Viata in Germania (50!!!)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

anangel_lexi, bine ai venit!
cum ati venit? banui io ca tu sau sotul tau ati primit un contract serios, nu? in principiu, celalalt sot ar primi dr. de munca, acum nu stiu cat de greu sau de usor, dar ar trebui sa faca/faci o cerere la arbeitsamt pt. arbeitsgenehmigung.
mergi acolo si fa cererea ( s-ar putea sa iti ceara o hartioara de la primarie cum ca locuiti inca impreuna, dar aia se rezolva in 5 minutele ).

si la noi a venit azi primavara, dar nu ma mai bucur, ca la fel venise acum o luna, si nu a tinut mai mult de doua saptamani....asa ca pana nu vad ca vine vara, nu mai cred ca a venit primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,fetelor!

Nu am apucat sa mai scriu,intre timp e cam bolnavior si computerul...din pacate.
Si tot la capitolul "din pacate"...inca nu ne-am mutat desi totul era strins si platit ,noua casa nu e gata .

Oricum lucrarile inainteaza inceeet dar sigur si frumos dar lipsesc usile interioare...nu se stie de ce,livrarea intirzie ,asa ca mai raminem pt 2 saptamini aici,cu toaaaate impachetate...deci locuim ca in Gara de Nord .

Maraki ,ti-am trimis pm cu telefonul.

Fetele din München,stiti cumva un studio foto profesionist,serios,etc?Vreau sa-i fac fetei mele niste poze si nu am idee unde sa merg,optiuni nu-s prea multe prin jurul casei.Sa nu-mi ziceti de PixiStudio din PEP,am facut acolo poze de citeva ori si ultima oara am fost nemultumita.Multu'!

Tumpi ,tu mai citesti pe la noi?Vreau sa te intreb ceva,iti trimit pm.

Weekend fain tuturor,cica se fac 18 grade (ioana ,crezi?.)!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Depinde ce abonament alegi.Poti sa te uiti www.digitv.ro/main.html" target="_blank">aici.

Rapid, farmecul vietii.

Camelia, m-am uitat pe linkul dat si vreau si eu digi tv!! Sa mai auda si copilul meu romaneste, ca a uitat de totSi mie mi-e dor rau de tot. In iulie vine mama la mine si deci, ce trebuie sa faca, dar explica asa ca la cioban Pe site scrie ca-ti vine instalatorul acasa dupa ce incheie contractul..poate sa zica ca nu e cazul, ca si-l pune singura? Sau, daca il instaleaza aia..il poate dezinstala la vara? Nu radeti, va rog, sunt in plop rau cu tehnica
in plus, vad ca au doua tipuri de decodoare, simplu (0 lei la instalare)si dublu (50 lei )..care merge bine aici in Germania? Tu ce pachet ai? Popular?de baza? Hbo? Si , daca iau aparatul in custodie, cat se plateste pe luna? Doar pretul pachetului de programe?

Si acum...daca vine cu avionul mi-l poate aduce?Trece vama? Adica, nu e ilegal sa-l scoata din tara?
Lamureste-ma , te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

alina, nu, nu cred pana nu vad daca vin celsiusii aia multi, ii cred...

mamica dulce, pei nu poti sa intrebi direct cum ai putea face? eu stiu mai multe persoane care au decodorul din ro, dar nu am habar cum au procedat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Mamica dulce si Camelia,

si eu am aceleasi intrebari....eu i-am spus lu mama sa se duca acolo la ei la sediu dar ce sa spuna?....pt ca ai mei au tot de la ei cablu..acum sa spuna ca vor satelit? Cum se procedeaza? pleeeeeeaaaase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Noi avem DigiTV de aproape 3 ani de zile si n-as putea sa va spun exact cum e acum insa va povestesc cum a fost la noi.Am facut un abonament pe adresa unei persoane cu domiciliul in Ro (noi nu mai avem domiciliul acolo) si am cumparat decodorul (e mai simplu si mai ieftin decat sa-l inchiriezi, parerea mea). Noi am ales pachetul Extra I si platim abonament in jur de 100 euro pe an.Antena am cumparat-o de aici (nu avea sens sa caram ditamai "farfuria" din Ro) insa deocodorul trebuie cumparat musai de la ei ca la cele de aici nu se potriveste cartela.De instalat ne-am ocupat noi (am avut norocul sa fim ajutati de cineva care se pricepe). Si asta a fost tot.Decodorul noi l-am adus cu masina.Nu ne-a intrebat nimeni nimic.Nu stiu daca la avion ar fi vreo problema dar nu cred , mai ales ca valoarea nu e foarte mare.
Mamica dulce, la data cand am luat noi decodorul nu erau prea multe optiuni.Ce decodor aveau pe stoc, aia ne-au vandut!Habar n-am de care e.Pot doar sa-ti spun ca e Hyundai si ca merge bine.
Amonar, nu conteaza ca parintii tai au deja abonament la cablu.Interesul RDS-ului este sa aiba cat mai multi abonati.Pe ei nu-i intereseaza cate abonamente au clientii atata timp cat platesc.De altfel, parintii tai isi pot face abonament la Digi pentru casa de vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata fetelor,

Camelia si Alina
Eu am alta problema cu satelitul,nu are cine sa imi monteze antena! Trebuie sa gaureasca in afara geamului si stam la etajul 7. aveti idee unde sa caut pe cineva care sa se ocupe de problema?Daca pun antena in balcon, nu prinde nimic Asa stau de anul trecut din iulie, in asteptare
Receiverul de la digitv poate fi adus si pe avion, sa il bage in valiza ca nu este problema.

pupici si duminica placuta

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Camelia, mersi pt informatii. Acum trebuie numai sa ma interesez daca trebuie sa punem o parabolica separata fata de propietarul casei.

Azi a fost o zi frumusica de primavara. A batut putin vantul si de aceea nu a fost o zi perfecta dar se simte in aer ca nu mai este iarna....in sfarsit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

hallo, as vrea sa inchiriez casa(apartament) in Germania(Regensburg)si nu stiu unde anume as putea gasi pe net asa ceva. daca m-ti putea ajuta v-as fi recunoscatoare. Sunt noua pe forum si nu ma prea descurc pe-aici.va multumesc anticipat pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony01 spune:

quote:
Originally posted by BeLucci

hallo, as vrea sa inchiriez casa(apartament) in Germania(Regensburg)si nu stiu unde anume as putea gasi pe net asa ceva. daca m-ti putea ajuta v-as fi recunoscatoare. Sunt noua pe forum si nu ma prea descurc pe-aici.va multumesc anticipat pt raspuns

Buna BeLucci si bine ai venit. Iti pot recomanda urmatoarele site-uri http://www.immobilienscout24.de/ ; http://www.immonet.de/ ; http://www.immowelt.de/ cu siguranta ca vei gasi o oferta destul de bogata.
Succes la cautat.

Mergi la inceput