Viata in Germania (50!!!)
Raspunsuri - Pagina 16
Amonar spune:
Ahhh...am uitat sa spun ca aici in NRW ne-a promis toata saptamana asta si viitoare zapada, ploaie cu zapada si soare...Cel putin ma consoleaza soarele..ca-i fain din partea din inauntru a geamului...Apai daca se smeltuieste polul Nord, ce sa zic....vin zapezile la noi
ioana_io spune:
gabi66, pei s-ar putea aranja! eu as fi cam pe la 100 de km, deci vreo ora de alergat cu masina, asa ca nu ar fi mare chestie sa ajungem pe acolo! numai ca doar dupa-amiaza am putea, pt.ca seara mergem la o piesa de teatru ro ( dar daca sunteti amatori, sunteti si bine-veniti,continuam cafeleala acolo )
blackpanterro, nu e mereu asa vremea....sunt ani in care nici nu simti ca a fost iarna, cam asa cum zice amonar, anul trecut a nins din gros parca prin decembrie, am vazut si noi zapada cateva zile, apoi s-a topit si a venit fuga primavara, depinde, vremea e capricioasa....furtunile astea au stricat tot! si mie mi-au venit dracii azi cand am vazut ca ninge, ca iesisem sa imi plantez niste chestii mici si verzi, care ar trebui sa se faca muscate mari si rosii....le mai tin in casa ca mi-e mila de ele.
trebuie sa ies pe vremea asta din casa, si nu am nici o tragere de inima...poate aman iar totul pe maine ( si parca vad ca maine vine vijelia )
gabi66 spune:
e posibil sa ramanem pana luni, dar noi mai mergem in S, destul de des....mai bine sa fie urat acum, primavara incepe doar in 21 martie
blackpanterro spune:
Pai azi e 20 :) si cica o sa ninga iar...asta e al 3-lea an pt noi in Germa dar va zic sincer ca imi amintesc vag o primavara si vara adevarata.Sa vedeti ce soc pe noi cand am venit aici, dupa 3 ani de Italia unde nu ploua din mai pana in octombrie si unde zilnic erau 28-30 grade.Imi aduc si acum aminte ce lejer eram imbracati si cum ne-au clantanit dintii in primele zile.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
misha-germ spune:
intru si eu putin sa va urez un PASTE FERICIT la cele care il serbeaza duminica, si sa aveti parte numai de bucurii!
miki-mami de trei muschetari!
ioana_io spune:
blackpanterro, sa stii ca asta e reme frumoasa! am niste amici in nord, langa düsseldorf, si fata de ce imi povestesc ei ca au acolo, aici e concediu curat!
prima mea primavara in jermanica a venit la sfarsitul lui ianuarie, la cateva zile am avut musafiri din ro ( bv ), care se echipasera pt. o iarna asa cum o stiau ei in ro....a fost nevoie urgenta sa isi cumpere pantofi ( nu aveau decat ghete, cizme ) si cate un sacou mai lejer, si sa renunte la puloverele de schi din dotare.
si mi se pare ca si in urmatorul an a fost asa, ca sa nu mai vorbesc de canicula despre care mi se plangea o prietena din milano, unde erau 38 de celsiusi, in timp ce in stuttgart erau 40.
depinde...vremea are o singura caracteristica in zona asta: e schimbatoare...ca vremea
mai mult de cateva zile nu cred sa tine urgia asta, ca nu are cum, lasa ca se intoarce ea primavara, nu vezi cate floricele sunt pe strazi?
bine, in comparatie cu italia, e desigur mai putin mai recisor....
vikinga spune:
Nu-i chiar rau in nord vad, azi la mine 8°C, ceva ploaie dar si ceva soare, acum pe seara s-a mai intetit vintul. Pina ieri a fost vreme buna, soare mult, vint putin dar asa e, ca pe la mediterana niciodata.Fetelor care aveti digi, voi prindeti prima si kanalD? Prima prindeam dar nush ce s-a intimplat ca disparu, poate o fi sters de copii ca arunca cu telecomenzile de pereti:)), cum fac sa repar greseala? Am incercat actualizare software, a stat asa fixat vreo 10 min si pe urma am inchis optiunea ca ma plictiseam sa tot astept. Sa ma uit pe la instalari? E cam batrin decodorul asta, uneori se mai blocheaza, nu l-as zapaci prea tare asa ca niste instructiuni sigure i-ar usura batrinetile:)Danke sehr!Paste fericit celor care sarbatoresc duminica!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Alina spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Nu-i chiar rau in nord vad, azi la mine 8°C, ceva ploaie dar si ceva soare, acum pe seara s-a mai intetit vintul. Pina ieri a fost vreme buna, soare mult, vint putin dar asa e, ca pe la mediterana niciodata.
Fetelor care aveti digi, voi prindeti prima si kanalD? Prima prindeam dar nush ce s-a intimplat ca disparu, poate o fi sters de copii ca arunca cu telecomenzile de pereti:)), cum fac sa repar greseala? Am incercat actualizare software, a stat asa fixat vreo 10 min si pe urma am inchis optiunea ca ma plictiseam sa tot astept. Sa ma uit pe la instalari? E cam batrin decodorul asta, uneori se mai blocheaza, nu l-as zapaci prea tare asa ca niste instructiuni sigure i-ar usura batrinetile:)
Danke sehr!
Paste fericit celor care sarbatoresc duminica!
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
O,Laura,pai o duci bine la 8 grade.Aici a fost mult mai frig si ploaie de zapada .
Sa stii ca la mine nu a mers deloc digi,toata saptamina asta,pina in seara asta.Acum si-a revenit.
Cind am avut probleme ca nu intra cite un program(pateam cu KanalD si cu ProTv),bagam o scanare.Umbli la meniu,apoi instalare,scanarea intregii retele.Uneori dureaza mai mult,alteori mai putin dar de obicei,se rezolva.
Celor care sarbatoresc acum,le doresc Paste fericit si linistit!
Alina
ioana_io spune:
asaaaa...ma mut in nord! ca la noi au fost dar 5 celsiusi azi mi-am scos iar manusile de la naftalina.
bine ca mi-ati zis de digi, ca ne-au sunat in seara asta disperati niste prieteni ca nu le mai mere de cateva zile, ce o fi?
poate si-a revenit digi si la ei, ca deja epuizaseram toate ideile de defectiuni, iar ei erau tare amarati ( noi avem cablu, l-am mostenit de la fostul chirias ).
paste fericit celor care il sarbatoresc saptamana asta!
Amonar spune:
Despre vreme eu cred ca ;primavara asta tarzie ne aduce o vara calda...sper....Acolo in Nord este influenta Marii Nordului, stiu ca si in Olanda este o clima mai "moale" si din cauza vanturilor se raspandesc norii.
Va rog explicati-mi si mie ce e cu digi ala? Vrau sa-i chem pe ai mei aici prin aprilie si as vrea sa instalez Tv Roman. Parca am inteles ca trebuie adus ceva din Romania, dar nu mai stiu ce si cum....Si cum ati facut aici cu satelitul? Propietarul casei il are pus pe Astra si nu putem sa prindem Romania. Trebuie sa punem inca un satelit langa?
Ahh..Alina, mersi pt pontul cu sala de la spielgruppe. Inca nu stiu ce voi face.