Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dandusa, bine ai venit la odisee, FELICITARI !!!!!!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Te-am trecut pe listuta.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

of of of, mai alinushca ti-am zis sa lasi colul ala in pace, mergi de urgenta la dr. du-te acolo si spune-i sa te consulte urgent. Nu mai sta pana luni, du-te si vezi care e treaba si te calmeaza.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

Ca simptome si eu am o sensibilitate la sani, mai mult la sfarcuri... in rest doar ceva dureri de burtica, dar aproape insesizabile... Sper sa fi e asa si mai departe...

miha4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

fetelor, va doresc tuturor o primavara frumoasa( daca tot e maine 1 Martie) , multa caldura in suflet si multa sanatate la ...

miha4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

MaryB draga mea, sper ca si aici sa mai gasesc locuri ca vad ca tot sper sa ma alatur odiseei de ...septembrie de octombrie de noiembrie...nu stiu unde voi ajunge in final dar mi-ar placea aici.
Felicitari noilor gravidute si sa fiti sanatoase si bebeii sanatosi si frumosi.
Va pup,
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Azi am primit si eu cel mai frumos martisor...testul pozitiv...ma rog,greturile ma anuntasera de acu' o saptamana dar doar azi am facut testMa alatur voua cu speranta ca aceasta va fii una dintre cele mai frumoase perioade din viata noastra si ca la sfarsitul odiseei ne vom strange cu toatele in brate comorile.Datele mele sunt DN 06 02 1977,UM 31 01 2008, DPN 06 11 2008 si astept cu nerabdare sa creasca listuta noastrahttp://tt.lilypie.com/d7F5p2.png

Mergi la inceput

Ufff uitasem de semnatura4+

Mergi la inceput

mickaella, dyannna FELICITARI !!! Sa fie intr-un ceas bun, va doresc bun venit la odisee, sa aveti parte de sarcini usoare si de bebelusi sanatosi. V-am trecut pe listuta.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

crisuta, draga mea....stii ca pentru tine am un loc special rezervat la aceasta odisee. Eu te astept cu mare drag si pe tine si pe claudela si pe gabitza1977 si pe gaby76 si pe alexuta si pe restul fetelor de la aspirante care imi sunt mie dragi. Tare mult mi-as dori sa facem parte din aceeasi odisee. Ma rog pentru voi fetelor sa veniti cu vesti bune curand si sa va alaturati noua.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Maryb multumec ptr listuta[pupInca nu-mi vine sa cred ca-mi vad numele pe o lista de la odisee...la mine in familie toti sunt emotionati si bucurosi...uneori parca ma apasa bucuria lor ptr ca ma gandesc ca daca ceva nu va merge,daca nu va fii bine vor fii tare amarati...poate ca trebuia sa le dau vestea dupa trei luni dar nu am rezistat sa pastram secretul...sotul meu e o gura laaaarga dar si eu ii seman
Mary hai la aspirante sa luam fetele ca e cam pustiu pe aici4+

Mergi la inceput