Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Duamna Teo, sa-ti traiasca micul crestin... si tie nasico de asemenea..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Duamna Teo abia astepta sa vada ce zici matalutza cand afli cine e nasha lui Mihnea
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
Chiar fetelor, frumoasa surpriza ne-ati facut.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Gabriela77 spune:
Danuta, se vede ca suntem din aceeasi zona, si eu tot cerealele alea le-am luat primele. Pupici Mirunicai!
Sim, se pare ca a inceput bine Stefan cu papa.Frumos iti sade cu doi. Mi-a placut mult poza aceea!
Luy, sa nu razi, dar eu abia astept sa imiplineasca Sara 6 luni ca sa ii faci si ei urare….Ma emotioneaza tare cuvintele tale adresate sarbatoritilor! Asa un mod unic si original!
Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Al doilea dinte pt Michael! Ie-pu-ras, co-co-nas!!!
Am vazut si surpriza! Ce frumos! Sa fie sanatos si fericit micul crestin!Teo, arati super! Roxana, iti sta foarte, foarte frumos! Mie imi place mult! Felicitari pt finut!
Sabina, chiar frumose pozele acelea de la botez
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
Smecherosul meu e cam fitos azi, tot vrea in brate, cred ca a cocosat-o ieri pe mama soacra. Eu am observat de ceva vreme ca recunoaste biberonul si se bucura cand il vede, dar azi am fost surprinsa sa constat ca a vazut bibe pe o masuta langa masa de infasat si a incercat sa se rasuceasca si sa intinda mana spre el.
Betty, scaunul are culoare spre portocaliu (mai putin in ultima vreme ca am redus morcovul) si nu e omogen, sunt parti mai intens portocalii. Poate la asta te referi nedigerat. Eu stiam ca astea sunt normale. Mario nu e constipat? Andrei face cam tare de cand cu diversificarea.
Rox ,
Poze
Bee spune:
Buna dimineata!
La Multi Ani micutelor sarbatorite! Sanatate, noroc si bucurii!
Vai ce frumoase poze am vazut! Si ce eveniment deosebit petrecut ieri!
Felicitari Mihnea pentru crestinare! Ditamai voinicelul!
Mami Teodora si nasha Roxana, sa va bucurati de copilash!
Sabina felcitari pentru poze (stiu ca esti o perfectionista, dar pozele sunt foarte reusite).
Teodora, esti o mamica foarte dragutza.
Roxana nasha, legat de "durerea" ta, ai avut o super culoare si tunsoare. Nu o fi culoarea care o doreai, dar de stat iti sta minunat. Poate te trezesti ca iti va placea asa mult, ca te vei face la fel si data viitoare. EU una asa am patit cand am fost nasa vara asta. Aveam un fel de blond neiesit de un an din par si ma tot suvitam peste (de 2 ori pe an). Pana i-a venit coafezei ideea sa-mi faca o surpriza. SI m-a facut mov (suvite). Dupa socul initial (al meu si al altora), mi-a placut atat de mult, incat numai asa ma fac. Culmea, intre atatea lucruri care ma supara la mine (greutatea asta de care nu mai scap), macar de culoarea parului sa fiu multumita.
Diwana, amigdalita asa micutz? Dragul de el! Si daca te consoleaza cu ceva, cred ca nu era amigdalita cand ti-a recomandat doctorul data trecuta antibiotic. Nu statea copilul atata timp cu ea, fara sa-ti faca probleme mari. Acum cred ca deja sunteti bine, bine, nu (stiu ca fata mea a avut si a cedat foarte repede la antibiotic)?
fetele
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Roxana_G spune:
Bee, acum sa fiu sincera, suvite am ajuns tot la recomandarea unei stiliste. Fusesem roscat inchis si eu voiam sa ajung spre blond si cum nu se putea, uite asa am ajuns sa am niste suvite pe care le-am adorat o vreme. Apoi mi-a crescut parul natural si a fost nevoie de combinatie de suvite. A mai fost si uniform la un moment dat, dar f putin. Culmea ca atunci am vrut sa am parul exact cum il am acum si nu imi iesise. Poate ca o sa imi placa mai mult asa, desi e dificila nuanta. Si zic eu ca ma babeste, si pare ca am mai mult decat cei 20 de ani pe care ii am. O sa vad cum ma obisnuiesc cu culoarea si daca nu imi place de nici un fel va trebui sa o schimb in maxim o luna pana ma intorc la serviciu.
Rox ,
Poze
alinkav spune:
La multi ani YANNISA MILENA ptr 6 lunite implinite!!!!
La multi ani ANA ADELINA ptr 5 lunite implinite!!!!
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
bikmaria spune:
buna dimineata
ROXANA nu mai fi mamico ,nashico ,stresata de culoarea parului ,chiar iti sta foarte bine ,am admirat-o si pe frumoasa ALEXANDRA ,ce rochita avea ea ,iar despre TEODORA ce sa mai zic o scumpa si o eleganta ,dar ma scuzati doamnelor ,MIHNUTUL dragutul ,a fost atractia evenimentului ,va pe toti si sa va fie de bine .
ROX Teuta promite sa se poarte frumos cu Mihnea
Sabina spune:
Neata!
La multi ani Yannisa Milena! Vaai, ce fata mare si frumoasa are mama! Si ce bine-mi pare ca ati aruncat cantarul :)
Noi am avut o noapte bunicia, bb s-a culcat la 11 si a dormit pana la 5.40, dar eu m-am cul cat la 2 jumate, ca am dormit dupamiaza cu bb in brate si nu-mi era somn. Acum imi pica ochii-n gura.
Acu 2 nopti el a dormit de la 21.50 la 6.45!!
insa acum stiu dece: toata dupa amiza nu a atipit decat cate 3 secunde, ca-l cam scula Sofia. Nu e o solutie poe termen lung sa-l obosesc pana peste poate seara ca sa doarma mai legat...pt in timp acumuleaza oboseala si ne [erturbam, dar macar 5-6 ore legat si tot e bine pt un bb alaptat.
Betty, da, nu digera bine. Eu o sa diversific mult mai lent, exact din aceasta cauza. La Sofia la un moment dat inca mai gaseam bucatele iesite cum au intrat...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Teo si Rox, o sa va fac mai incolo un CD cu mai multe poze....ce sa mai, e greu de tot sa faci poze la evenimente, tot respectul pt cei care reusesc, aparatul meu NU e pt asa ceva, doar cu blitz suplimentar sau doar daca s=ar fi petrecut mai degraba in aser liber....sau macar de aveam, pe el un Obiectiv mai luminos :)
Diwana, pupam baiatu bolnavior, sa se faca repede, repede bine!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo