Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI !
FRUMOASAELOR sarbatorite astazi"YANNISA MILENA de MARUNZICA
"ANA ADELINA de GREYERAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetelor sa aveti o zi excelenta ,poate mai intru la schimbul 3 ,acum ne pregatim sa plecam la o petrecere ,e ziua cumnatei mele ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Yannisa Milena si Ana Adelina

eu raportez o noapte de cosmar, sotul meu e racit f rau , nu stiu cum a reusit , toata noaptea l-am pazit ca a tot facut febra, azi a luat niste antibiotic ca-l omora rau gatul si e un pic mai bine, eu sunt zombi...

Miru a papat tot marul azi , i-am pus o lingura de cereale si se pare ca i-a placut

acum astept sa se trezeasca Miru si sa iesim afara poate-mi revin, am fost mai devreme la farmacie si e super fain afara, primavara autentica

Betty si la Miru in scaun sunt firisoare de morcov nedigerate, dar nu cred ca e o broblema asta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sabina, vad ca tu ai parte de victorie dupa victorie cu Gheo, acum in prag de diversificare! Al meu nu lasa pauze intre mese, nicicum. Si noaptea, doarme de la 12 la 4, dar dupa 4.........supt si distractie. Doarme numai afara, in casa, numai dupa 8 seara, cand e rapus de oboseala (si motivul, cred ca e ca la voi: surioara vorbareata, galagioasa, care ciripeste non stop)

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bee, io nu indraznesc sa ma bucur....
Sofia a avut o perioada de la 2 la 6 luni cand domrea si cate 8 ore uneori, a fost f bine, ca puteam si io sa compun pt licenta, LOL.
Dar de la 6 luni jumate a fost jale, din ora in ora pana la un an jumate
las ca vine primavara si puteti iesi cu razvan si dupa amiaza, si sa stii ca daca mai trage un pui de somn dupa ora 18, doarme mai bine noaptea, ca nu intra in cercul ala vicios oboseala-neputinta de a dormi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vmkriss se vede ca bebeii nostri sunt nascuti la distanta de o zi: si al nostru are 8,8 kg la fix 5 luni.

Marunzika multumim ca ne-ai pus poze cu printesa dulce. Imi place tare poza in care-l strange pe tati in brate!

Luy eu recunosc ca intru in fiecare seara sa citesc urarile tale (desi seara nu prea ma lasa voinicutii nici ala si mic nici ala mare )

Mai ce iepurila precoce trage cu ochiul la hamei...

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Rox sa-ti traiasca finutul!!! Teo felicitari pentru micul crestin! Mai, mai!!! frumoasa surpriza!

Si sa nu mai zici ca-ti sta urat parul. Daaaa?!?! Tztz-tztz numa morcov nu era culoarea...

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sabina, si tu ca mine cu nesomnul. Asa a fost si la noi cu fata, dar parca nu chiar din ora in ora mereu. Ea cu dintii ce-a fost indurerata (si cum dintii au tot iesit...). Si mica fiind, avea aceeasi problema ca Razvan: agitatie si nesomn, pe care am rezolvat-o numai cu muuult aer.
Si legat de prieteniile virtuale care se materializeaza si in lumea asta reala. Acum 3 ani mi-am cunoscut barbatul (dupa ce conversasem scurt pe un site matrimonial). Ce vreeemuri si cat de repede a trecut timpul. E o mare chestie ca la 3 ani dupa prima intalnire, sa avem 2 copii, o fetita de 2 ani si 2 luni si un baietel de 4 luni. Am fost eficienti, dar am si stiut exact ce vrem: copiii. Azi o sa sarbatorim mai pe dupa amiaza, cand il scoatem pe Razvi la restaurantul unde ne-am vazut prima oara. Macar Razvan sta locului si o sa fim si noi in vacanta, ca Ana are astazi program de distractie cu bunicii.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Teo, sa va traiasca Mihnutzul crestin. Rox, sa va traiasca finutzul. Si cu dedicatie speciala pentru tine, o tigaie, daca nu iti revii. Iti statea foarte bine parul. Mie mi-a placut si culoarea. Nah, cat am vazut-o in poza.

La multi ani printeselor sarbatorite astazi

Diwana, sanatate lui Rares. Sper sa va reveniti repede.

Sabina
, pozele sunt super. Nu trebuie sa fie perfecte. Importante sunt amintirile.

Maria, petrecere frumoasa.

Gabitz, tu mergi in parc la Moghioros? Saptamana asta vreau si eu sa mai ies in parc, ca m-am saturat de aia trei metri patrati de curte. Si Vlad se cam plictiseste.

La noi aseara a fost o faza haioasa dupa baie. Cred ca e asa de disperat sa roada, incat a reusit sa-si treaca picioarele peste butoiashul lui de burta si sa s-i le bage in gura. Amandoua odata. Si azi dimineata s-a intors si de pe burta pe spate, asa, ca sa imi demonstreze ca il vorbesc de rau degeaba. Acum e in curte, cu tati, vorbeste cu pisi. Sper sa adoarma nitzel, ca pe urma avem program de vizite si n-am chef sa fie super marait.

Va doresc o duminica placuta.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Dragele mele, va rog sa va pregatiti rochiile de gala ! Puneti-va cele mai alese straie si cei mai frumosi conduri !
Daca ieri s-a petrecut pe cinste la botezul proaspatului crestinat
Mihnutzu de mami Teodora si nasha Roxana ,
astazi sunteti invitate la mare bal mare, cu oaspeti de vaza, bucate alese si bauturi fine !
Ascultati cum rasuna trambitele peste mari si tari, vestind tuturor ca
preafrumoasa printzesa Yannisa de Marunzika
a implinit frumoasa varsta de 6 lunitze !
Si ca sa fie sarbatoarea si mai mare, alaturi ii este
printzesa cu parul de foc Adelina de greyeras
Faceti o plecaciune in fata lor si admirati-le gingasia ! Iar celor ce si-au pus in gand sa le peteasca pentru flacaii lor, le dau de stire ca va fi o lupta apriga intre pretendenti, vor fi supusi la multe probe grele, menite sa le incerce curajul si barbatia. Si numai cei ce se vor dovedi a fi cei mai viteji si buni in toate vor avea privilegiul de a aspira la inimile preacinstitelor printzese.
Ridicati cu totii pocalele pline in cinstea lor si urati-le din inima sa creasca mari, sa se bucure de sanatate, fericire, noroc si o viata imbelsugata alaturi de cei dragi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput