Coincidente sau destin?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lolita,
ideea nu e sa ti doresti, ca atunci te blochezi si ti pui sutele de intrebari cu "cum e posibil" si treci in partea ai`lalta in care NU sunt explicatii si dorinta de fapt devine o serie de imposiblitati. Eu am inteles k ideea e sa te vezi asa, gata implinita cu dorinta, asa alungi gandurile negative care pot aparea. E greu ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Tot ce se poate, mamagiuliei. Mie doar mi-a povestit cineva filmul si am mai dedus din articolul astora care facea referire directa la film. Daca functioneaza la cineva, sa ma anunte si pe mine.
Sa-l credem si pe Coelho, care mie una imi displace? Ca "atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira la implinirea dorintei." Hai ca am dat-o in altele.
Eu cred in destin. Nu exclud liberul arbitru, dar parca anumite lucruri chiar sunt dirijate...de undeva.

Offtopic: Mamagiuliei, m-am indragostit iremediabil de fata. Si nu de acum. E SUPERBA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Iertati-ma ca sunt off topic..m-a facut Lolita curioasa si am dat un click-"ia sa vedem ce copil are ca esti asa de indragostita!"Mamagiuliei,ai un copil INSPAIMANTATOR de frumos!Cata gratie,cata eleganta intr-o fiinta atat de mica,de fragila!Te sperie..atat e de frumoasa:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Da, da, cu siguranta stapinesti secretul copiilor frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Daca il visez pe Russell Crowe o data pe saptamina, inseamna ca ma marit cu el???

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Daca-l visezi si de Boboteaza cred ca poti sa incepi sa speri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Nu cred in destin si nici in superstiti DAR cred in telepatie si mai cred ca daca gandesti pozitiv ti se intampla lucruri pozitive si invers .

Si la noi functioneaza treaba cu telefoane in acelasi moment .
Nu mi-am visat sotul de Boboteaza(nici nu stiu exact cand este dar am calendar si o sa ma uit ) dar stiu cu siguranta ca este jumatatea mea !

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw

Mami Amy & bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Off topic: sar`na de complimente (si exagerari) Nu seamana pe mine Giulik

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

off topic: si eu vroiam demult sa iti spun de giulia, e asa de frumoasa! sa fie fericita si implinita (si mami ei la fel)

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Buna Lolita.

Mergi la inceput