Timisoara, Impreuna in asteptarea primaverii (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Salutare matinala de duminica,ati dat cafele,daca tot vine primavara sar si eu cu un Ice cafe .
Laura lasa-l pe Figo ca ala m-i la dat mie katik dupa ce ii facuse ea o tura de rodaj de la Dana asa ca va rog nu va mai luati de Figo ca e obosit rau ,ce gatesti azi? eu mai am de ieri si supa si felul 2 si felul 3 si dupa masa mergem la Burger King.

Lore tu ce pacate visezi,pai nu stiu cum sa-ti spun dar tu esti singura care nu a pacatuit pe aici,sotul tau numai e langa tine,dar noi capre maritate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Laureluuuuuuuu moamaa ce bine-mi pica
Clau, laba jossss, ca zgarii rau

hai va pup, ma duc sa visez in voie la figo? la cafea? la figo? la cafea? ...

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza la lume. laureluuuu, fain nenea de la cafea, da io tot cu spalatorii am visat.

ma duc sa m-apuc de ceva...dupa cite ati facut voi ieri, mie mi se pare ca n-am faucut mai nimic. dupaia mergem afara ca se pare ca-i fain.

aidutza, plecati? cum e misha? daca plecati, va doresc calatorie frumoasa si sa dea domnul sa fie cu folos. va pup.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Mi-or luat jucareaua ,lasa ca vine Katik si Dana si va spun relelor .

Unde au disparut :Lormi,Katik,Dana,Silvana,Ana stiu ca in weekend nu presteaza pe la noi,Mihi,Alexa stiu ca nu presteaza deloc,numai live

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza doamnelor, in asa atmosfera sa te tot trezesti...
Ma duc cu Ines afara, la aer curat, in centru sa cumparam martisoare, alea alea...

Aida, daca plecati, suntem cu gandul la voi, sa fie totul ok si cu folos...

Duminica faina la toata lumea...

Nu am uitat de propunere, v-o zic dupa masa...acum sunt pe fuga...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Liniste si pace, Mariaa ai gatat cu cafa,cititul,Figo?gata pranzul fetelor,noi am sarit peste pranzul de acasa si am fost deja la Burger king apoi putin la spatareala in parc,e foarte cald la noi sunt 14 grade neobisnuit ptr perioada asta.
Lore ai fost la biserica,ai spus cave la preot ?
Laura gata cu gatitul,sunteti la plimbare?
Doris ati luat martisoare si alea,alea?
Anda pe tine cu te-am inspirat noi harnicutele sa gatesti azi,e mai bine fara ochelari ?
Dana unde umbli,Katik,Lormi,Silvana,Mihi faceti duminica in familie?
Am citit dincolo ca azi pleaca Aida cu Emma la Galati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Doamne am o durere de cap de mor.Cum nu am baut cafea dimineata si sunt cu tensiunea mica m-a apucat o durere de simt ca imi plezneste capul.
Am fost la biserica si am reusit sa stam toata slujba ,nici nu ma gandeam ca o sa stea Laura atat de mult linistita.Can am intrebat-o ce i-a placut cel mai mult la biserica a zis "vinul".
Mai fetelor mai am o problema ,dupa ce am baut berea aseara toata noaptea am fost la WC si am urinat cu sange si ma durea ,imi cer scuze ca va povestesc asta dar nu am cui sa ii spun .Si chestia este ca am continuat si azi la fel.Voi ce credeti ca se intampla???
M-as mira ca pe vremea asta asa frumoasa sa fie vreuna din voi in casa.

Mergi la inceput

Pai nu poate fi decat o infectie urinara,te si doare sau ustura pe undeva,ce fras sa aibe berea,normal nu are ea nici o vina,te prezinti luni la analize de urina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Ce pustiu pe aici.....
Unde a disparut toata lumea???

Mergi la inceput