Recomandare gradinita sector 4

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoDelia spune:

quote:
Originally posted by diaconuelena

buna ziua! baietelul meu merge in alunisului de cand s-a deschis. eu personal sunt multumita (specific-mie cea de la adesgo nu mi-a placut din cauza personalului, insa pe alunisului situatia e alta, e mai lejer, mai primitor. baietelul meu e la grupa baby la program scurt si chiar fac un program cu ei nu ii lasa de capul lor. le spun povesti, picteaza cu stampilute, invata pertile corpului, intr-o zi erau expuse primele picturi ale copiilor de la grupa baby(erau doar 3 copii la inceput acum sunt 7)facute cu degetele...haioase, mai fac si engleza o data pe saptamna -nu stiu cat conteaza-...vine curat,schimbat, mancat mie mi se pare ok. la fiul meu se vede o schimbare.e bine sa mergi si sa o vizitezi sa-ti faci o parere.....multa bafta

gaza

Buna,
Te rog mult, poti sa mi spui despre care gardinita este vorba?
Mersi.

Nico si Printesa Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

este vorba de "Ursuletul de Plus".
Sediul de la Adesgo l-am vizitat si eu acum 2 ani, cand cautam gradi pentru Cristi, si nu mi-a placut deloc.
Noi am optat pana la urma pentru gradi de stat nr. 30, sediul de pe Frigului (fosta gradi 25)

Ingrid si Cristi 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_vyo spune:

Am si eu o rugaminte.Cunoaste cineva vreo gradinita de stat in zona Aparatorii Patriei,si daca da,rog mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianasa spune:

nu intotdeauna educatoarea are 10 brate pentru fiecare copil si o poala adanca sa ii tina pe toti ,dar o vorba buna si mangaiere va gasi intotdeauna la ea. eu sun foarte multumita de gradinita achiuta.
Copilul acela a invatat ceva din experienta aia!!!!!!!!!! sau mai bine inchide-l intr-un glob de cristal sa nu-l atinga nimeni niciodata!toti copiii au cucui cand sunt mici.... nu exagerati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconuelena spune:

buna delia! intr-adevar e vorba despre Ursuletul de Plus. mie personal imi place de cea de pe alunisului si dupa 2 luni chiar se vad rezultatele. de doamna directoare nu imi place dar nici nu prea am tangenta cu ea. de exemplu vineri vine o echipa de teatru la ei in gradinita si le tine o reprezentatie.mi se pare interesant....chiar azi de dimineata mi-a zis ca merge la teatru (nu are notiunea timpului). nu e traumatizat si merge bucuros acolo iar la pranz cand il iau nu vrea sa vina acasa (daca la inceput plangea cand il duceam acum e invers).pana la urma cred ca tine si de colectivul de cadre didactice care se ocupa de ei. de 8 martie au organizat o serbare la sala palatului (dar serban fiind prea mic nu a vrut sa stea pe scena)macar au incercat...cert e ca se ocupa de ei si ca nu ii lasa de capul lor (ii mai spune de povesti sau de anumite lucuri de care eu nu i-am spus....dar parerile sunt impartite...si mai specific o data la cea de la adesgo nu mi-a placut nici mie cu toate ca e aceiasi gradinita....iti recomand si tie sa mergi sa vezi ca sa poti sa-ti faci o parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconuelena spune:

imi cer scuze am vrut sa spun Nico nu Delia dar ma rog i-am dat un sfat fetitei tale. o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoDelia spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.Eu am vizitat eurokid si mi a placut.Am si fost cu fetita acolo si a stat vreo 2 ore in clasa de pici.I a placut tare mult la gradi si educatoarea a interactionat ok cu ea.Am crezut ca vb de aceeasi gradinita.Se pare ca nu stie nimeni nimic de eurokid.Sa mi pun un semn de intrebare?

In legatura cu Ursuletul de Plus : cam pe unde e pe Alunisului?Un punct de reper ceva?E departe de Brancoveanu?Chiar as vrea sa o vizitez si eu.

Nico si Printesa Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firvonia2008 spune:

quote:
Originally posted by NicoDelia

Va multumesc pentru raspunsuri.Eu am vizitat eurokid si mi a placut.Am si fost cu fetita acolo si a stat vreo 2 ore in clasa de pici.I a placut tare mult la gradi si educatoarea a interactionat ok cu ea.Am crezut ca vb de aceeasi gradinita.Se pare ca nu stie nimeni nimic de eurokid.Sa mi pun un semn de intrebare?

In legatura cu Ursuletul de Plus : cam pe unde e pe Alunisului?Un punct de reper ceva?E departe de Brancoveanu?Chiar as vrea sa o vizitez si eu.

Nico si Printesa Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firvonia2008 spune:

Draga Nico,

Noua gradinita"Ursuletul de plus "" se gaseste la trei case distanta de Eurokid, cum mergi in directia soseaua Giurgiului. Le-am vizitat si eu pe amandoua. Din septembrie incepem si noi gradinita. Facem 3 anisori.
Ca sa fiu sincera, am cam obosit cautand. Cel mai mult mi-a placut pana acum Prichindel. Nu departe de Alunisului, din Soimus foarte aproape.Sau venind dinspre Brancoveanu, din Drumul Gazarului. Parea foarte curat si aveau multe jucarii si mult material didactic. Am inteles ca procura materialele din Anglia si Franta.In plus este singura gradinita din cele vizitate unde se face in mod real un sport , la alegere: inot sau patinaj.
Iar educatoarea cu care am vorbit parea extrem de bine pregatita si sigura pe ea. Nu am gasit-o pe doamna directoare dar am lasat numarul de telefon si astept sa ma contacteze.

Firvonia si Ana

Nico si Printesa Delia
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Imi dau si eu cu parerea pentru ca stau in sectorul 4. Eu am fetita deja de 2 ani la gradinita de stat. Am fost si eu la "prichindel" si la "ursuletul de plus" la Adesgo si nu m-au convins...in primul rand preturile. Fetita mea merge la gradinita Martisor de pe str. Daracului. Are program pana la ora 17 ceea ce pe mine ma avantajeaza . Mancarea e ok. Teatru au o data pe luna.Face engleza de 2 ori pe saptamana si vinerea face gimnastica. Ei ii place, personalul e ca in orice gradinita...adica asteapta cu orice ocazie sa primeasca ceva. M-am obisnuit...

Fetelor, vad ca va agitati sa dati copii la gradinite in alte limbi...eu cand am dat-o la gradinita vorbea stalcit si romaneste, daramite alte limbi. Cred ca trebuie sa aiba si aptitudini pt limbi straine. Nu e mai bine sa asteptati si sa vedeti cum e mai bine pt copil?
Pt limbi straine recomand Lexis-scoala de limbi straine!

Mergi la inceput