Nu exista dragoste ,ca cea a mamei...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

am facut mici schimbari...va place?

"Nu exista dragoste, ca cea a soacrei,
si nici o legatura mai stransa cu pamantul…
decat legatura pretioasa ce vine de la Dumnezeu,
a unei soacre atunci cand isi vede nora.

O dragoste de soacra este pentru vesnicie puternica,
si nu se schimba niciodata…
si cand nurorile au nevoie mai mare de ea
dragostea soacrei straluceste.

Dumnezeu binecuvanteaza aceste soacre speciale,
Dumnezeu le binecuvanteaza pe toate…
pentru toate lacrimile si toate durerile,
si pentru ceea ce au realizat special in viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

guestussuper,eu una recunosc nu mi-a trecut prin capsor asa ceva!
daca i se potrivesc socrei tale versurile inseamna ca esti norocoasa/s.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

As vrea sa va spun ca eu am asteptat 6 ani pana sa se intample minunea de a fi mama.Ce ar fi fost oare daca nu as avea copilul,o fetita minunata care are acum 3,6 ani? Va intrebati de ce spun ce ar fi fost fara ea...
Fara ea viata mea acum nu ar fi avut rost ,fara ea poate nu as fi reusit sa merg mai departe ,fara ea nu as fi avut pentru ce sa traiesc,fara ea viata mea ar fi pustie .............si toate astea dupa ce l-am pierdut pe sotul meu acum aproape 9 luni.
I-am spus odata inainte sa nasc sotului meu ca nu imi explic cum pot iubi atat de mult copilul din burtica pe care de fapt nici nu il cunosteam.O iubeam de atunci ,oricum ar fi fost ,nu stiam cum arata ,nu stiam ce o sa fie,nu stiam nimic dar o iubeam .
Am citit acum o carte scrisa de un preot in care el scria ca cea mai mare iubire este cea de mama,ca asa ar trebui sa il iubim pe Dumnezeu cum isi iubeste o mama copilul,ca nu exista nimic mai puternic decat iubirea unei mame pentru copilul ei, pe care il iubeste chiar daca greseste,chiar daca nu este cel mai bun.Asa cum Dumnezeu ne iubeste pe noi chiar daca pacatuim .
Cand am ramas singura am luat fetita sa doarma cu mine in pat ,ea care era atat de mica reusea sa imi aline dorul ,sa umple golul lasat de moartea sotului meu .O luam in brate si realizam ca trebuie sa traiesc ,macar pentru ea .....Si cat era de mica imi spunea "mami te iubesc ,te rog nu mai plange"
Asta este adevarata iubire ,dintre o mama si copilul ei ,unde nu exista interese ,nu exista divort.Legatura este pe viata,iubirea aceasta este asa cum se spune "pana cand moartea ne va desparti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

...sau 'impreuna pana la capat'

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

...!+vorbea puiul meu intr+o dimineata fiind convins ca eu inca mai dorm Uite,mami doarme si nici nu stie ce mult o iubesc...!
ati auyit vreodata cuvinte mai frumoase?Eu,nu!...
Te iubesc,micul meu drag,si tu stii asta inca din vremea cand erai doar o farama...!

Va si pe voi,mamici din lumea+ntreaga!
Dalia,mami si Edi ,puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Asa e, nu exista dragoste ca cea a mamei ! Am simtit-o dintotdeauna la mama mea si o simt si eu, la randul meu.
E o dragoste divina, ce nu moare niciodata ! Fara ea ne-am simti singure si pustii...

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput