Timisoara, Impreuna in asteptarea primaverii (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am ajuns acasa...
azi am baut prima data anul asta in curte...vreme superba!!
apoi am mers la o partida de tenis cu piciorul si pe la 15 am plecat la mamon.
ma duc sa pun o tura de floricele la mw si revin.
Lore, esti mai bine? si sufleteste si cu bila? ce-i cu faza cu sange in pipi?
Clau

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Nu sunt bine deloc...tot mai rau ...cred ca am fost de 30 de ori la toaleta si tot cu sange si ma doare...
Si nici cu moralul nu stau prea bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Am sosit si eu...

Ce zi superba...ce vreme frumoasa...

Vine vine priiiimavaaaaraaaa...
infloreste toaaaata taraaaaa,
floricele pe campiiii, hai sa le-adunam copiii...

asta a cantat azi Ines, si ea se bucura de vremea buna.
Ne-am plimbat cu bicicletele, ne-am jucat scunsa in parc, am scos catelusii afara, se zbenguiau ca doi nebuni...parca si ei simt cat de aproape e primavara!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Am mai pus cateva poze faine de la vaza cu lalele, asa, de revista...sa-mi spuneti daca va plac...de la model 1 la model 8.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lore03

Nu sunt bine deloc...tot mai rau ...cred ca am fost de 30 de ori la toaleta si tot cu sange si ma doare...

bei, nu vreau sa te sperii, da nu mi se pare prea ok chestia asta! ai racit, te-ai lovit la spate cumva? nu poti suna medicul tau de familie cumva?

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Fug la filmul meu, mai bag un ochi in pauzele publicitare...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Lore, asta e sigur cistita...ia norfloxacin, stai la caldura, sau cu sezutul in apa calda...daca e mai rau du-te la medic, asta o sa treaca dar nu imediat, poti lua si uricol.

POZE CU NOI

Mergi la inceput

ceva www.braintv.ro/" target="_blank">inteligent pentru voi, sa va spalati creierii

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Am vorbit cu doctora mea de familie si zice ca nu este bine deloc ,ca este o infectie urinara hemoragica.Si ca trebuie sa ma vada neaparat un urolog.
Si am nevoie de medicamente si nu am cum sa le cumpar ,poate merg dupa ce culc fata la o farmacie aici aproape.
De ce mi se intampla toate numai mie

Mergi la inceput

Lore, te ajut?? vrei sa merg io?

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput