Coincidente sau destin?
Credeti in semne? Ati avut parte in relatia cu iubitul/sotul de coincidente ciudate, de intamplari care sa para ca va ghideaza intr-o anumita directie? SAu eu stiu, zile de nastere comune, i-ati visat de Boboteaza? Am auzit tot felul
Raspunsuri
josefine spune:
Eu l-am visat pe viitorul sot (atunci) de Sf Andrei, dar stiam ca facem nunta. Se pune?:)
Tisina spune:
Eu nu l-am visat pe "viitorul sot", in schimb, pe cand eram numai prieteni, mi s-a intamplat intr-o vara sa simt ca i se intampla ceva. Eram cu o prietena la o cafeluta, cand brusc m-a invadat o senzatie cumplita, ca si cum eram sigura ca se intampla ceva rau. Ulterior am aflat ca el, fiind la culesul viei cu parintii lui, a facut o hemoragie urata (pe nas) incat a ajuns la spital. Nu pot sa imi explic nici acum cum am reusit eu sa presimt ce i se intampla.
XIO spune:
Eu am visat inainte sa fiu cu prietenul meu cum va decurge prima "intalnire" , inclusiv locul exact, vorbele , sarutul.
In rest , ni se intampla sa ne sunam deodata si alte lucruri micute de genul acesta
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Lo_li_Ta spune:
Dar credeti in destin? Ideea aia cu "ce ti-e scris in frunte ti-e pus?" Eu ma intreb de ce nu in palma.
briza_marii spune:
Eu am visat timp de o sapt ca ma despart de fostul. De fiecare data visam acelasi lucru (ca el ma parasea fara nici o explicatie si il gaseam in discoteca unde mergeam mereu, impreuna cu alta). Relatia dintre noi era f buna si sora mea zicea ca e imposibil sa ma despart de el asa din senin. Si sambata s-a intamplat exact ca in visul meu: l-am asteptat sa vina sa ma ia la disco, nu a mai ajuns (desi vb cu cateva ore in urma si imi spusese ca vine), am plecat cu varul meu la disco ..si el era acolo cu alta!.
Au trecut ani de atunci dar nici pana azi nu stiu de ce rel noastra s-a sf asa brusc.
briza_marii
szivarvany spune:
Eu nu cred in destin.
Daaar, apropo coincidente, ati vazut careva "The Secret" ?
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
mama_lui_alex spune:
Noaptea trecuta m-am trezit la ora 4... dupa un cosmar groaznic..m-am trezit de spaima..Primul gand pe care l-am avut cand m-am trezit ..a fost..se intampla ceva rau cu tata.....Asteptam sa se faca ziua, sa-mi sun parintii sa vad daca sunt ok...N-am mai apucat, caci la ora 6.30..a sunat mama, care chemase salvare de aproximativ jumatate de ora...tata a fost diagnosticat in cursul acestei dimineti cu o perionita..si operat in regim de urgenta...Acum este relativ ok..asteptam sa vedem ce se mai intampla..:(
Este asta o premonitie?!?!
Si asta?!?..
Acum 7 ani..s-a intamplat exact acelasi lucru..m-am trezit inspaimantata cu gandul la tataie (la care tineam extraordiar de mult)..era aproape 2 noaptea..dimineata am sunat-o pe mama si i-am spus .."sa stii ca a murit tataie"..Am aflat in cursul aceleasi dimineti ca intr-adevar, a decedat in jurul orei 2 noaptea..:(..Il iubesc nespus si amintirea lui imiredesteapta clipele extraordinare petrecute impreuna..de cate ori ma gandesc la el, sau vorbesc despre el..am feelingul ca cineva ma atinge pe umeri...ca acum, de pilda..:(
MsLara spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Eu nu cred in destin.
Daaar, apropo coincidente, ati vazut careva "The Secret" ?
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
DA ...ma tot "chinui" de atunci sa atrag doar lucruri bune...si niste bani, dar astia inca nu se lasa convinsi...
Sincer eu cred un pic in ce zic ei acolo...
Mi s-a intamplat sa visez/ sa-mi amintesc de fosti colegi/colege si dupa o zi-doua sa mi se vorbeasca despre ei...din pacate doar vesti proaste...
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
Lo_li_Ta spune:
N-am vazut The secret dar am auzit care e ideea in mare. Citeam insa in revista aia Psychology un articol despre filmul asta, ca stiintific ar fi exact pe dos, ca atunci cand iti doresti ceva foarte tare de fapt te blochezi emotional si blochezi si indeplinirea dorintei, ceva de genul asta. Cine mai stie.
Eu eram logodita si mi s-a rupt inelul. L-am agatat de ceva. Nu era tocmai subtire, dar s-a rupt cu totul, parca era taiat cu foarfeca. La mai putin de un an ne-am despartit, desi inelul l-am reparat la bijutier.
Fazele astea cu visele sunt ciudate rau. Eu am mai visat chestii interpretabile, dar chiar asa vise premonitorii asa exacte cum spuneti voi n-am avut.