Coincidente sau destin?
Raspunsuri - Pagina 4
LiaMaria spune:
Coincidenta sau destin?
Chiar ca nu stiu, dar de doua mi s-au intimplat lucruri foarte ciudate.
1) Noaptea dinaintea nasterii fetitei mele mi s-a aratat in vis un batrin cu parul lung si alb, cu toiag in mana si mi-a spus rizind: degeaba astepti tu baiat, ca tot fata este! Toata sarcina am stiut ca este baiat, doctorul mi-a spus ca este baiat (nu existau aparate eco pe vremea aia), toate semnele babesti indicau baiat. Si totusi a fost fata!
2) Cu multi ani in urma, fostul sot era plecat in turneu in China. Cu doua zile inaintea sosirii am visat ca cineva imi spunea sa merg neaparat la biserica Sf. ... (nu-mi mai aduca aminte exact), sa aprind o luminare si sa ma rog din sufelt ca sotul meu sa ajunga cu bine acasa. A doua zi am intrebat pe toti din jur unde si daca exista aceasta biserica, insa nimeni nu auzise de ea. Am dat telefon la informatii si mi-au spus ca intr-adevar exista si ca se afla in Pantelimon. Am luat adresa si m-am dus de urgenta. Cind am intrat, pe masa in biserica era un mort, nimeni altcineva. Nu m-am uitat nici in dreapta, nici in stinga, am aprins luminarea, m-am rugat si am plecat.
Fostul sot meu s-a intors ziua urmatoare si de fericire ca a venit, nici nu m-am mai gindit la visul meu. Doar cind a inceput sa-mi spuna ca avionul in care se aflau peste 200 de persoane era cit pe ce sa se prabuseasca am inlemnit. Mi-a povestit ca pina si pilotul le-a vorbit ca pentru ultima data si le-a spus sa se roage ca nu mai scapa. Intrasera in niste turbulente teribile si avionul nu mai putea fi controlat. Toata lumea era in panica, se asteptau sa se prabuseasca in orice clipa. Zgomotul era infiorator. Si la un moment dat s-a facut o liniste apasatoare, iar avionul s-a oprit din tremurul ala infernal. Il ascultam si nu-mi venea sa cred. Am facut calculul la ore, diferenta de fus orar, si am realizat ca totul s-a linistit in momentul in care eu am iesit din biserica.
Coincidenta sau destin! Nu stiu, dar cred in amindoua.
LiaMaria
Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962
Elle_seb spune:
Pe fi-miu (are 5 ani acum) l-am botezat pe 14 august. Casnicia cu tatal lui s-a incheiat la putin timp dupa. Apoi, cu actualul meu sot avem fetitza (are 10 luni), care-i nascuta pe 14 august. Iar botezul fetei l-am facut de Sf. Mihail si Gavril (pe fi-miu il mai cheama si Gabriel). Nu am planificat botezul special in ziua aceea, s-a nimerit asa ca atunci au putut nasii sa vina sa-l boteze.
Cand eram mai tinerica, aveam un vis care se repeta periodic: visam ca schiopatez. Visul acesta a incetat de la o vreme. Sotul meu are o mica problema la un picior, o operatie nereusita in copilarie.
Tatal meu (a murit acum 10 ani) era un inflacarat pasionat al vanatorii, pescuitului si motoarelor. Sotul meu este are exact aceleasi pasiuni pe care le-a avut si tata. Ei nu s-au cunoscut niciodata, insa sotul meu este tare atasat de memoria tatalui meu, mi-a spus ca ii pare rau ca nu a avut niciodata sansa sa se cunoasca, dar ca au baut la un moment dat o bere impreuna... N-a vrut sa-mi zica mai mult de atat... si-a luat o poza de-a lui taica-miu la el in birou... Sper ca nu face spiritism pe acolo ... Glumesc.
Elle
http://www.immunocalromania.blogspot.com/
andreutac spune:
Eu cred si in destin si in coincidente. Iata numai cateva din viata mea:
- mi-am cunoscut sotul undeva prin aprilie (nu mai retinem niciunul dintre noi data cu exactitate), insa n-am ramas impreuna. Abia anul viitor, pe 21 ianuarie am hotarat sa ne dam o sansa sa vedem daca merge relatia. Eee...2 ani mai tarziu, pe 21 ianuarie am conceput minunea noastra cu ochi albastri, iar pe 12 aprilie ne-am casatorit.
- de-a lungul timpului am avut diferite vise promitorii care de cele mai multe ori s-au adeverit. Anul trecut, fiind insarcinata si apropiindu-ma de termen, toata lumea din jurul meu isi dadea cu parerea cam cand o sa nasc. Intr-o noapte, am visat ca fetita mea se va naste pe 26 septembrie. Am spus tuturor ce-am visat, nu stiu cati m-am luat in serios si au crezut ca visul meu se va adeveri, insa chiar asa s-a intamplat.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria