Strumfi de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetelor, nu gasesc pastilutele acelea homeopate care se dau in preajma vaccinului.
Am cutat in tot Bucurestiul. Imi vindeti un pont? Va rog frumos.

Mergi la inceput

cutat= cautat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.
Intru rapid doar sa va spun ca inca ma refac dupa o intalnire de aia cu transpiratie si tremuraturi. Cu cine? Cu Solomon. A! Nu!!! Cu Insulele lui Solomon. Da. Neispravitul acela de virus. Daca il vedeti, sa nu-i deschideti usa, ascultati la mine...Ca e groaznic.

Cand am mai mult timp revin. Am o groaza de intrebari sa va pun.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

foarte multi copii bolnavi
unde s-au imbolnavit? la cresa? ... pai atunci e o problema destul de grava, mai aveti curaj sa-i duceti la cresa?

noi suntem aici cu poze noi si poezii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Offf, Luna, imi pare tare rau de micuta Adelise, insanatosire grabnica ii doresc! Sper ca lui Cosmin i-a trecut intre timp.

Karligutza, multumesc frumos pentru raspuns!

burtika, Dani nu are dinti si inca nu ma musca, asa ca nu stiu ce sa zic, imi pare rau.

Mychy, felicitari pentru dimensiunile lui Andrei si mult succes cu decalotarea!

violetan si Dani rontaie tetina dupa ce se satura, seara cand ii dau completare cu formula, dar nu stiu ce sa zic cum ai putea sa faci... o idee creata: incearca si cu canuta cu cioc si chiar cu cana fara capac, eu zic sa nu-l fortezi oricum.

cafera, eu nu i-am dat nimic preventiv lui Dani in preajma vaccinurilor, imi pare rau ca nu pot sa te ajut.

Lia, felicitari Minunii pentru vocabularul bogat! A mea nici gand sa spuna atatea silabe. Si noi trebuie sa cumparam carucior acum, ca ne-a ramas mic landoul. Am umblat un pic dar nu ne-am hotarat - am vazut intr-un Miniblu un carucior de 38 mil lei vechi si am iesit in mare viteza de acolo. Spune-mi si mie te rog de care ati luat pana la urma sau da-mi un PM cu linkul, poate ma ajuta sa ma hotarasc.

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna,timi si anto multa sanatate fetelor!am citit din urma mai pe sarite dar mi-a ramas in cap fetele voastre dragi...anto si voi ati tras nu gluma tot familionul...mult,multa sanatate!
eu nu prea am chef de nimic,mai mult stam pe afara, acum abia astept sa se trezeasca sa o intindem iar.

vai vorbeati de muscat eu sunt disperata!am deja doua saptamani de cand mi-e frica sa-i bag sanul in gura sunt disperataaaaa! are 6 dinti ascutiti si dupa ce suge putin asa de pofta incepe sa muste.imi scade laptele, asa psihologic,cand trebuie sa-i dau san ma trec transpiratiile!mi-a dat sangele de cateva ori si scap pe mine de durere.am certat-o,am ridicat usor tonul,degeaba nu stiu cum sa-i explic unui copil de 8 luni sa nu muste!pentru ca nu am cum,a descoperit placerea asta si gata!si cu ce drag am alaptat-o pana acum...eu inca sper la o minune,cae doar o perioada dar dureaza...bine ca nu sunt singura

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by ioanaiub

foarte multi copii bolnavi
unde s-au imbolnavit? la cresa? ... pai atunci e o problema destul de grava, mai aveti curaj sa-i duceti la cresa?

noi suntem aici cu poze noi si poezii

Si pe mine ma sperie dar si ce sa facem ? Ai vreo sugestie ?
Nu cred ca doar cresa este de vina, ci colectivitatea. Uite Adelise nu merge la cresa dar a luat de la Cosmin care merge in colectivitate si uite asa. Nu-i putem tine izolati.
Victor a facut la trei luni bronsiolita si infectie la ureche in acelasi timp, fara sa mearga la cresa, in schimb mergeam la niste cursuri unde erau multi copii, asta ca sa nu mai zic ca primul guturai l-a facutla doua luni, luat de la o petrecere aniversara (tot cu copii, bineinteles).
Nu stiu cum e mai bine, sa-i tinem izolati pana la 2-3 ani sperand ca atunci se vor imbolnavi mai putin sau sa-i expunem inca de mici ca sa se imunizeze (si cu ce pret ?) ? Intrebarea e deschisa tuturor, asta pentru cine are de ales, ca la noi de exemplu verdictul e dat: cresa.

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Pentru cine vrea sa vizioneze, poze noi:www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Diana, ce sa spun vizavi de subiectul pe care l-ai lansat?

Traind intr-o societate interactiva nu ai cum sa izolezi copilul pana la 2-3 ani, dar cred ca putem evita aglomeratiile in perioade de viroze, sau putem evita vizita la un copil care stim ca este bolnav.
In rest...cred ca depinde mult si de zestrea imunitara a fiecaruia. Cunosc copii, nu deosebit de bine ingrijiti, carora nu li s-au sterilizat biberoanerle niciodata, si care sunt sanatosi tun, pana la varsta de 3-4 ani, neauzind de boli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

Hello si de la noi!
In primul rand multa sanatate strumfilor bolnavi!

Noi am fost azi la doctor la check up. Iris are 8,000 kg, 70 de cm, un cap maaare de 45 cm si 0 dinti Deci nu stam rau deloc. Si cu mancarea stam ceva mai bine, la loc de cinste stau bineinteles cerealele, dar mananca si morcov destul de bine, chiar si cu cartof. Pana acum am introdus (le scriu in ordine cronologica) morcov, pastarnac, mar, para, afine, fenicul si de azi avocado. (ioana, iris l-a mancat destul de bine simplu, dar si mai bine cu ceva mar ras - eu sunt mare fan avocado, dar nu ca atare, ci doar cu sare si piper, ca e foaaarte gras si daca nu ii pun nimic mi se apleaca instantaneu). ne luptam si cu constipatia, in principiu o constipa tot, nu vrea sa bea dupa masa decat maxim 10 ml (ea nu bea cu biberonul nimic).
Nici Iris nu vorbeste cine stie ce, nu dubleaza silabele, dar medicul mi-a zis astazi ca mai are timp o luna, pana cand ar trebui sa faca asta.
Noptile sunt in continuare o catastrofa, am impresia ca doarme din ce in ce mai prost, dar... vom trece noi si de asta. sper ca dupa ce ii ies dintii (adica urmatorii doi ani) sa doarma si ea toata noaptea

Asa, sa va mai spun si ca am admirat muuulti copii frumosi: elisa, sma, adelicioasa, emily, soph, iosua si aaron, ilincutze, tiza, olgutza, baietii lui jadi si ai nonnei si sigur am mai uitat pe cineva, dar neuronu'... deh, nu prea e solicitat in ultima vreme! pentru toate mamicile si o dupa amiaza buna va doresc!

Mergi la inceput