Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ramonella, nu te bagi ca musca-n lapte....sunteti bine venite. Ma bucur ca mai intrati si ne mai dati sfaturi ca uneori se pare ca o luam pe aratura....

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Merci mult fetele pentru raspunsuri.
Cica dureaza 4-5 ore. Mi-e cam frica, mmmm, sa vedem...

In caz ca vreti sa va distrati un pic, intrati www.desprecopii.com/info.asp?ID=835" target="_blank"> aici Eu cica o sa am flacau Parca asa si simt, ca e baiat. Oricum orice ar fi deja ne topim dupa el .

Cum mai stati cu , parca ma incearca si pe mine din cand in cand.

Olivia 4+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">Teste

Mergi la inceput

pe mine greturile astea vad ca mai iau ori pe la 10 dimineata ori putin mai tarziu...dimineata imediat cum ma scol nu prea le simt....

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

mie mi-a iesit ca o sa am baietel....hhhmmmm.....toata lumea sustine ca voi avea fetita, si eu si sotul tot asa simtim...dar, important este sa fie sanatos.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Ramo, stai aici cu noi ca esti experta acum si conteaza mult sa fie cineva care deja a trecut prin ce trecem noi acum.

Cred ca toate suntem invaluite de o multime de emotii, de la bucurie imensa la teama dar gandul la pielicica fina ne face sa uitam de toate si sa fim vesele si linistite si increzatoate in Domnul .

Olivia 4+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">Teste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

si eu cica tot cu putzulica o sa am... hmmm.... chiar sunt curioasa. Eu chiar nu am preferinte

4+

Mergi la inceput

eu mai am putin si adorm aici la calculator....ma scurg, nu mai pot de somn...

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pupici la toate!!!De la o pielicica fina.

Si mie mi-a iesit ca o sa ma baiat,si a fost fetita.
Ma enerva ca toata lumea imi zicea ca va fi baiat,dar eu simteam ca e fetita.Parca si de ciuda vroiam sa ma fetita.Important e sa fie sanatos,orice ar fi.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Mie mi-a iesit fetita, dar sotul vrea neaparat baietel..hmm..lasa ca-l conving eu, sa fie ce o vrea numai sanatos sa fie ca noi o sa-l iubim oricum

4+

Moartea nu vine odata cu varsta, ci odata cu uitarea.(Gabriel Garcia Marques)

Mergi la inceput

Vai, Mary si euuuu . Adoooooorm.

Olivia 4+

Mergi la inceput