Timisoara, Impreuna in asteptarea primaverii (85)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Mariaa spune:
Ceauseasca, culca copilul!
revine dupa ora 23 cand poa sa vada filme hotcu Figo al meu
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mariaa spune:
ma duc si io sa culc ceva anume...nush ce inca...sa vad ce-oi mai gasi prin casa de culcat in lipsa de cupil; io v-am prevenit ca raman cu sechele, nu m-ati crezut! pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Reveniti va rog la postarea mea anterioara, ca am reeditat-o...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Bine ma ca acum am aparut eu si ati disparut voi sa culcati fiecare ce apucati prin casa
Tare as fi vrut sa fiu pe receptie cand Laura era pi cientru si se zcalambaia in fata camerei
Iar nu mai stiu ce am citit, uffff batranetile astia!!
Aida, ma bucur ca ati ajuns cu bine, ma gadesc la voi si Doamne ajuta!
Maria, sexi, sexi cu paru scurt da asa mii o lene de ma doare cand trebe sa ma trezesc dimineata si sa-mi aranjez motu. Paru meu e moale, Doris stie cat s-a chinuit cu el la vreo 2 freze, si trebe sa bag multa spuna, gel ce-o fi numa sa sta tapan, altfel am o clatita in cap. Saru' mana de laude, mi-am inceput ziua bine.
Sunt in zona, daca cineva nu are somn
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Silva, io somn aveam, da cand am gasit aici, transmisiunea conexa paranormala, mai pot dormi de ras?
Numa mi-o imaginez pe ceauseasca, si sunt zob...
Bey, chiar ai slabit, si poza preferata este EU...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Da Doris, am slabit 6 kg de la inceputu lu' februarie, sunt tare mandra si chiar mi-au prins bine laudele voastre ca al meu sot
Care EU ca sunt 2 poze cu acelasi titlu?
Pupiu
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Si io inca un pic prin zona, m-am mai calmat putzintel ... cat sa citesc si sa incerc sa inteleg, totusi, ceva din nebunia de astazi, aia cu conexiuni si intermedieri. M-am si gandit la nivelul urmator: aflu cand are Pro-ul direct din Tm si aranjam sa apara Laurelu in fundal, sa faca cu mana, ca asa o putem vedea toate la marele fix. Geru e sa o urcam pe turla catedralei, ca aia apare in fundal, da reusim noi cumva, si clar ii ia fatza Roxanei, o sa fie toata tara cu ochii pe ea... Poate ii dam si o pancarda cu Asteptam primavara Impreuna
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Avem si poze noi
silvana75 spune:
Dani, misto scenariu numa sa ma anuntati si pe mine sa fiu si yo pe tzava
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Danitin, ai o bulina rosie, la asta ma gandeam si eu...
Clar, Ceauseasca la urmatoarea intalnire, pe turla catedralei, cu pancarda: Timisoara, Impreuna asteptand primavara!
Asta e...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Bey, bag seama ca astea s-au culcat, pai normal, la cat s-au agitat azi, ceausesca cred ca are febra musculara si scurta la mana...
Nu-i bai, ca suntem aici, noi astea odihnitele, care am fost lipsa la festival, suntem schimbul doi...
Noi ce conexiune facem?
Pe ce shela ne urcam?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI