Strumfi de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
mamii spune:
neatza fetele
Vroiam sa zic si eu insanatoshire cat mai rapida a puiutilor bolnaviori
Noi mancare nu vrem sub nici o forma ci doar fructe.... nushu ce sa fac...asta e mai o lalaim cu laptele.
Si eu il scot pe ALe de 2 ori pe zi odata de dim pe la 11 si apoi dupamiaza si poate si seara depinde nu intodeauna.Si aerisesc camera tot cam de vreo 3 ori pe zi in principiu si inainte de culcare poate da Doamne-Doamne si doarme si ale mai mult de o ora singur
Nici noi nu vrem sa stam in carut ci doar in brate sau in marsupiu se vede mai bine de sus dekt din carut...deh vedere panoramica vrea domnshioricu
Cu mushcatul de sani .... eu ajunsesem sa am rani de la durerile lui de dinti odata cu ieshirea lor si pana ishi dadea seama ca are dinti adica dupa ce s.a capsat el singur vreo 2 3 zile termina si cu muscatul de tzatzi iar apoi de fiecare data (adik la toti cei 6 )am indurat mushcaturile asta este... in principiu ii zic nu nu nu nu nu si cand ma trage de par si cand ma mushca de mana tzatza sau de unde mai apuca... nu ca ar intelege dar eu incerc :)
Maine mergem la vaccin ca pe cel de 4 luni nu l.am facut pentru ca am fost in tara :) iar doct. a zis k nu are nimic pot sa intarzii 1 an cu el deci il facem acum la 7 luni si o saptamanica
nici ale nu zice prea multe tipa asha in mai multe tonalitati dar doar knd are chef.... si mai strecoara cate un baaabaaaaaaaa cand boceshte
O zi buna fetelor
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
otim spune:
buna dimineata , multe tuturor , mi-ati lipsit ingrozitor de mult. Am atat de multe lucruri de recuperat aici pe forum incat nu cred ca o reusesc , asa ca am sa va cer scuze de pe acum daca o sa va "atac" cu intrebari care s-au mai pus.
Nu Lia, de azi (pentru ca avem calculator nou si din nou internet - din cel vechi a iesit fum si era "batran" ) sper sa fiu la fel de activa cum eram inainte .
Si acum partea cu "cioara si puiul ei " incep ... Laurentiu baiat mare trecut de 7 luni , sanatos (multumim celui de sus ) , cel mai cuminte copil din lumea asta , cu doi dintisori , care papa si cu lingurita (chiar cu doua odata daca se poate ) si doar mar , biscuiti sau danonino ( daca ar "dicta" el meniul ).
Momentan cam atat ...
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
Timi07 spune:
Cafera sa-ti traiasca sarbatorita. Noi am venit la petrecere dar tiptil sa n-o trezim .
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
cafera spune:
quote:
Originally posted by mamii
neatza fetele
Vroiam sa zic si eu insanatoshire cat mai rapida a puiutilor bolnaviori
Noi mancare nu vrem sub nici o forma ci doar fructe.... nushu ce sa fac...asta e mai o lalaim cu laptele.
Si eu il scot pe ALe de 2 ori pe zi odata de dim pe la 11 si apoi dupamiaza si poate si seara depinde nu intodeauna.Si aerisesc camera tot cam de vreo 3 ori pe zi in principiu si inainte de culcare poate da Doamne-Doamne si doarme si ale mai mult de o ora singur
Nici noi nu vrem sa stam in carut ci doar in brate sau in marsupiu se vede mai bine de sus dekt din carut...deh vedere panoramica vrea domnshioricu
Cu mushcatul de sani .... eu ajunsesem sa am rani de la durerile lui de dinti odata cu ieshirea lor si pana ishi dadea seama ca are dinti adica dupa ce s.a capsat el singur vreo 2 3 zile termina si cu muscatul de tzatzi iar apoi de fiecare data (adik la toti cei 6 )am indurat mushcaturile asta este... in principiu ii zic nu nu nu nu nu si cand ma trage de par si cand ma mushca de mana tzatza sau de unde mai apuca... nu ca ar intelege dar eu incerc :)
Maine mergem la vaccin ca pe cel de 4 luni nu l.am facut pentru ca am fost in tara :) iar doct. a zis k nu are nimic pot sa intarzii 1 an cu el deci il facem acum la 7 luni si o saptamanica
nici ale nu zice prea multe tipa asha in mai multe tonalitati dar doar knd are chef.... si mai strecoara cate un baaabaaaaaaaa cand boceshte
O zi buna fetelor
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
Chiar un an? Eu am un stress cu vaccinareaaaaaa si cand am auzit... nu mai stiu ce sa cred.
monicabo spune:
Neata!
Noi ne pregatim de iesit afara, sunt niste zile super! Cald si placut!
Am si eu o intrebare la voi (am mai intrebat eu o data, dar mai incerc inca o data :D) voi cu ce aparat faceti suc de morcov? Sau de mar.
Am admirrat poze de copii, sunt sunt super frumosi [:-)]
Pupici
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
otim spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Neata!
Noi ne pregatim de iesit afara, sunt niste zile super! Cald si placut!
Am si eu o intrebare la voi (am mai intrebat eu o data, dar mai incerc inca o data :D) voi cu ce aparat faceti suc de morcov? Sau de mar.
Am admirrat poze de copii, sunt sunt super frumosi [:-)]
Pupici
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
morcov crud eu nu i-am dat niciodata , dar marul pe razatoarea cu niste tepi mici ( pe vremea bunicii era o "chestie" ovala de sticla )
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
cafera spune:
quote:
Originally posted by Timi07
Cafera sa-ti traiasca sarbatorita. Noi am venit la petrecere dar tiptil sa n-o trezim .
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Aaaaaaaaa, de aceea se incinsese atmosfera. Multumim!
Anya20 spune:
lavi, alina, cristina26 ...suntem bine cu totii, multumim de intrebare.
am sa pun si poze cu fetele (alina, esti draguta ca intrebi...nu am timp sa aleg poze, ca am multe, multe si sunt toata ziua "in priza" cu altele).
nu am noutati...suntem la fel cum ne stiti. arina nu are cine stie ce performante cu care sa ma laud, pentru ca nu e genul sportiv de fel
saptamana trecuta am primit, dupa cum stiti, vizita lui simo cu matei, iar vineri am avut onoarea sa facem un adevarat "consiliu" impreuna cu jadi, karli si andraZ. o reala placere. asta imi aminteste sa va intreb cand mai organizam o intalnire...ca a venit caldura si trebuie sa se cunoasca si bebelusii nostri .
editez: timi, iti raspund diseara la mesaj, ca acum trebuie sa plec
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!