Viata in Germania (50!!!)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cristina, am terminat cautarea :) asa va fi camera lui Aidan.Trebuie numai sa ii mai iau patul si setul de pat cu Lightning McQeen si gata.

http://www.target.com/Disneys-Cars-Scene-Kit/dp/B000OQARSU/ref=bxgy_cc_img_b_353717011/602-0771419-2217459

Aidan este un super fan Cars, cred ca mi-a cerut sa vada filmul de vreo 200 de ori LOL

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

LaviB, tot tb sa mai intreb pt cineva la 2 pensiuni aici in Vaterstetten si-ti spun cat costa. Noi nu suntem chiar in oras, se ajunge cu S-Bahn-ul destul de repede dar nu stiu daca le convine. O sa vedem cat costa.

Adriana, asta e poster, nu? Super fain, noi inca n-am vazut filmul cu pricina dar dupa masini oricum e innebunit. Bine ca stiu, sa vad ce-i doreste inimioara cand s-o muta la camera lui:)

Amonar, si eu mai renovez prin casa dar sincera sa fiu ma uit f rar pe sub. ala. Am scris cred ca am pus ferestrele, a iesit super misto. Sa vezi faza, un tip de aici unde am cerut noi oferte pt geamuri ne-a sunat azi sa ne spuna ca ce rahat de ferestre ne-am montat, ca nu-s gata, ca jaluzelele atarna etc.etc. Noi facem singuri finisajele si in vara vrem sa inlocuim si jaluzelele exterioare, si intr-adevar arata ca neterminate, intrucat pt ext. am asteptat sa se incalzeasca putin vremea, sa se usuce repede si bine. Nu infl. izolarea ca spuma e pusa, dar m-a enervat tipul asta la culme. Ce nesimtit, daca nu a primit el lucrarea vine si se uita la usa mea cum e facuta ca sa aiba ce spurca??? Ce tupeu! bleah! Si mai cer si o gramada de bani pt orice flecustetz facut la ei.
Apropo de incalzirea prin podea: am la servici, e cam veche intr-adevar, dar sunt total nemultumita. Daca setezi temperatura abia a doua zi o simti, atat de mult dureaza. Pana atunci iti ingheata si picioare si tot:( La mine in casa am calorifere, pot sa zic ca in max. 1/2 h am efectul dorit.

Numai bine!

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Fetelor, nu mai scrie nimeni la casa germania? Sau nu mai aveti noutati? Alina, noi asteptam poze!!! Eu am facut deja o multime, ieri a fost gata prima placa de fundament.

Ramonaaaa,
Deseara cind ajung acasa,caut subiectul ala si scriu la el.

Da,tre'sa-mi fac niste timp sa pun poze,am multe tare cu fiecare etapa,fiecare perete si detaliu .Cred ca peste ani,pozele astea vor fi de mare efect.

Noi ne mutam intr-o luna,acum e la partea de finisaje .Bucataria soseste in 17,abia astept .
Am alergat zile intregi prin Bauhaus-uri dar am ales gresia si faianta dorita.
Intre timp am comandat si scarile.Oh,si in scari e sotul meu expert ,dupa ce am studiat o gramada,am atitea cataloage de scari,faianta,gresie si obiecte sanitare ca pot sa-mi deschid taraba .
Scari luam de la Kengott.Mi se pare ca oferta de scari de calitate e destul de limitata...

Mare problema mare,parketul.Ce e ieftin nu-i prea calitativ asa ca probabil un pret bun e pe la 70mp.Cica totusi laminatul e mai bun pt camera de copii,e mai stabil,mai putin zgriabil.Oricum,un laminat bun costa in destule cazuri,mai mult decit un parket...Mai am inca 10 zile timp sa hotarim.

Black ,fain ce ai ales pt camera baiatului .

Alina

Mergi la inceput

Cristina, da e un poster de 1.2m inaltime si 7m lungime si masinile sunt separat.Totalul vine la $50 ceea ce e cea mai ieftina solutie gasita.Aici in Germa am gasit la Hornbach un poster cu McQeen singur si costa 21 de euro ceea ce e $40
Chestia e ca e din plastic subtire, se poate lipi dar eu cred ca il bat in cuite mici si ma scap de dat jos tapeturi si alte alea .

Alina, multu, pt cine e interesat de asa ceva sa dea search kids room setter si sunt si printese pt fete si Winnie the Pooh ca aici http://www.partyrack.com/dibscse.html

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lavia,de obicei pe linga clinici exista si locuri de cazare pentru parinti.De exemplu in München la Herzzentrum parintii se cazeaza la McDonald Haus si cazarea e undeva la 20€ pe zi.
Cel mai bine sa intrebe parintii la clinica unde merg,ca sigur exista si pentru ei un loc de cazare mai ieftin.

Amonar,eu n-am mai scris la subiectul cu case,pentru ca stam inca pe loc.Ne tin astia cu hartogaraia lor si inca nu ne putem misca.

Alina,abia astept pozele voastre cu sfaturi cu tot!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Hai ca l-am luat de altundeva, nesimtitii astia de la Target nu livreaza APO/FPO(adrese militare) asa ca l-am luat cu $20 mai ieftin si include tot.
Am gresit la dimensiuni, fiecare sheet e de 1,20m/7m , alea alcatuiesc desertul apoi masinile au 85cm/165cm, sunt foarte mari si totul pe $31 - yoohoo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

fetelor, am si eu nevoie de o traducere din germana a unui gel anticolici pt belusi .va rog frumos .produsul este la Präparate , Bauchmassage ,beBäuchlein-Salbe Babynos® .http://www.dentinox.de/

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Eu din pacate nu te pot ajuta cu traducerea ca nu stiu germana dar am facut o translatie pe google language si asta e un produs pt tuse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Produsul acesta o intereseaza pe Ereena.
http://www.dentinox.de/print_bauch.php

Daca puteti s-o ajutati, fetelor.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

buna fetele!

vin si eu cu o intrebare la voi...
mama vine la inceputul lui aprilie la mine(münchen), cu avionul. Stiti cumva daca mai are nevoie de pasaport sau e de ajuns doar buletinul (carte de identitate )? Un amic mi-a zis ca e nevoie de pasaport pt calatoria cu avionul...voi ce stiti? danke danke

si ca sa fiu si la subect...vreau sa schimb gresia si faianta in locuinta proaspat cumparata...Si am auzit ca la Hornbach as putea gasi mana de lucru ieftina. Adica : daca cumpar de la hornbach gresia si faianta imi dau si om care face treaba, platit extra, desigur, dar platit rezonabil. Ati auzit de asa ceva? eu nu am fost niciodata la hornbach (e relativ departe de mine) dar ma gandeam sa incerc . n-am gasit nimic la ei pe site.

care sunt preturile care le stit voi pt pus gresie si faianta in baie? eu am auzit ceva de genul de la o mie euro in sus mana de lucru. Eu nu am o baie mare...ma gandesc la ceva de genul 1200 ...sa ma astept la mai mult?

mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput