Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Heeeei, burtici!!!!!!!!! Ce cautati pe pagina a doua??!!

Trezirea

Voi cum faceti baie? Ca am inteles ca e indicat doar dush, nu baie in cada; eu de cand am vazut dublu numai dush fac.

Olivia 4+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">Teste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hello fetelor!
intaresc si eu rindul mamicilor de nov-dec, cu toate ca sunt sigura ca in oct o sa se intimple mare minune. aseara am aflat marea veste si suntem f f f fericiti, eu, tati si surioara burticii, alexa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

hello fetelor!
intaresc si eu rindul mamicilor de nov-dec, cu toate ca sunt sigura ca in oct o sa se intimple mare minune. aseara am aflat marea veste si suntem f f f fericiti, eu, tati si surioara burticii, alexa.

Bine ai nimerit! Nu esti singura cu DPN in oct, asa ca esti bine venita. ALEXA cati anisori are?

6+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

flore, senx de primire. gata, acum mi-am facut si semnatura noua
DPN e sigur in nov, dar asa a fost si la alexa si ea e nascuta pe 23oct. istoria se repeta, am cam acceasi data a UM ca si la prima sarcina.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alexa si mami, bine ai venit, iti doresc o odisee frumoasa alaturi de noi, o sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos in primul rand. Sa-ti traiasca si alexuta, sa fie sanatoasa si sa se bucure de venirea fratiorului sau surioarei. Pentru listuta imi trebuie DN, UM si DPN.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by Olivia26

Heeeei, burtici!!!!!!!!! Ce cautati pe pagina a doua??!!

Trezirea

Voi cum faceti baie? Ca am inteles ca e indicat doar dush, nu baie in cada; eu de cand am vazut dublu numai dush fac.

eu oricum prefer dusul. Nu imi prea place sa fac baie in cada pt ca mi se face rau de la aburi
Olivia 4+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">Teste

4+

Mergi la inceput

nici eu nu mai fac decat dusuri acum. Baie mai faceam, asa cu spuma....dar acum trebuie sa ma multumesc cu dusurile.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

dar am postat si eu datele mele. vreau si eu in listutaaaaaaaa

4+

Mergi la inceput

almiona, diseara ve-ti aparea pe listuta, de la servici nu pot pentru ca am anumite restrictii.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

almiona, diseara ve-ti aparea pe listuta, de la servici nu pot pentru ca am anumite restrictii.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii
sanatos puiul meu

testele mele

mercic iubita

4+

Mergi la inceput