Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

quote:
Originally posted by prisi

Anafelicitari pentru , abia astept sa ne vedem in parc, azi m-am vazut cu Alinkav si cu piticii ei cu ochi ca albastreaua, niste dulci

Marta, esti o scumpa, multumesc mult pentru cuvintele frumoase despre piticii mei!!!Abia acum am ajuns pe forum, chiar daca ne-am mai vazut si azi in parc.Sper sa ne vedem si maine!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara,
am venit si eu sa va salut, vad ca azi a fost cam ocupata lumea , eu am fost in parc, am dormit dupaamiaza , iar dupa am facut putina ordine

Melania multumim pentru mesaj, o simti baiatul ca fata e pe jumate moldoveanca

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Bebeka eu am Chicco Trio si sunt foarte multumita de el , se strange umbrela, incape si in lift, iar rotile merg super pe aleile cu namol si denivelari din parcul nostru, dar nu stiu daca si sportul simplu de la ei e la fel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

fetelor va zic noapte buna!
Baby expo e intre 10-13 aprilie!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Gata baita finutului, acum sunt si ai mei spalati si culcati. De fapt sa fiu sincera, baita i-a facut-o nasul, de altfel ca tuturor celorlati finutzi ai nostri. Spre surprinderea tuturor la cat de bine se descurca tati cu bebelusii.

Mandarinutza, imi pare rau dar la carucioare si scaune nu ma pricep, nu am luat de acolo nimic si nici nu prea am vazut. Stiu un singur magazin in centru insa habar nu am daca e bun sau nu, ca nu am termen de comparatie.

Magda, ideea este ca acel ceva pe care tu l-ai vazut pe capul meu se afla dupa 2 ore de coafat. In dimineata cu pricina, nu coafatul de vineri seara. Evident si vreo 10 rafale de vant. Dar lasand la o parte asta, iti dai seama cum o sa arate fara coafatul asta.

Melania, imi pare rau de asa patanie. Sa stii ca putina floarea miresei au pus si la noi desi eu am insistat sa nu mai puna. Insa a iesit frumos. Am mers mai degraba pe frunze exotice ca si ornament. Iar funda am zis in mod expres sa nu vad. Ce sa mai zic...eu in locul tau cred ca le-o dadeam inapoi, desi imi dau seama ca sub presiune nu merge. Asta inseamna ca e mai bine sa iei lumanarile cu ceva timp inainte, insa de regula evit sa umblu cu ele prin masina sau sa le tin pe acasa sa nu se usuce. Dar macar daca nu iti plac mai poti schimba ceva. Si mi se pare tare mult 3 milioane, depinde ce flori si cate ai pus pe ea.

Ana, baita a fost super ca eu m-am odihnit, a prestat tati. Eu cu socializarea si distractia. Despre patania voastra ce sa zic, imi si imaginez ce privire o fi avut cand nu a gasit pantalonii.

Carpatina, sa ne traiasca si puii nostri si tie dulcetica ta. Daca te incalzeste cu ceva, nici noi nu am primit inca mai multe poze.

Gata, ma duc la nani. Aveam initial alte planuri, dar l-am suparat pe al meu ca i-am aruncat aparatul pentru mirosuri de ambient. Luase un aparat din ala de pus in priza cu un miros oribil, am crezut ca pic secerata de cand am intrat in casa. Nici nu il vazusem si ma luase cu rau. Pana la urma intreb cu ce a dat si cica sa il dau mai incet. Ce sa dau mai incet, l-am luat si l-am pus in garaj. Mai e unul in baie. Si put oribil desi sunt usile inchise la baie si garaj. Ma rog...nu am de gand sa cedez, eu asa ceva nu suport, imi miroase si mana numai cat l-am luat din priza desi m-am spalat de vreo 5 ori pana acum. Bleah!

Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

am plecat eu la somn, pe maine

pupici si noapte buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mai, pe mine m-ati impresionat pana la lacrimiTeodora sa iti traiasca micul crestin, Roxana sa iti traiasca finutzul!Sunteti doua mamici superbe cu niste copilasi dulci, dulci!Roxana iti sta f bine, nu mai zic ce imi inchipuiam eu cand am auzit de motz portocaliuAna si fata mea cea mare a avut hemangiom, tot asa era f mic dar in relief (nici nu l-am observat la nastere) din pacate la ea nu s-a estompat ci parea ca creste odata cu ea (se afla pe gatutz) Noi l-am rezolvat cu laser, pana in doi ani (nu mai stiu exact cand), ffff simplu si ffff repede, adica a durat totul f putin mai mult a fost stresul nostru si emotiile. Si pe asta mica o tot caut ca parca la cea mare a aparut din senin, acum cand ma gandesc era chiar simpatic semnul dar ne-am gandit la ea cum se va simti cand va fi mare si de fapt nici nu stiam cum va evolua totusi, cat de mare va creste.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Noi doar ce ne-am luat carucior sport, no name 150 lei are copertina, cos, bara in fata, poz orizontala, sa vedem cat rezista, apoi altul. Cred ca o sa reziste destul ca micuta mea face fitze in carucior si pe celalalt landou (tot no name) l-am folosit fff putin, am plimbat-o mai mult in marsupiu. Apropo marsupiul nostru e pt 0-9kg, oare rezista si la mai multe kile? Ma gandesc ca cu haine groase si geaca ajunge si ea pe la 9 kileMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara fetele,apar si eu cu intarziere sa felicit bebelushele sarbatorite azi,
superba YANNISA-MILENA de mami marunzika
frumuesetzea ANA-ADELINA de mami greyeras

roxana iti sta superb cu noua freza si arati super bine,la fel si Teo care e o dragutza si o frumoasa,felicitari!!!

am vazut poze cu bebelushi superbi dar de ma credeti,nu mai tin minte care si cum,nu am mai avut timp si sa scriu dupa ce le-am vizionat,

bebeka si eu am o mare problema cu,carucioarele astea,nu stiu de care sa i-au,imi trebuie unul usor si practic,mi-am luat hurdughia asta de carucior care e super greu cu el prin autobuze,masina,magazine,imi trebe unul usor cu,care ma pot misca rapid,sunt inca in cautare,

va pup fetele,sa aveti o noapte usoara si sa va treziti dimineatza super odihnite si pline de viatza,
eu ma duc la munca maine si marti cu fata la vaccinuri,deja incep sa tremur numai cand ma gandesc,offfffff

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Pe ultima suta de metri YANNISA MILENA si ANA ADELINADanielle pana acum a mea nu a plans deloc la vaccin, asa sper sa fie si acum la 6 luni, bafta si voua sa treaca repede si fara durere!Noapte buna si de la mine!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput