Recomandare gradinita sector 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoDelia spune:

Buna,
stiu ca s a discutat si se discuta foarte mult pe tema gradinitelor.Tocmai de aceea am si eu rugamintea sa imi oferiti informatii despre gradinita Eurokid din sectorul 4 de pe Alunisului.Eu am fost deja acolo si am discutat cu directoarea gradinitei care mi s a parut super ok si foarte deschisa, am vizitat gradinita si mi s a parut ok, chiar daca ceea ce mi a displacut au fost scarile, mai exact faptul ca grupa mica are clasa la etaj chiar daca m a asigurat ca nu coboara nici un copil pe scari neinsotit si ca au acele dispozitive de blocare a scarilor(dispozitive ce nu erau la scara atunci cand am fost eu, chiar daca toti copii dormeau la acea ora , totusi.....).Peste faptul ca toate camerele sunt mici am trecut pentru ca am mai vizitat ieri o gradinita si am vazut ca e aceeasi problema.Banuiesc ca e greu oricum sa ai atatea camere disponibile si sa fie si mari...cam de ce spatiu ar trebui sa dispui...
Acum stiti cum e.Degeaba am vizitat o eu si imi place cladirea si directoarea daca nu e cineva sa mi spuna exact ce se intampla acolo, cum sunt educatoarele, cum se mananca....etc.
Fieare directoare isi prezinta cat mai roz gradinita, nu?
Rog daca imi puteti da detalii despre aceasta gradinita.Eu m am hotarat in proportie de 90% asupra ei, mai ales ma incanta sistemul de supraveghere video pentru ca eu am acces permanent la net.
Voi ce stiti de ea?
Va multumesc pentru ajutor si scuze ca am scris atat de mult, dar chiar ma preseaza timpul.....

Nico si Printesa Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hai sa spun: pe mine nu ma intereseaza gradinitele particulare. Am facut eu o lista cu avantaje si dezavantaje gradi privata si am ales sa depun dosarul la una de stat. Deci sunt in cautare de o grai de stat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna, am fost si eu la gradinita Tohani. Directoarea m-a tinut in usa, nu am putut sa vad mare lucru, de am vazut insa mi-a placut, curat, culori frumoase. Mi-a dat de inteles ca nu vor fi locuri pentru program prelungit si nici pentru programul scurt nu m-a incurajat. Mi-a zis sa mai trec dupa 1 Aprilie sa vad daca vor fi totusi cateva locuri. Mentionez ca locuiesc foarte aproape de aceasta gradinita, deci primul criteriu l-am indeplini :)
Am fost apoi la gradinita din spatele Bancii Unicredit Tiriac, nu stiu nr ei, se intra pe o straduta din str Viorele. Aici m-au trimis la Gradinita nr 60 pentru ca cele 2 gradinite au aceeasi directoare. Am fost si la Gradinita 60, d-na directoare a fost foarte draguta, se pare ca avem sanse pentru la toamna. Ideea e ca e mai departe de noi si parca nici nu mi-a facut o impresie prea buna, are trepte, copiii erau singuri la baie etc. Gradinita de la Norilor are grupe combinate, copii cu varste intre 3-6 ani in aceeasi grupa. Va rog daca stiti ceva despre aceste 2 gradinite sa imi spuenti si mie, cred ca va trebui sa ne hotaram la una dintre ele, la Tohani nu cred sa reusim sa intram.
Multumesc si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Doxi, noi santem la gradi 30, sediul din Str. Frigului. Avem colegi in grupa care stau in zona Piata Norilor. De ce nu incerci si aici ?
Eu sant multumita, nu chiar 100%, dar in mare este OK. Cristi este "deja" in grupa mijlocie.

Ingrid si Cristi 4 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

quote:
Originally posted by georgianasa

la aschiuta au 3 mese pe zi plus gustari .eu cred ca merita sa mergeti sa o vizitati si o sa va placa!

georgiana

Si eu am avut copilul un an la aceasta gradinitza si am fost foarte multumita. Singurul motiv pentru care l-am mutat a fost ca ne-am hotarat sa dam copilul la o gradi cu predare exclusiv in limba straina, daca tot am optat sa dam o gramada de bani pentru gradi. In rest, mai scrisesem la un topic, nu am avut nici o nemultumire legata de aceasta gradinitza. exista insa intr-adevar o mamaica pe forum care a fost nemultzumita. Asa ca e bine sa si vizitati gradinitele si sa vorbiti si cu alti parinti (de ex cand isi iau copii acasa) si nu sa trageti niste concluzii doar pe baza celor citite pe forum.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Ba eu cred ca se pot trage concluzii destul de corecte in urma experientelor povestite pe forum. Poate ca sunt si parinti multumiti de gradinita aceea de pe Almasu Mare (Insir-te margarite), dar eu stiu sigur ca acea gradinita tolereaza senina 'educatoare' care musca un copil de trei ani. Da-mi voie te rog sa am retineri in a-mi da copilul la cea gradinita.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Eu vorbeam despre gradinita particulara Aschiuta de pe str Fagetului.Si sunt de acord cu tine se pot trage concluzii despre o gradi in baza celor citite de pe forum, DAR, dupa parerea mea, numai daca sunt mai multe pareri, argumentate. Eu cand am vazut ca despre o gradi erau 2 pareri, una pro alta contra am preferat sa ma duc sa vad cu ochii mei, inainte de a eticheta gradinita ca fiind buna au ba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconuelena spune:

salut fetelor! eni te rog sa-mi spui si mie la ce gradinita merge fiul tau.caut gradinita in sect.4 in limba germana(sa vorbeasca de cand se duce pana il iau acasa)si nu gasesc. daca ai vreo recomandare......multumesc mult!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diaconuelena

salut fetelor! eni te rog sa-mi spui si mie la ce gradinita merge fiul tau.caut gradinita in sect.4 in limba germana(sa vorbeasca de cand se duce pana il iau acasa)si nu gasesc. daca ai vreo recomandare......multumesc mult!

gaza

Baiatul meu merge la Max und Moritz, ca reper pe langa facultatea Nicolae Titulescu. E si un topic descis despre aceasta gradinitza. Daca mai ai intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconuelena spune:

da am auzit de ea si am auzit de bine insa nu imi place pt ca nu are mese si nu are program lung pt grupa mica si nu primesc decat de la 3 ani iar serban va face 3 ani abia in aprilie 2009.....asa ca nu o pot include in lista. mersi mult! am crezut ca am ratat eu vreo gradinita!

Mergi la inceput