Strumfi de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineata mamici!
otilia bine ai revenit!!!!!am tot strigat dupa tine.ce face bb laurentiu?
nonna la multi ani cu intarziere,multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
karli am pierdut linkul cu pozele adelutei...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Lia eu sunt la birou asa ca fetita mea sta pe afara cu cine vrea sa o scoata - adica mama sau soacra. Cand va veni bona ii voi face eu program de iesit afara.
Acum mami o scoate afara dupa masa de 10 si dupa pranz - de 2 ori, dar in zona pentru a putea urca cu ea sa ii dea sa pape.
Nu mai spun ca eu i-am dat de mancare la Carrefour de atatea ori, pe bancute si in diverse locatii/restaurante/cafenele etc. Papa cuminte in fundulet cu lingurita. Ce-i drept nu face ea fite nici acasa la papica, zici ca mami e cea mai buna gospodina .
Am cantarit-o ieri si are aprox 8300 kg. Nu e prea mult, desi mie mi se pare ca s-a marit mult si s-a lungit. Plus ca papa orice, nu e refractara la nimic, nici acum in plina perioada de dintosi. Sper sa o tina tot asa.

Timi multa sanatate Sophiutei.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

buna dimineata!
am scris ieri si dupa ce am trimis mesajul mi-am adus aminte vident pe cine uitasem ca vazusem: pe karligugurutza si pe arina, si pe ingrid

lia, in ultimele zile a fost si la noi frumos tare (desi nu credeam ca in coltul asta de lume e posibil asa ceva) si am stat afara cate 3 ore. iris mananca de obicei la 3 ore, dar acum a rezistat si 3 ore jumate sa ne intoarcem acasa. eu aveam la mine borcanasul cu fructe (ca pe alea le iubeste mult si nu vroiam sa scuipe tot caruciorul cu piure de morcov), dar nu a fost nevoie. asta toamna, toata luna septembrie a fost tare frumos in bucuresti si am alaptat-o pe iris in nenumarate randuri pe banca in parc, ca acolo ne prindea foamea ei.

nu mai stiu cine intreba de pipi la baieti si de atunci ma tin sa va spun ca aici si baietii fac pipi asezati. adica si baietii mari

Mergi la inceput

lia eu o plimb pe eli intre mese.ea are urmatorul program asa aproximativ:
6-6,30 trezirea,papam tzitzi
9 micul dejun-fructe + o lingura cereale
9,30-10,30 somnic de dimineatza
11-12 plimbarea de dimineatza
13 pranz-legume cu carnitza
14-16 somn de dupa-amiaza,dupa care tzitzi de trezire
16-18 plimbarea in parc(aici incep figurile in carucior ,se plictiseste repede,vrea in brate,maraieli la maxim.eu ii iau si putin ceai la mine pentru ca i se face sete de la atatea figuri....)
18-19 baitza,o zi da o zi nu
19 cina fructe cu branzica si o lingurita de cereale
19,30-20 somn
22 tzitzi si iar somn pana dimineata la 6....

ashera de cand ma tin sa-ti scriu ceva...elisa cred ca va adora inotul,am dat 1 mil degeaba pe suport de baie,ei ii place sa o ti pe burtica si sa inoate,sa pluteasca,sa alerge dupa ratuste....abia astept sa o duc la inot...
vai cat m-am intins....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Violeta, multumim de cafea, e buna tare

Timi aparatele foto ale lui taica-meu nici nu mai functiioneaza, din pacate, ca le-a mesterit el, mare mester si taica-meu asta. Pacat de ele. Film cred ca as mai gasi. Ma bucur ca Sophie se simte mai bine. Pupici pt amandoua.

Nonna cu intarziere si sa-ti fie de bine nasitul.

Lia exact asta am vrut sa intreb si eu ieri, dar am pierdut mesajul. Aseara ma gandeam sa iau azi cu mine un borcanel cu iaurt Napolact (sa dea DD sanatate cui a scris despre el pe aici, ca fii-mea mananca de asta si cu nasul si cu ochii). Si maine poate incercam si cvu niste legume la purtator. Faza aiurea e cu suplimentul de laptic, ca eu merg in parc cu muuulti pensionari, dar si cu multi pici si mamici. Nu prea imi vine sa alaptez acolo, desi stiu ca e o treaba fireasca, nu m-as simti bine sa se uite mosnegii aia care joaca table si injura ca birjarii la tzatzele mele. Vad azi cum merge. Ai mai gasit cartuliile pe care le cautai?

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

azi si maine declar ziua pozelor pentru albumul comun!
astept in continuare poze pe mail,sa mai actualizam acest album,doar suntem mandre tare de pruncii nostri.
deni,alina-anya(arina nu e prezenta deloc la noi in album),valen,karli si lista continua....vrem poooozzzzeeeee!

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

ghinetz, sa inteleg ca tu ai avut intalnire de gradu zero cu dl.Solomon?????????????????sanatate maxima!

*mihaela*

Mychy, cu Insulele lui, da. Mutumesc

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri! Cred ca pana la urma o sa iesim deocamdata intre mese, nu de alta dar Una mananca foarte aiurea si acasa, in scaunel. Cred ca s-ar mozoli pe o arie de 2m patrati in jurul caruciorului daca ne-am hazarda la o masa in aer liber. Astept sa-si perfectioneze si ea deprinderile de halit la lingurita si apoi ne prelungim sederea la aer. Marturisesc cinstit ca pana acum si eu am evitat sa alaptez in pblic, oricat de discret a fost. Dar e destul sa-mi fie lene sa plec acasa din parc si parca vad ca scap de toate inhibitiile!

Lavi, tot reclama ilegala mi-a dat! O sa te mai sacai o data sa-mi mai trimiti adresa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am o intrebare: mancarica pe care o luati cu voi in parc, o tineti in gentuta izoterma? Cum procedati, ca eu nu i-as da mancarica la 18 grade. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Asa....acum am citi din urma.

Intrebati cum procedam cand e vorba de plimabari lungi...La noi vor fi si din cele in care va lua masa in oras, dar si plimbari din astea prin zona, cand vom putea merge repede in casa sa mancam. Nu ma tem de luat masa "la iarba verde" sau pe terase. Asta este.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput