scurgeri maro dupa 2 luni de la intrerup. sarcinii

scurgeri maro dupa 2 luni de la intrerup. sarcinii | Autor: kale

Link direct la acest mesaj

buna fetelor.am si eu o problema:( dupa ce am intrerupt o sarcina,fix la o luna am avut menstruatie,m-a tinut 7 zile,dupa care incontinuu timp de 10 zile tot mai vine ceva maro inchis,nu foarte mult,dar totusi ingrijorator.am vb cu doctora mea si mi-a spus sa iau duphaston.daca aveti idee spuneti-mi si mie va rog cu ce ma confrunt,sau daca este ceva normal.imi cer scz daca mesajul meu v-a ofensat in vreun fel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu am avut avort spontan deci mi s-a facut chiuretaj acum o luna, dar inca nu mi-a venit ciclul.
dupa ce s-a oprit sangerarea, care a tinut vreo 2 sapt, am fost in control si mi s-a depistat o infectie cu germeni anaerobi.poate ar fi cazul sa iti faci un test ginecologic sa vezi exact cu ce te confrunti.aiinceput sa iei cumva anticonceptionale dupa chiuretaj, daca da s-ar putea sa fie de la ele.
eu incep sa imi fac griji ca nu imi mai vine ciclul.mai ales ca tu zici ca ti-a venit la o luna...cred ca voi merge inapoi la medic,sau sa mai astept?

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kale spune:

quote:
Originally posted by julia_popadiuc

eu am avut avort spontan deci mi s-a facut chiuretaj acum o luna, dar inca nu mi-a venit ciclul.
dupa ce s-a oprit sangerarea, care a tinut vreo 2 sapt, am fost in control si mi s-a depistat o infectie cu germeni anaerobi.poate ar fi cazul sa iti faci un test ginecologic sa vezi exact cu ce te confrunti.aiinceput sa iei cumva anticonceptionale dupa chiuretaj, daca da s-ar putea sa fie de la ele.
eu incep sa imi fac griji ca nu imi mai vine ciclul.mai ales ca tu zici ca ti-a venit la o luna...cred ca voi merge inapoi la medic,sau sa mai astept?

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

dupa intrerupere am avut scurgeri si eu tot vreo 2 sapt,timp in care am fost de 3 ori la doctor,mi-a spus ca e normal.si ca ciclu imi va venii dupa o luna,o luna jumate.mai asteapta putin.eu am inceput sa iau anticonceptionale de cand mi-a venit.daca nu mi se opreste intr-o saptamana ma duc la control.:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

mi-a venit ciclul duminica searadeci am inceput sa iau si anticonceptionalele.
iti doresc multa sanatate si sa ne tii la curent...eu totusi ma gandesc ca scurgerile sunt de la pilule, ia citeste prospectul si vezi nu e mentionat pe acolo.totusi o consultatie la dr e binevenita, poate iti schimba pilulele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Da, si mie mi s-a intamplat la fel in prima luna cand am inceput sa iau pilule. Dar daca scurgerile devin rosii sau sunt insotite de dureri sau alte simptome pe care nu le aveai inainte, cel mai bine ar fi sa consulti medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminalina spune:

Dragile mele mamici ,stiati ca pilulele contraceptive sunt ABORTIVE?, nici eu nu stiam..pana mi-a deschis ochii un articol de pe un site scris chiar de un medic ginecolog....crestin ortodox!va rog sa-l cititi si voi si sa nu cadem victime uciderii pruncilor nostri tocmai din pantec: www.avort.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Si ce sa faca, sa nu mai ia contraceptive ? Doar prezervativ? Sau nici ? Metoda calendarului a lu'mamaie ? Sau sa faca toti bebeii posdibili si imposibili ? Scuze de off-topic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

quote:
Originally posted by luminalina

Dragile mele mamici ,stiati ca pilulele contraceptive sunt ABORTIVE?, nici eu nu stiam..pana mi-a deschis ochii un articol de pe un site scris chiar de un medic ginecolog....crestin ortodox!va rog sa-l cititi si voi si sa nu cadem victime uciderii pruncilor nostri tocmai din pantec: www.avort.ro

Scuze de off-topic, dar: "medic ginecolog crestin ortodox".... ciudat mai suna.... sau ce are vorba aia cu prefectura?

Mergi la inceput