Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu, alina DN 24.01, UM 05.02.2008, DPN 12.11.2008
multumesc de primire fetelor.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alexa si mami, nu vrei sa spui anul nasterii sau ai omis ?

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, eu plec acasa acum, vorbim mai tarziu cand o sa va trec si pe listuta.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

alexa si mami, nu vrei sa spui anul nasterii sau ai omis ?
maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

sa zic, sa nu zic, oricum am virsta la profil 1979

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna! Sunt fericita posesoare a doua teste pozitive. Asa ca vreau sa ma inscriu si eu la aceasta odisee. Va trimit si datele mele sa ma treceti si pe mine pe listuta: DN: 15.04.1984, UM :19.01.2008, DPN_inca nu stiou ca nu am ajuns la doctor.O sa anunt. Dar banuiesc ca e pe la sfarsitul lunii octombrie.
Va doresc o sarcina cu cat mai putine greturi! Pupici si la cat mai multe gravidute!

Mergi la inceput

Buna din nou! Am incercat sa citesc tot ce s-a scris si am observat ca am aceeasi UM ca Flore26. Eu sunt programata la doctor miercurea viitoare. Abia astept! Voi la doctor v-ati inscris?
Eu sunt programata la doamna doctor Marilena Ionescu de la maternitatea Bucur. Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

maryb, cum pot sa atasez si eu niste poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Ginye55, bine ai venit la Odisee, o sa fim ditamai gasca aici

Voi va simtiti molesite, fara vlaga? Eu asa am fost toata ziua, sper sa nu ma tina toata sarcina asa ca o sa ajung o lenesa

4+

Moartea nu vine odata cu varsta, ci odata cu uitarea.(Gabriel Garcia Marques)

Mergi la inceput

ginye, bine ai venit!
nebunico, sa nu vb intr-un ceas rau, dar eu ma simt chiar pe invers, sunt plina de vitalitate, adevarul ca am si incarcatorul cu mine, adica alexa, care nu ma prea lasa sa lenevesc.
fetelor, nu vreti sa ne spunem niste nume, ca io ma prea incurc in nick-uri
cine baga capitol nou?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

mai da' ce harnicute santeti...,nu-mi venea sa cred cand am vazut 21 de pag...,bravoo
bun venit noilor gravidute,sarcina usoara,fetelor,multa sanatate va doresc
Mav,
am nascut la judetean cu dr Cristureanu Viorel...,sant foarte multumita de el din multe puncte de vedere...,acum am schimbat planul si ne vom muta in C-ta tocmai pentru ca vreau sa nasc cu el...,acolo ma simt in siguranta...
din suflet iti doresc multa sanatate,sa dea domnul ca bb sa fie bine
Madaluta,
pupici de la noi
Flore,
santem colege de odisee iar...,ma bucur enorm

eu mi-am facut testul cu 5 zile inainte sa-mi vina CM,a iesit pozitiv,slab...,dar a iesit...,de a doua zi am inceput sa iau Materna cu Seleniu si Acid Folic,mananc fff sanatos...,portie zilnica de cel puti 3 fructe,plus ceva legume dar fierte ,coapte...,cioco la greu...,hrean si mujdei de usturoi...
utrogestan sau altele nu as lua fara sa vb cu dr...,la prima sarcina mi-a dat sa fie,in caz de ...,dar nu am luat decat cateva no-spa,spre sfarsitul sarcinii cand aveam dureri de burta...,atat...,in rest repaus cat puteam,odihna muuulta...,acum nu se mai poate...trebuie sa alerg dupa bubulina,trebuie sa iesim afara cate 4 ore cel putin...,trebuie,trebuie...ziua nu pot dormi ,dar seara de cele mai multe ori,sfoarai pe la 21.30...,tre' sa-mi refac si eu fortele...
sanii nu simt ca ma dor...,inca alaptez...si sincer nu cred sa scap cumva de acest sport...,ma stradui,zau...,dar fara prea multe reusite...
la prima sarcina am inceput sa fac bai din saptamana 40...,imi era dor...si stiam ca nu mai este nici un risc...,acum la fel...,voi face doar dus...,stiu ca sant sanse sa am probleme,asa ca mai bine evit...,oricum...la mine baia este un adevarat moment de relaxare care se realizeaza o data la cateva luni...,cand reuseste sotul sa stea cu bubulina...,in rest bag dus de 2 minute...,ca altfel ma trezesc cu toate jucariile,fardurile,hartia igienica in cada...

pupam burticile

Mamica stralucitoare
5+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput