Timisoara, Impreuna in asteptarea primaverii (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

da zii si tu Katik ...am zis io pazea ca vine biscuitele pe conducta....da Ana vine cu salamu de biscuiti pe conducta...nu se joaca
bei, si credeam ca io am avut program incarcat...m-ai terminat, jur!
io am avut turneu sambata da nu chiar asa..si la finele zilei cand eram rupta-n gura de obosita am realizat ca mi-am uitat o plasa la Real, acolo la paza asa ca mi-am luat Maibahu (a se citi dacia ) la plimbare si m-am intors in Real Sagului dupa plasa si vira inapoi...deh, capu face, capu trage

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Claudia....pai germana n-a facut nici o iota,doar engleza si de anul asta franceza,iar eu cu germana mi-s ca baba cu mitraliera...iar cu matematica,e ambitia lui,nu-l forteaza nime sa munceasca.I s-a spus la modul cel mai direct posibil:daca vrea sa ajunga cineva in viata si sa-si permita cam tot ce-si doreste,trebuie sa munceasca si se pare ca a inteles.
Simonelu',tu ai vazut ca eu nu prea le am cu ...daca ling una mica imediat mi se face rau,asa ca mai bine pas...Pai cam asa se desfasoara weekendurile mele,in 98% din ele.Mai sunt si d-alea,mai rare,in care dorm,mananc,dorm,mananc,dorm.....da' alea sunt asa rare,incat atunci cand mi se iveste ocazia ma sperii tare rau si imi fac ceva de lucru,sa nu-mi pierd ritmul....ca ma plictisesc rau si-mi ies din mana...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Vreau si eu linkul cu camera din centru.
Claudia astept!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Poftiti sa traiti pai ma Lore ca la armata m-ai luat :

http://www.banaterra.eu/romana/webcam/index1.html

da eu tot astept pe cineva si numai vine s-a pierdut Maya pe la porumbei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Merci dar nu vad nimic pe linkul asta.
Scuze...Claudia..dar vroiam sa o vad pe Laura cand iti face cu mana

Mergi la inceput

bei ceapa voastra !!!
Laura in 3 minute e acolo, fiti pe faza!!
Lore, merge link-ul, mai incearca!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

hai sa iti zic cum e intelegere,Laura imi va da un bep cand e acolo cu maya,ceea ce nu a facut inca,cum nu vezi camera din centru de la statuia cu pesti,hai ma ca se vede dar nu e Laura inca acolo,iti scriu eu cand vien dar daca urmaresti probabail o vei vedea si tu,daca va mai ajunge azi pe acolo ,sa vezi ce-o fura daca ma face sa stau aici cu ochii beliti toata ziua .
Sa-ti deau Dumnezeu sanatate si copii multi Simo ca ma scoti din ceata a doua oara azi .

Mergi la inceput

bei, Laura e acolo !!
Maya e cu roz si Laura cu plovar alb! Mai e cu cineva. O tanti!
I-am zis unde sa stea s-o vedem, da Maya se joasa si alearga, asa ca 'beliti' ochii repedea scuzati..
Clau, poi e mai ieftin ashea, ha? nu crezi?

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Si tot astept pe cineva.......... si numai vine.......

gata am vazut gagici misto,ma da asa cald e la tm,nu-mi vien sa cred,la noi e rece si ploua si e norat si eu VREAU ACASA

Mergi la inceput

la umbreleeee beiii!!!

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput