Viata in Germania (50!!!)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Wow, da, la voi o sa vina Moshu' LOL.
Aidan vorbeste bine engleza dar si romana cand vrea :) , mai mult engleza insa.Noi vom face homeschooling asa ca oricum e mai bine sa vb engleza pentru ca in engleza vom invata totul.Pe langa ii voi mai vorbi romaneste si vom incerca sa le tinem pe amandoua.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Interesat! Si eu ma intreb de multe ori daca homeschoolig nu e mai bun decat sistemul standard....oricum noi nu avem posibilitatea asta. De limbi, cred ca e bine ca un copil sa invete mai multe..nu se stie niciodata la ce-i vor folosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Asa am zis si eu ca e bine sa stie si romana ca ii deschide calea catre celelalte limbi romanice.Deocamdata prefera clar engleza dar vb si in romaneste pt ca sunt unele lucruri pe care le stie numai in romana :).

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

hihi, se topeste zapada!
melissa, pei prea multi medici germani nu cred ca se orienteaza spre alte tari, pt. ca nemtii nu prea fac atatea facultati, si nici macar liceul nu il fac toti, cei care iau bacalaureatul primesc in dar de la familie o masina pe care scriu cu mandrie "abi 2007" de exemplu, adica anul in care au luat bacul, si sunt priviti cu un imens respect
sunt foarte putini care studiaza, si mai ales medicina, asa ca loc inca e
platesti atata impozit pt. ca esti vazut ca firma, deci si asigurari si multe altele mai intra in jumatatea aia, nu doar impozit ( care precis este cu mult mai mic, partea cea mai mare inseamna asigurarile ) cu restul chiar ramai in mana curati.

angiuta precis difera de la un land la altul, dar acum, cu intrarea romaniei un uniune, s-ar putea sa nu mai fie atat de mari diferentele, medicina e recunoscuta demult ( s-ar putea ca doar anumite facultati ), una din prietenele mele de fapt venise in germa de mica, a facut aici liceul si a plecat sa studieze medicina in ro ( acolo se facea pe vremuri scoala mult mai serios ca aici ), si da, ai dreptate, nimeni nu iti pune la dispozitie un cabinet, trebuie sa platesti chirie sau sa il cumperi.
cu prietena mea care e hausarzt am sa vorbesc cred duminica, sper sa nu uit sa o intreb ce i s-a cerut ei si daca a trebuit sa dea ceva diferente ca sa ii fie recunoscuta facultatea.
eu nu te corectez in legatura cu assistentarzt, ca nu am habar

daaaaaaaaaaa, de maine se incalzeste vremea, chiar azi vad ca nu mai viscoleste si nu mai ninge, iupiiiiiii! saptamana viitoare mergem la plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Neata fetelor, cum mai e vremea la voi? aici e o dimineata superba! asadar o zi superba si voua, cu mult mult soare!

Panseluta

Mergi la inceput

Buna dimineata Panseluta,

Unde stai tu? La mine nu mai ninge de ieri dar...e innorat si rece...inca nu a venit primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor,
ma primiti si pe mine in randul vostru? Ne-am mutat cu totii in Trier de 3 luni si nu prea reusim sa ne obisnuim cu vremea. Ploua aproape intr-una de cand am venit. Dar sper sa ne obisnuim curand.
Aveti idee daca romanii au drept de munca in Rheinland-Pflaz? Eu nu prea m-am lamurit la capitolul asta.
Multumesc.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony01 spune:

buna la toata lumea.....uraaaaa azi intr-adevar este o zi frumoasa aici in Hamburg asa cum spunea si PANSELUTA....dupa atata frig s-a aratat soarele .....eu una nu-s obisnuita cu asa o vreme la sfarsitul lui martie....avand in vedere ca cei din Ro au scapat de mult de hainutele groase si de cizme.

Panseluta asa sunt primaverile aici in Hamburg? te intreb pt eu nu-s aici decat de cca. 3 luni

OANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Buna fetelor,
ma primiti si pe mine in randul vostru? Ne-am mutat cu totii in Trier de 3 luni si nu prea reusim sa ne obisnuim cu vremea. Ploua aproape intr-una de cand am venit. Dar sper sa ne obisnuim curand.
Aveti idee daca romanii au drept de munca in Rheinland-Pflaz? Eu nu prea m-am lamurit la capitolul asta.
Multumesc.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Bine ai venit! De unde v-ati mutat, din Ro sau DE? Cred ca vremea cam sa este intotdeauna in Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata fetelor,

Iar vin cu o intrebare....as vrea sa-i fac baiatului un examen coproparazitologic dar nu stiu daca pot sa duc direct sau am nevoie de recomandarea medicului. Avem un dr. cam ciudat, de cate oriam yis ca vreau sa-i fac analize copilului, a spus ca nu este nevoie.
Alina si Cristina,plsssssss mai imi dati inca o data nr. doctorei romance? Am crezut ca imi ramane in PM dar s-a sters automat dupa 3luni. multumesc anticipat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Amonar, ne-am mutat din Ro. Multumesc de primire.

Mergi la inceput