Timisoara, Impreuna in asteptarea primaverii (85)
Raspunsuri - Pagina 11
Mariaa spune:
da zii si tu Katik ...am zis io pazea ca vine biscuitele pe conducta....da Ana vine cu salamu de biscuiti pe conducta...nu se joaca ![]()
![]()
![]()
bei, si credeam ca io am avut program incarcat...m-ai terminat, jur! ![]()
io am avut turneu sambata da nu chiar asa..si la finele zilei cand eram rupta-n gura de obosita am realizat ca mi-am uitat o plasa la Real, acolo la paza
asa ca mi-am luat Maibahu (a se citi dacia
) la plimbare si m-am intors in Real Sagului dupa plasa si vira inapoi...deh, capu face, capu trage 

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Ana68 spune:
Claudia....pai germana n-a facut nici o iota,doar engleza si de anul asta franceza,iar eu cu germana mi-s ca baba cu mitraliera...iar cu matematica,e ambitia lui,nu-l forteaza nime sa munceasca.I s-a spus la modul cel mai direct posibil:daca vrea sa ajunga cineva in viata si sa-si permita cam tot ce-si doreste,trebuie sa munceasca si se pare ca a inteles.
Simonelu',tu ai vazut ca eu nu prea le am cu
...daca ling una mica imediat mi se face rau,asa ca mai bine pas...Pai cam asa se desfasoara weekendurile mele,in 98% din ele.Mai sunt si d-alea,mai rare,in care dorm,mananc,dorm,mananc,dorm.....da' alea sunt asa rare,incat atunci cand mi se iveste ocazia ma sperii tare rau si imi fac ceva de lucru,sa nu-mi pierd ritmul....ca ma plictisesc rau si-mi ies din mana...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
claudia74 spune:
Poftiti sa traiti
pai ma Lore ca la armata m-ai luat
:
http://www.banaterra.eu/romana/webcam/index1.html
da eu tot astept pe cineva si numai vine
s-a pierdut Maya pe la porumbei ![]()
lore03 spune:
Merci dar nu vad nimic pe linkul asta.
Scuze...Claudia..dar vroiam sa o vad pe Laura cand iti face cu mana
Mariaa spune:
bei ceapa voastra !!!
Laura in 3 minute e acolo, fiti pe faza!!
Lore, merge link-ul, mai incearca!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
claudia74 spune:
hai sa iti zic cum e intelegere,Laura imi va da un bep cand e acolo cu maya,ceea ce nu a facut inca,cum nu vezi camera din centru de la statuia cu pesti,hai ma ca se vede dar nu e Laura inca acolo,iti scriu eu cand vien dar daca urmaresti probabail o vei vedea si tu,daca va mai ajunge azi pe acolo
,sa vezi ce-o fura daca ma face sa stau aici cu ochii beliti toata ziua
.
Sa-ti deau Dumnezeu sanatate si copii multi Simo ca ma scoti din ceata a doua oara azi
.
Mariaa spune:
bei, Laura e acolo !!
Maya e cu roz si Laura cu plovar alb! Mai e cu cineva. O tanti!
I-am zis unde sa stea s-o vedem, da Maya se joasa si alearga, asa ca 'beliti' ochii repedea
scuzati..
Clau, poi e mai ieftin ashea, ha? nu crezi? ![]()
pentru Emma
noi, impreuna
claudia74 spune:
Si tot astept pe cineva.......... si numai vine.......

gata am vazut gagici misto,ma da asa cald e la tm,nu-mi vien sa cred,la noi e rece si ploua si e norat si eu VREAU ACASA 

Mariaa spune:
la umbreleeee beiii!!!
pentru Emma
noi, impreuna