA PUP PE TOATE!
http://tt.lilypie.com/KgGAp2.png