Recomandare gradinita sector 4

Seara buna!
Acum, ca e pe cale sa inceapa nebunia inscrierilor la gradinita, doresc sa primesc si eu recomandari pentru gradinita in sectorul 4 (de stat sau particulara, nu conteaza).
Am tot citit subiectele mai vechi si am constatat ca la stat 192, 193 si 207 isi adjudecau locurile fruntase. Nici Ciupercuta (263) nu pare rea, mai ales ca e cumva in spatele blocului meu. Mai este de actualitate topul?
Iar la particulare Aschiuta, Prichindel si Melba erau la polul opus. Care ar fi totusi cele bune?
De Ursuletul de Plus stiti ceva (cea de pe Alunisului vad ca abia s-a deschis, a fost cineva sa vada)?
Orice parere e binevenita caci sunt dezorientata complet si din pacate nu am timpul necesar pentru a le vizita pe toate (presupunand ca vizita m-ar elucida).
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Raspunsuri

diaconuelena spune:
buna ziua! baietelul meu merge in alunisului de cand s-a deschis. eu personal sunt multumita (specific-mie cea de la adesgo nu mi-a placut din cauza personalului, insa pe alunisului situatia e alta, e mai lejer, mai primitor. baietelul meu e la grupa baby la program scurt si chiar fac un program cu ei nu ii lasa de capul lor. le spun povesti, picteaza cu stampilute, invata pertile corpului, intr-o zi erau expuse primele picturi ale copiilor de la grupa baby(erau doar 3 copii la inceput acum sunt 7)facute cu degetele...haioase, mai fac si engleza o data pe saptamna -nu stiu cat conteaza-...vine curat,schimbat, mancat mie mi se pare ok. la fiul meu se vede o schimbare.e bine sa mergi si sa o vizitezi sa-ti faci o parere.....multa bafta

ioanailincam spune:
Elena - multumesc mult pentru informatii. Clar o voi vizita.
In rest, nimeni nu mai stie nimic?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

LiliaToma spune:
Si noi cautam gradi in sector 4.
Inca de anul trecut imi ramasese gandul la 175 '' Casuta piticilor'' parca. Auzisem numai vorbe bune.
Noi reusisem sa o inscriem la 264 sau 101 Dalmatieni de la Cultural. Stiam ca si acolo e gradinita buna, curata, ingrijita, unde se ocupa de copii. Dar pana la urma am renuntat la loc, ca sa mai stea un an la cresa.
Acuma, dupa ce am analizat situatia, cautam o gradi aproape de metrou Tineretului( de serviciul meu) ca sa pot ajunge in 10 min acolo sau de acolo.
Deocamdata am auzit despre gradinita Tohani unde e foaarte greu de intrat si unii parinti zic ca nu se merita dar eu personal nu am fost. Si de gradinita 60 de pe Cuza Voda, de care am auzit ca ar fi o gradinita ok.
Astept si eu impresiile mamicilor care anul trecut aveau aceasi dilema, sa imparta si cu noi daca se poate, impresiile de la gradinitile unde au copiii.

eld spune:
Noi suntem la Adiwelt, o gradinita mica, particulara, pe str. Elena Cuza, in spatele blocului Loto de la Sincai. Suntem foarte multumiti. Inscrierile se fac in aprilie sau mai, atunci cand e perioada de inscrieri pe Bucuresti (sau toata tara).

Ela2001 spune:
Eld m-ar interesa detalii despre gradinita de care vorbesti (conditii, preturi); au site cumva?
De asemenea, ma intereseaza informatii depsre gradinita Aniela, daca-mi poate da cineva.

eld spune:
Gradinita are doar program redus, de la 8,30 la 13, fara masa, se invata germana. Costa 300 de lei pe luna. Copiii sunt ascultati/vazuti mai intai - la inscriere - de d-na directoare a gradinitei, care are si studii psiho-pedagogice.

LiliaToma spune:
Oh, eu vreau gradi cu program prelungit si cu mese incluse, ca altfel nu fac fata
Eu am avut abia acuma revelatia ca anul asta inscrierile sunt peste tot in aprilie...

georgianasa spune:
gradinita Aschiuta 2003 din sectorul 4. strada Fagetului este o alegere buna. au program pana la ora 19.oo.iar educatoarele sunt foarte dragute.au bucatarie proprie, fac engleza si germana dar si multe alte optionale:teatru ,gimnastica ,karate ,creatie si inteligenta emotionala , pian ,etc

georgianasa spune:
la aschiuta au 3 mese pe zi plus gustari .eu cred ca merita sa mergeti sa o vizitati si o sa va placa!

ellej spune:
quote:
Originally posted by georgianasa
la aschiuta au 3 mese pe zi plus gustari .eu cred ca merita sa mergeti sa o vizitati si o sa va placa!
georgiana
Asta nu e gradinita de unde o mama si-a luat copilul cu un cucui cat casa si l-a descoperit de-abia acasa, ca la gradi nimeni nu s-a sinchisit sa-i spuna ?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.